zaterdag, oktober 22, 2016

Sandra Walter - Engelstalige Video Update: De Versnelling Helpen - 21 Oktober 2016Sandra Walter
Engelstalige Video Update: De Versnelling Helpen
21 Oktober 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Ik had het genoegen van twee live evenementen terwijl in Boulder, Colorado het afgelopen weekeinde. Lauren Galey heeft mij welwillend ondergebracht in haar familie buitenhuis, waar wij onze eerste bijeenkomst hadden. Dit was de eerste keer dat ik persoonlijk de ervaring deelde van het openen van een Gechristende Ascentie Toegangspoort, en de energie was tastbaar voor allen die aanwezig waren. Lauren interviewde mij en wij bespraken het project van de Versnelde tijdlijn, de derde golf van 2016, en de huidige ontvouwingen.
Wij doen een beroep op iedere Lichtwerker, Rasterwerker, en Poortwachter om de hogere frequentie vast te houden terwijl dit Licht diens werk doet. Roep voort de hoogste Gechristende Ascentie Tijdlijnen, de verwijdering van alles wat tussenbeide komt of de collectieve Ascentie beperkt, en lijn jullie harten uit, jullie activiteiten, gedachten en creaties met het Nieuwe Pardigma van Vrede, Liefde en Eenheid.
Merk de geheugensteuntjes in deze video conversatie op: Het is onze verantwoordelijkheid als de ontwaakten en Ascenderenden om het Nieuwe te creëren en te versterken, in plaats van het oude licht te voeden terwijl het sterft. Snelle verandering wordt er verwacht als wij de hogere tijdlijn stabiliseren en vasthouden welke al verankerd is als de hoogste uitkomst/mogelijkheid voor alle betrokkenen. De Hoge Vibratie Stam ervaart de versnelling van het Pure Bron Bewustzijn via onze energiegebieden en DNA. Het kan psychedelisch en transcendent worden als wij deze frequenties belichamen en hen in het collectieve bewustzijn rijgen. Voel in die hogere ervaring en pas je levensstroom aan zoals nodig. Vertrouw de Bron, Vertrouw je Hogere Zelf, en open jezelf als een Zuivere Buis van dit nieuwe niveau van Licht.
Jullie worden gezuiverd, voorbereid op een nieuw bestaan. Sta de oude Zijnheid toe weg te vallen; weerstand zal lijden veroorzaken - en dat is niet langer meer nodig. Alles is goed, Geliefden.
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Opmerking: IK BEN momenteel in de woestijn van Utah, reizend en doe Toegangspoortwerk. Het Solar Poortwerk is veel gemakkelijker hierbuiten, en ik leer veel over in deze staat te creëren van absolute Aanwezigheid. Laat ons onze gedachten en harten focussen op het Nieuwe als de versnelling zich ontvouwt. Verontschuldigingen voor het samenknijpen van de ogen, het fronsen in het daglicht (op de video). Het is wat het is, hoor de boodschappen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten