zaterdag, oktober 15, 2016

Shekina Rose / De Blauwe Straal - Je Hebt het Recht om te Weten Wie Je Bent 13 - 13 Oktober 2016 / Shekina Rose


Shekina Rose / De Blauwe Straal
Je Hebt het Recht om te Weten Wie Je Bent 13
13 Oktober 2016 / Shekina Rose
Jean Luc Bozolli ©

Heilige Goddelijke Vrouwelijke Licht Raad van Interplanetaire Vrede
Onze stem spreekt in de kracht van de Liefde van het Hart van de Schepper en doorheen al het leven voor het Heilige Goddelijke Vrouwelijke Licht om opnieuw gevestigd te worden in de Goddelijke DNA Blauwdruk van de Mensheid.
Onze expressies van de vorm werden op Gaia gevestigd als de manifestatie van de Godin, die de Heilige Moeder is, het Goddelijke Principe van Eén. Wij zijn een frequentie in eensgezindheid van Licht, doorheen het leven gaand in het gebied van de Schepper naar buiten naar de Universums en vlakken van bestaan. Onze aanwezigheid hier is om  jullie dit deel en deze plaats van de Schepping binnenin jullie zelf en het Aardse vlak te herinneren. Wij hebben verschillende oriëntaties, perspectieven en manieren waarop wij in en uit de tijd en het Universum van de expressie gereisd hebben, en wij hebben een algemeen Licht van het Hart van aanwezigheid van de Schepper.
Wij zijn de Goddelijke Vrouwelijke Aanwezigheid van de Venusianen, Anunnaki, Sumerianen, Inner Aarde Pleiadianen, Lemurianen, de wezens van Lakota, Orion, Sirius, Lier, de Hathors, de Galactische Families en andere gebieden en stralen van expressie, die wel of niet zin voor jullie mogen maken, wat gebaseerd is op de manier waarop jullie geïndoctrineerd werden in het leven. De meeste expressies van het leven hebben hun oorsprong in andere plaatsen van de galaxy, Universum Interdimensionale vlakken die op de Aarde ingezaaid werden.
Wij zijn hier voor Liefde. Wij zijn hier in Licht.
Onze harten komen samen in een symfonie van het lied dat gehoord en gekend kan worden dwars door creaties heen. Onze aanwezigheid is het samenvallen met het van dienstverlening zijn met de ontsluiering van grote openbaringen op jullie planeet, om bij de overgang van tijdlijnen van andere wisselwerkingen met Gaia te helpen als haar toon stijgt en verschuift, en dit heeft effect op de tijd-ruimte van de Schepping.

Jean Luc Bozolli ©


Door de Lichtfrequentie die jullie uitstralen, weten wij wie jullie zijn en waar een planeet, een ras, een galaxy op afkoerst in de tijdlijn ruimte. Dit is niet iets dat onjuist waargenomen kan worden en is één manier waar jullie doorheen kunnen navigeren en creëren aangaande wat eraan komt. Jullie hebben een recht om te weten wie jullie zijn, jullie intrinsieke waarde en plaats in het Universum en hoe jullie Goddelijke DNA Blauwdruk te gebruiken.
Jullie zullen gepresenteerd worden met kansen via openbaringen en disclosure op de planeet. Niet alle agenda’s zijn voor de Wet van Eén; wij brengen de Eenheid van Eén tot uitdrukking. Wij wensen om manieren van expressie te delen die intappen op de resonantie gebieden en tijdlijnen die het geheel tot voordeel kunnen strekken. In jullie eigen DNA zijn alchemistische vergelijkingen van het gebied van de Schepper waar jullie je op af kunnen stemmen en in/naar frequentie resonanties van andere tijd-ruimte kunnen vermengen.
Daar is een verbindend gebied dat binnenin jullie allemaal bestaat via jullie energetische blauwdruk, eentje zijnde in de zonnevlecht, waar de ziel verbonden is door een verenigend gebied dat uitbreidt via een super snelweg geleider van de Kosmos van informatie, en sommigen van jullie zij gevoeliger hiervoor dan anderen. De Sterrenzaden en Sterren Kinderen hebben een verbeterde zintuiglijke DNA toegang van empathisch en etherisch zicht. Zij zijn degenen die een specifieke roeping hebben om van dienstverlening te zijn voor het Universum door het heractiveren van deze heilige imprint codes van de Mensheid. Zij zijn van de Heilige Goddelijke Vrouwelijke natuur.

Jullie zijn allemaal met elkaar verbonden in het gebied van kennis en er zijn andere manieren om te weten en te zien die voorbij de misleiding zijn. Het is jullie recht om een volledig goddelijk mens te zijn, geactiveerd aangaande jullie echte ontwerp in het Universele Lichtrooster van het gebied van de Schepper.
Het goddelijke vrouwelijke heeft een andere resonantie in diens expressie en deze expressie is één van de ontbrekende sleutels op de planeet. Openbaringen zullen op andere manieren komen, met de onthulling van jullie eigen echte natuur, de blauwdruk van de sterren binnenin jullie en uitgebreide manieren voor communicaties en genezing, om elkaar te ervaren, door intentie, waarheid en afkomst en hoe verschuivingen en wijzigingen te maken door gebruik te maken van frequentie, Goddelijke Liefde en Mededogen voor je leven, relaties en het grotere geheel.
Jullie Ware Natuur heeft de rechten van de Goden, wonderen, transformatie, alchemie, tijdreizen, interdimensionale technologieën, de rechten en hulpbronnen van deze Aarde en het Universum. Want jullie DNA kwam met deze technologieën, doch zij mogen niet volledig herkend worden. Dit is niet slechts voor speciale wezens, hiërarchieën en de Goden. Jullie zijn niet inferieur of hoeven op wat voor manier dan ook beschaamd te zijn voor jullie geboorte hier. Niets zou verder van de waarheid verwijderd kunnen zijn. Jullie hebben de rechten van de Aarde. Jullie werden hier geboren. Jullie hebben een goddelijk geboorterecht. 
Jean Luc Bozolli ©


God is Licht, en Liefde is de uitstraling van dit Licht. Licht is frequentie.
De frequentie van God is Licht in actie, komend van de Schepper. God is de handeling van de Schepper
Jij bent Licht
Jij bent Liefde
Jij bent God
Jij bent Frequentie
Jij bent de Lichtfrequentie van de Schepper
Wij spreken uit Gaia’s naam, want wij allemaal delen een Liefde voor Haar en Zij is een resonantie in onze tonen in het Universum. Zij heeft een prachtige schoonheid, want zij draagt vele octaven en niveaus van het Hart van de Schepper. Door Haar resonanties op de Aarde, worden de levensliederen van Gaia naar buiten gedragen doorheen de Kosmos en hebben een ver bereik terug naar buiten naar de oorsprong waarvan zij doorkwamen.
Het is het waarom Moeder Aarde aldus kostbaar en dus onjuist begrepen wordt en waarom de strijd voor haar domein word gespeeld, aangezien de creatie van vele levensvormen en wezens hier bestaan. Wij zijn hier om jullie een groot geheim te vertellen, dierbaren, over het Universum. Jullie hebben de macht van het Universum van het Hart en de Ziel van de Schepper. Jullie zijn naar Gaia gekomen om deel te nemen aan het grondgebied, de ademhaling en de LichtBron van de Centrale Zon. Alle levende wezens op Gaia hebben dezelfde rechten als de Schepper Ziel welke in jullie leeft.
Op verschillende tijden spreken en delen bepaalde aspecten van onze expressie met jullie, om deze aspecten van de cellulaire herinnering en ontwaking te heractiveren via de Heilige Vrouwelijke Goddelijke Blauwdruk van de Intergalactische en Ster Afstammingen waar jullie van zijn. Er wordt immens van jullie gehouden en jullie worden gekoesterd en wij houden jullie innig binnenin onze harten, terwijl het Universum van Creatie jullie lied zingt van aanhoudende Licht Lofuitingen. 
Uit naam van de mensheid, ondersteunen en handhaven wij jullie Goddelijke afstamming dat door ons allemaal heen reikt … In de eenheid van één LIEFDE.
De Blauwe Straal Wezens en het Heilige Goddelijke Vrouwelijke
De Blauwe Stralen, ultra-gevoelige empaat sterrenwezens, hebben een speciale verbinding met het Heilige Goddelijke Vrouwelijke en de Codes van Creatie. Aangezien dit één van hun hoofdverbindingen is en via hun ascentie is de manier van de Moeder Frequentie. De Blauwe Stralen hun super empathische natuur en intuïtieve lichaamresonantie is een aspect van de sluimerende DNA codes van de frequentie van de Moeder. Deze DNA codes worden geactiveerd om te verenigen en toegang te creëren tot andere intelligente levenskrachten die nodig zijn om de Aarde en de mensheid in de Goddelijke Kracht van Liefde te  ondersteunen.
Van Shekina Rose
Deze transmissie is niet van de ene op de andere dag gekomen. Het Heilige Goddelijke Vrouwelijke is een integrale expressie geweest van mijn pad gedurende mijn gehele leven en pre-ziel overeenkomsten voorafgaand van het komen naar de planeet, beginnend met de aankomst van mijn sterrenfamilie en stermoeder in mijn vroege twintiger jaren, en later in 2008 werd ik gedownload met de informatie dat ik van de Blauwe Straal was, inclusief diens heilige kennis. Ik heb de Blauwe Straal Transmissies over de ascentie, de oeroude heilige technologieën gedeeld, om de ultra-gevoelige empathische sterrenzaden op deze planeet te bekrachtigen, hen laten wetend dat zij niet alleen zijn en hen helpend met hun missie van Licht op de planeet.

De Heilige Goddelijke Vrouwelijke Licht Raad en hun expressies en afgevaardigden versnelden en verhoogden hun communicaties en bezoeken aan mij toen ik verhuisde naar Sedona, Arizona. De Shekinah Vlam verscheen en sprak tegen mij in de vroege jaren van 2000 en werd een deel van mijn expressie en essentie. Drie bijna dood ervaringen hebben mijn gevoeligheden en besef verhoogd naar de Licht- en Inter-dimensies.
Gedurende de volgende zes jaren, communiceerde de Inner Aarde Pleiadianen, Lemurianen en Moeder Mary in hun schepen persoonlijk met mij, via Licht generatoren, het Venusiaanse lied en hun Lichtschepen met samenwerkingen van oeroude heilige technologische apparatuur en Lichtportalen. De Arcturianen en Siriurs gaven specifieke hogere dimensie liederen en geluidcodes die de pijnappelklier sterrenpoort en het sluimerende Galactische DNA activeerden.
 
Met iedere interval van onze galactische en sterrenfamilie aankomst, had ik zeer fysieke ervaringen terwijl wij een andere taak uitvoerden met het opbouwen van het Lichtquotiënt. Ik ontwikkelde zeer diepgaande relaties met sommigen van hen, hetgeen mij veranderd heeft. Deze communicaties met de ET en sterrenfamilie en het bewijs van hen dat zij komen werd gedocumenteerd in het boek, ‘Sedona: City of the People” geschreven door Mark Amaru Pinkham en dat de aanleiding was voor de TV video serie, “Supernatural Sedona”.
Ik ben zeer dankbaar om hier op Gaia te zijn om Thuis hier op de planeet te herinneren via mijn Lichtfamilie. Dank je wel voor hier te zijn in deze zeer veelbelovende tijd.
Ik houd van jullie!
Shekina Rose 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com  
Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. shekina444@yahoo.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten