zondag, oktober 16, 2016

Hilarion - Handhaaf Jullie Kalmte in de Storm! - 16 Oktober 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaHilarion
“Handhaaf Jullie Kalmte in de Storm!”
16 Oktober 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Geliefden,
Velen van jullie voelen de effecten van een verschuiving. Jullie weten binnenin jullie zelf dat jullie getransformeerd werden. Jullie weten binnenin jullie zelf dat iets gedenkwaardigs zich voorgedaan heeft en dit is een prachtige gebeurtenis om te vieren! Terwijl jullie deze verschuiving integreren, zullen jullie momenten ervaren van grote slaperigheid en wij vragen jullie om de dictaten op te volgen van jullie lichaam en te rusten, want dat is belangrijk zodat jullie de energie infusies kunnen assimileren en integreren die binnenin jullie plaatsgevonden hebben. Als jullie wakker worden en gewaarworden dat jullie wervelkolom gevoelig is, betekent het dat jullie een grote download van energieën ontvangen hebben die de strengen van jullie DNA activeren, en wanneer dit zich voordoet is het ook een volgend teken dat het tijd voor jullie is om goed voor jullie zelf te zijn, om rust en herstel en assimilatie toe te staan.
Ga binnenin en zoek de stilheid, want dit is zeer behulpzaam. Wanneer dit zich voordoet, is het een zeer goed idee om meer water te drinken. Eer jullie zelf, behandel jullie zelf op de manier waarop jullie zouden verwachten dat jullie beste vriend van jullie leven jullie zou behandelen. Jullie zijn zeer wel deze inspanning en dit respect waard. Velen van jullie vinden de energie en de focus om projecten te voltooien die in de wacht gestaan hebben en een lange tijd nemen om voltooid te worden. Jullie ontdekken nu dat dit in een recordtijd plaatsvindt. Wanneer dit gebeurt weten jullie, Dierbaren, dat de timing voor wat jullie aan het doen zijn juist is om in de wereld naar voren te komen. Ben in vrede met alles dat er zich rondom jullie heen voordoet. Weet dat, ongeacht wat er in de wereld om jullie heen gebeurt, jullie altijd geliefd zijn, ondersteund en beschermd worden. Jullie zijn altijd omringd door engelen van bescherming.
Er is veel turbulente energie dat zich dwars over het aangezicht van deze planeet heen beweegt. Deze energieën zijn van het collectieve bewustzijn, energieën van chaos, angst, strijd, zorgen - energieën van diegenen die verloren hebben, diegenen die plotselinge weersveranderingen hebben ervaren die alles van hen afgenomen hebben dat voor hen dierbaar was. Er zijn heel veel mensen in door oorlog verscheurde landen die voortdurend bidden om vrede om naar hun levens en hun land te komen. Er is een toevloed van kosmische energie dat in deze mix geroerd wordt en dus, wordt aan de Lichtwerkers van de wereld gevraagd, zoals gewoonlijk, om hun Licht vast te houden, om jullie kalmte in de storm te handhaven. Weet dat jullie positie op de planeet voorbeschikt is, zodat jullie in het gebied zijn waar jullie met jullie Licht in moeten zijn om stabiliteit naar dat gebied te brengen.

Elkeen van jullie is zoals een sleutel - een punt waar wij naar kunnen kijken en kunnen activeren en met elkaar kunnen verbinden om stabiliteit op en binnenin de planeet te creëren. Dus jullie zien, Dierbaren, jullie dienen een groter doel dan dat jullie je ooit voorgesteld hebben. Jullie zijn onze doelpalen - jullie zijn onze bakens in de duisternis dat diens weg in/naar de atmosfeer maakt. Weet dat het losgelaten wordt, en eeuw na eeuw van donkere en angstige energieën worden gereinigd op een verbijsterend en versneld tempo en dit is uiteindelijk goed voor iedereen. Dus weet dat dit een tijdelijke situatie is, dat het noodzakelijk is voor deze energieën om naar de oppervlakte te komen zodat zij getransmuteerd en getransformeerd kunnen worden in/naar groot Licht om gebruikt te worden voor het hoogste goede van allen.
Wij zijn aldus dankbaar dat dit zich aan het voordoen is en het is vanwege jullie, Dierbaren. Als wij jullie auragebied vanuit het hogere perspectief bekijken, zien wij dat jullie Lichten kristallijn geworden zijn, dat de kleuren die jullie omringen schoon en zuiver en helder zijn, stralend schijnen. En velen van jullie hebben vele kleuren aangenomen, regenboogkleuren, en dit helpt echt in het algehele beeld voor de Aarde, want dan kunnen wij vanuit de hogere rijken binnenkomen en het Licht en de kleur van de straal dirigeren, hetgeen noodzakelijk is om versnelde en meer vreedzame veranderingen te verwezenlijken in bepaalde gebieden van de wereld. Wij zijn zo dankbaar voor jullie aanwezigheid op de planeet.
Er is veel genezing dat aan het plaatsvinden is binnenin ieder individu. Heel veel dingen zijn samen aan het komen, vele aspecten van jullie wezen worden nu verenigd en dit creëert een grotere vrede binnenin jullie. Wanneer vrede binnenin jou is, kan genezing op alle niveaus van je wezen plaatsvinden. Dit is wat er zich nu aan het voordoen is voor een ieder van jullie. Te vragen om onze hulp hiermee helpt om het in/naar de focus te brengen. Er zijn heel veel engelen en genezingsteams die een ieder van jullie omringen en jullie helpen met alle facetten van jullie leven, fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en ja, financieel. De dingen zien er goed uit - weet dit en verlies nooit de hoop.
Wij vragen jullie, de Lichtwerkers, om de Roos Roze Straal van Goddelijke Liefde in/naar de Aarde diens rasters te sturen, in/naar de centrale kern van de Aarde, zodat de energie van Goddelijke Liefde de oppervlakte van de planeet doordringt, zodat het de kristallijnen diamanten kern binnenin de Aarde doordringt … en dit zal de torus, die de Aarde omringt, toestaan om deze Goddelijke Roze Straal van Liefde te distribueren. Alles is goed, Liefde is overvloedig aanwezig. Als dat wat van de Aarde komt, door jullie inspanningen, zich aansluit bij de Kosmische Stralen van Liefde, zal er een groter gemak zijn voor diegenen die nog maar net aan het ontwaken zijn, er zal meer vrede binnenin en buitenom zijn. Vrede zal in vele geïsoleerde gebieden van de wereld verblijven en deze zullen groeien en uitbreiden, totdat er vrede op deze planeet is! Het is zich aan het voordoen, houd dit visioen vast!
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten