zondag, oktober 30, 2016

Maandelijkse Energieën - “De Ascentie Energieën van November ~ Ontvangen” - 30 Oktober 2016 / Jamye PriceMaandelijkse Energieën
“De Ascentie Energieën van November ~ Ontvangen”
30 Oktober 2016 / Jamye Price

Oktober terugblik - Verandering!
De energie van Oktober had een sterke resonantie van verandering. Ik merkte dat van mij fysiek - De Ascentie symptomen waren overvloedig! Ik merkte ook op dat heel veel keelreiniging gebeurde voor velen (een onverklaarbare droge hoest, zere keel, het schrapen van een slijmerige keel, enzovoorts). In Oktober hadden sommigen plotselinge geografische of baan veranderingen.
Misschien merkte je de verandering op het wereldpodium op. Vanuit een energetisch perspectief, gaat veel daarvan nog steeds over het ontmaskeren van corrupte en destructieve bedoelingen. Dit betekent dat de mensheid aan het evolueren is in/naar meer bekrachtiging, omdat als een geheel wij in/naar meer verantwoordelijkheid stappen met onze bestuursvorm. Het is een trager proces dan het individuele proces, maar de twee zijn met elkaar verweven.  
Deze tijden roepen op voor meer energetische deelname, terwijl wij “met het Licht werken”, het ongevormde, het potentieel. Gebed en focus op verbetering zijn van het allergrootste belang momenteel. Breng tijd door met te focussen op wat jouw hart aantrekt, soms door pijn (zoals in de Verenigde Staten - kijken naar de pijpleiding protesten of de politiek), maar focus ook op de positieve potentiëlen die vanuit een situatie geboren kunnen worden. Laat dat naar acties leiden die geschikt aanvoelen voor jou als je aan het Leven deelneemt met een focus op de verbetering terwijl deze zich vormt. Inderdaad krachtige tijden.
November Energieën – Ontvangen
De energieën van November doen een beroep op ons om ons te openen voor het volledige stromen van Liefde en te ONTVANGEN! Ontvangen is soms een uitdaging, omdat wij denken dat wij willen ontvangen, maar vaak werken wij het natuurlijk pad tegen dat het leven voor ons presenteert om tot bloei te komen.

Het kan gemakkelijk zijn om “willen” te verwarren met ontvangen. Het is natuurlijk om te willen - wij zijn creatieve wezens. We willen vrede, Liefde, gezondheid, geldstromen, creativiteit, verbetering, enzovoorts. Waar velen weerstand ontvangen, is wanneer het willen een variatie van wanhoop eraan heeft, en ontvangen betekent voorbij gaan aan weerstand of ongemak.
Het leven roept altijd naar jou om je te openen voor je bekrachtiging en je vibratie binnenin eerst te veranderen.
Je gemakkelijke stromen inwendig creëert een gemakkelijker stromen uitwendig. Je kunt het niet slechts doen om wat voor ervaringen dan ook te vermijden te ervaren, je doet het om in het volledige stromen met het leven te zijn, om je volle potentiëlen te actualiseren. Dat zal jou dienen wanneer de dingen niet gemakkelijk zijn aan de buitenzijde.
Ik vertelde dat ik fysieke Ascentie symptomen had in Oktober. Soms voelde ik me in feite nostalgisch, aangezien ik hen niet vaak meer voel. Ik raakte er bij tijden ook geïrriteerd en gefrustreerd mee. Gedurende deze tijden, omhelsde ik mijn frustratie (laat je authentieke emoties stromen op gezonde manieren), ik herkende dat ik aan het tegenwerken was en ik zocht ernaar om mijn inwendige emotionele stromen te verschuiven. Ik vergemakkelijkte mezelf in/naar nieuwe authentieke gevoelens door te herinneren dat ik aan het veranderen was op ongeziene maar diepgaande manieren, mezelf eraan herinnerd dat ik zoveel gedurende de jaren verbeterd was, enzovoorts. Ik maakte de inspanning van mijn vibratie binnenin te veranderen in/naar een gemakkelijker stromen met mijn situatie. Eerlijk gezegd, was dit voorbeeld een gemakkelijke. Zij zijn niet allemaal zo gemakkelijk.
Werk met degenen die gemakkelijk zijn! Zij tonen je jouw bekwaamheid om degenen te hanteren die niet zo gemakkelijk zijn.
Chakra Integratie
Met wanhoop te willen geeft aan dat de lagere chakra’s niet volledig geïntegreerd zijn. Wanneer de lagere chakra’s geïntegreerd zijn, ben je in staat de hogere dimensionale paradigma’s en processen in het fysieke rijk toe te passen. Je handhaaft een open en verenigd energiegebied als je met het leven wisselwerkt. Je gaat door uitdaging heen en creëert gemakkelijker verbetering. Je belichaamt de vrede die voorbij gaat aan alle begrip, en je bent de verandering die je in de wereld wilt zien!
Om de lagere chakra’s te integreren betekent voorbij te gaan aan angsten, negatieve emoties los te laten die je creatieve stromen dempen, acties ondernemen die je met anderen op gezonde manieren verbindt, en jezelf eren zoals je anderen zou eren. Je hoeft niet perfect te zijn. Houd van de jij die je in dit moment bent en je zult Levenstromende mogelijkheden voor jou ontdekken. Soms stroomt de “oefening” (uitdaging) naar je toe. Geniet van deze zoveel als mogelijk, aangezien zij het leven zijn dat jou roept naar meer kracht met je Liefde.
Wanneer keuzes gemaakt worden met Liefdevolle zorg voor het zelf, worden keuzes gemaakt die ook gunstig zijn voor de externe wereld. Of het nu voelt zoals een moment van geven aan een ander of een moment van nee tegen de ander te zeggen, het is wederzijds voordelig. Als je de liefdevolle keuze van het moment eert, open jij je om het voordeel van een ervaring te ontvangen.
Om weerstand te genezen, werk ermee van binnenuit. Observeer je mentale en emotionele stromen. Wanneer je een emotionele lading voor iets hebt, of je kunt niet de patronen uitvogelen die zich voordoen, dan zal je voordeel hebben door binnenin te vergemakkelijken. Dat zal voor jou een opening creëren om te ontvangen. De actie ervan zal voor jou duidelijk worden. Hoe het leven vraagt om te veranderen zal voor jou duidelijk worden.
De oogst van voedsel ontvangen betekent je te verplichten om de Aarde en de planten te voeden doorheen de seizoenen op verschillende manieren. De oogst van gezelschap ontvangen betekent je te verplichten om gezonde grenzen vast te houden en risico’s te nemen van je voorbij je comfortzone te verbinden. De oogst van geld ontvangen betekent je te verplichten aan acties en keuzes die een toekomst opbouwen gebaseerd op een gracieuze energie (geld) stroom in en uit. De oogst ontvangen van gezondheid betekent je binnenwaarts te focussen en naar je lichaam te luisteren en voedsel te kiezen, rust, spel (oefening) en mentale/emotionele keuzes voor je Lichaam diens behoeften, niet om anderen tevreden te stellen.  
Openen om te Ontvangen
Wanneer de lagere chakra’s geïntegreerd zijn, verlicht je het verstand van te moeten uitvogelen hoe en waarom van angst en frustratie. Dit staat het hart toe om het verstand in/naar een grotere verbinding te leiden. Wanneer je hart open is, ontvang je wat gebaseerd is op jouw vreugde, passie, verbinding, en mededogen. Het is belangrijk om het hart op een evenwichtige manier te openen. Gezonde grenzen zijn belangrijk, aldus je niet uitgeput raakt. Leer om de overtuiging van je hart te horen, zodat je in staat bent vanuit Liefde te kiezen. Voel je comfortabel met redelijke risico’s te nemen.
Eén van de beste manieren om je te openen om te ontvangen is om waardering te oefenen. Dit werd door velen onderwezen, het is de kern naar ons stromen. Je houding van dankbaarheid zal verheffend voelen wanneer je authentiek bent. Het is je energetische uitoefening voor een gezond energie lichaam! Neem in de ochtend en avond een moment om enige dingen te vinden die je oprecht over jezelf en je leven waardeert. Na een uitdaging, neem enige tijd om enige dingen te vinden die je erover waardeert, zelfs als zij slechts potentiëlen zijn. Het is een belangrijke oefening. Ik geef meer details over hoe dit te doen in de November video.
Samenvatting
In dit Jaar van Overzichtelijkheid, worden wij verfijnd in/naar een meer zuivere vorm van zelf, stellen ons opnieuw in naar onze Goddelijke Blauwdruk als een sterker, duidelijker menselijk wezen. Dit betekent een inwendige verschuiving die resulteert in een beter begrip van met het Leven te stromen, keuzes te maken, waar te nemen, deel te nemen, en zelfs te wachten. Het betekent dat wij elk meer vreedzaam binnenin zijn en meer toegang hebben tot het Liefhebben van de volmaaktheid van een situatie.
Nu is een tijd van actief de menselijke conditie te verhogen in/naar een staat van veilige verbinding. In essentie, integreren wij de collectieve lagere chakra’s van de mensheid terwijl wij elk onze veiligheid, verbinding en bekrachtiging binnenin vinden. Dank je wel voor je inspanning om binnenin te veranderen. Het leven zal je leiding volgen.
Heb een prachtige November!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten