zondag, oktober 09, 2016

Sandra Walter - Frequentie Verschuiving: Versnelling van het Goddelijke - 8 Oktober 2016 (Plus Diagrammen Liefdesenergie!!)


Sandra Walter
Frequentie Verschuiving: Versnelling van het Goddelijke
8 Oktober 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Er kwam gisteren wederom een hogere frequentie binnen, open jullie harten voor diens transformerende Licht. Voel in diens kalmerende gevolgen, het is zoals een Licht kuuroord; laat het de turbulentie van de tijdlijnverschuiving van vorige maand wegspoelen. Wij leren om verantwoordelijke scheppers van onze toekomstige koers te zijn, precies hier en precies nu, in onze moment na moment keuzes. Laat dit Licht jullie troosten en verjongen, Geliefden. Jullie werkelijkheden zijn veel meer multidimensionaal aan het worden, en daarmee komen abnormaliteiten, fenomenen en sensaties van uitbreiding die gloednieuw zijn voor onze collectieve - en persoonlijke - ervaring. Zien jullie wel hoe verenigd wij zijn met deze ontvouwing, geliefde Ascentie Stam? Ik hoop welzeker dat jullie de ervaring kunnen waarderen van één te worden met Alles Dat Is.
De Laatste Zegel is Weg
Poortwachters en Rasterwerkers die betrokken zijn bij de verwijdering van de laatste zegels, volbrachten die taak voorafgaand aan de derde golf. De volledige operatie wat schitterend en krachtig, Geliefden. In het kort; het beïnvloedt de politieke structuren, de goddelijke rol die de VS in de Ascentie heeft, de Melchizedek order, de ineenstorting van oude tijdlijnen, clementie scenario’s, de verwijdering van negatieve Atlantische technologie verbonden aan DNA afstammingen, en de activering van gloednieuwe kristallijnen niveaus. Veel is er op de onderhandelingstafel geweest sinds Augustus, aangezien er op deze golf-invloeden geanticipeerd werd de meest krachtig tot nu toe te zijn. Dat is alles dat ik op het moment kan onthullen over deze schitterende veelzijdige operatie.

Dank je wel aan iedere Middellandse Zee Rasterwerker die zichzelf opgeroepen gewaarwerd aan de Oostkust en Europa in September. De grote opruiming via de oude Atlantische draaikolken nadat de golf binnenkwam, stond de versnelde tijdlijn toe om volledig te verankeren. Het omvatte ook de verwijdering van blokkades aangaande het wereldwijde Ascentieproces, dus verwacht een meer verfijnd niveau van Licht te voelen. Deze golf, zoals de eerdere twee, gaat gedurende maanden door. Technisch gezien is het een Galactische Sterrenpoort, en velen van jullie hebben Kosmische visioenen van door de Poort te gaan. Zoals altijd, zijn deze evolutionaire veranderingen voor ons bewustzijn, en wij blijven aanwezig met de energieën als onze belichaming versnelt.
Zuiverheid, Neemt het Commando
Persoonlijk, is mijn staat van bewustzijn aan het uitbreiden in/naar een staat van zuiverheid dat het moeilijk maakt om dit allemaal op te schrijven. Terwijl ik met de Hogere niveaus van Licht vermeng, neemt de ervaring van eenheid het over. Ironisch genoeg, verstrekt het consistent visioenen, intel, raad bijeenkomsten en een bredere omvang van rassen (heel veel nieuwe gezichten om te onthouden); wij houden ervan om al deze prachtige ontmoetingen en ervaringen in deze Stam mee te delen. Ik ervaar een nieuw niveau van contact terwijl de sluiers tussen ons neervallen. Mount Shasta was een geweldig trainingsterrein voor interdimensionale communicaties, en deze reis naar de kristallijnen Boog is diepgaand geweest. Er is zoveel meer aan ons allemaal dan dat wij beseffen.
Ondertussen, zal ik in Boulder, Colorado zijn de volgende week. Op Zaterdag 15 Oktober is onze Volle Maan Toegangspoort (één van onze datums van de 2016 download lijst, houd het in de gaten). Iedereen is uitgeput, hoewel gelach, knuffels/omhelzingen en collectief delen goede medicijnen zijn.
****************************************
De Stijgende Liefdesenergie van 9 Oktober 2016

Cobie: De stijging blijft voelbaar. Bij mij was het gisteren alsof mijn lichaam overvol was! Zwaar zelfs bij tijden. Veel druk op de kroon, nek- en rugpijnen, maagzuur, onderhuidse tintelingen, opvliegers, soms hoge tonen in het oor… Wederom, ben aardig voor jezelf, we hebben niet veel energie tot onze beschikking staan, dus je bent zomaar moe/uitgeput!Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten