donderdag, oktober 27, 2016

Het Begin ~ Een Kolossale Hergeboorte van het Nieuwe Raster! - 26 Oktober 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


Het Begin ~ Een Kolossale Hergeboorte van het Nieuwe Raster!
26 Oktober 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Een hele Nieuwe en andere HERGEBOORTE in/van het Nieuwe Raster!
Velen zullen dit in Spirit voelen en dit integreren en voelen in de Mens. Het wordt echter gedaan en gevoeld precies nu ik dit met jullie deel (26 okt.) terwijl ik me nog steeds aan het aanpassen ben en de twee met elkaar vermeng - (Vanwege het hebben van twee zielen, de mens en Spirit en de twee met elkaar verbindt als een baanbreker, via mijn emoties).
Voorafgaand aan dit komt een loslating van het oude, van droefheid/kwaadheid en wat anders dan ook … het is echter voor een ieder van ons - (raak alsjeblieft niet verstrikt of gevangen met in die droefheid te blijven).
Dus terwijl je dit in Spirit mag voelen, moet het zich vermengen en verbinden in de mens en dit is waar het loslaten van het oude en de droefheid of kwaadheid dat hiermee komt, in het spel komt.
Dit loslaten van het oude, gaat over het loslaten van de gehele oude manier van bestaan/zijn dat wij niet gerealiseerd hebben en dat we los moeten laten.
Het opnieuw bezoeken van de oude manieren en gedragingen, terwijl in het nieuwe te zijn met dit, de beste manier is dat ik dit kan omschrijven … aangezien wij zoveel van het oude losgelaten hebben en in zeer nieuwe ruimtes zijn.
Wanneer we volledig loslaten en ons overgeven aan iets waar wij ons niet bewust van waren dat wij dat moesten doen, komt dan de NIEUWE HERGEBOORTE in het Nieuwe Raster.


Herinner je dat wij ons Dubbel voelden in de afgelopen week (grofweg) en dus is deze Nieuwe Raster hergeboorte ook dubbel.
De Mens en Spirit.
Dus sta deze tijd toe wanneer je dit “ene niveau” voelt, voor het “andere niveau” om dit te voelen en het los te laten voor het GEHEEL om HERGEBOREN te worden.
~Dit is nog steeds doorgaand op dit moment en wat mij, zeg, 3 dagen mag nemen, kan anderen 3 weken of langer nemen, dat is afhankelijk van waar een ziel is. En dan is daar ook de integratie van Ziel met Spirit … Terwijl het me 20 jaren genomen heeft van een lang en langzaam pad van bewust binnenin te gaan om daar te geraken, om in staat te zijn om zo snel te verwerken en te voelen als ik als een Baanbreker doe, om te delen/mee te delen zoals ik in deze nu snellere tijden van Ascentie ben - “Aangezien Ascentie niet gehaast, voor de gek gehouden of bedrogen kan worden.”~
EN OP DIT MOMENT…
Dus nu met dit alles mee te delen terwijl dit doorgaand is - is er een gevoel van kwetsbaarheid en open en droevig voor het oude te zijn, allemaal tegelijk … met niettemin een besef van dus veel in dit loslaten, een “goede gezonde” loslating.
Rustige/stille tijd is nodig gedurende deze fase met minimale interactie als jij je verbinding opnieuw opbouwt van Ziel naar Spirit van het Goddelijke, terwijl we onze Nieuwe Kracht binnen brengen … van een Zeer Nieuwe HERGEBOORTE van het Nieuwe Raster, hetgeen een eerste OOIT is voor de Mensheid.
Dit is echt, dit is precies hier en nu aan het gebeuren!
Dank je wel voor hierin te zijn, in alles waar jullie doorheen gaan een ook transmuteren.
Aangezien wij ÉÉN zijn en Liefde Gewonnen Heeft!
******
27 Oktober 2016 - DRINGENDE Energie UPdate
Verwarring, overvloedig veel Afleidingen, fysieke “kwalen” waar velen doorheen gaan (in opwaarderingen en het loslaten van het oude) … zielen die het op willen geven en “de handdoek in de ring willen gooien” … en dan is daar ook nog “het onszelf ervan langs geven” dat hiermee naar boven kwam.
We gaan door een KOLOSSALE HERGEBOORTE VAN ONS NIEUWE RASTER HEEN en DIT IS ONGELIJK AAN WAT ANDERS DAN OOK!
Voeg hieraan toe de dubbele verschuiving die we in de Mens en Spirit voelen en waar wij doorheen gaan … het oude loslatend, een “geheel” oude manier van zijn/bestaan, het los moeten laten van een manier of bestaan/zijn of het doen van iets dat onlangs nog oké was - (zie bovenstaande post)
Met dit, wanneer er verwarring is of het is niet duidelijk … als er iets losgelaten moet worden kan het één groot ding zijn of op de manier van verscheidene kleine dingen.
Blijf reduceren of terugtrekken wat dit ook maar voor jou is, totdat je begint duidelijker te zijn … aangezien er zoveel hieraan is dat individueel is.
De negatieve energieën brengen de dingen een stap omhoog met AFLEIDINGEN, terwijl zij dit nu ook doen via anderen om ons heen.
Heel veel zielen hebben contact met me gezocht in de afgelopen 12 uren en dit is wat één ziel schreef:
“Wat een waanzinnige week op een inwendig niveau. Ik heb iedere emotie gevoeld, iedere pijn die ik ooit gevoeld heb … Het wordt echt moeilijker om zelfs maar te spreken. Bijna alsof niets dat ik zeg nog enige zin maakt. Alsof alles dat ik dacht te weten, ik tot het besef aan het komen ben dat ik waarlijk niets weet. Ik heb een sterke drang om me terug te trekken van Facebook … Wel, het Internet. Er is zoveel misleiding … Zoveel wolven in schaapskleren. Het onderscheidingsvermogen is zo belangrijk in deze tijd. Er zijn sommige dingen op een zielniveau die aanstaande zijn, hoed je voor de afleidingen die onze focus weghouden van waar het moet zijn. Ik houd zoveel van jullie allemaal. Ik stuur overvloedig veel Liefde en goede vibraties in de voortdurende veranderende tijden. Wie weet wat het volgende is. Blijf alsjeblieft zo gecentreerd als mogelijk is. ♥”
Zij is ‘haarscherp’ hiermee .. aangezien afleidingen inderdaad GIGANTISCH OPGEVOERD werden … op vele manieren niet alleen groot maar ook in het klein.
Er zijn vele kleine (en grote) manieren met betrekking tot de “afleidingen” die aan het plaatsvinden zijn en vanuit “andere bronnen”.
Neem een stap terug terwijl dit steeds meer aan het gebeuren is en onlangs dus meer “opgevoerd” werd, het heeft altijd de ronde gedaan, maar nu aldus GIGANTISCH meer met zielen die groeien en met ons Nieuwe Raster dat zich vormt.
** (Cobie: Vandaar ook dat ik nog maar weinig waarheidsgetrouwe channelings en/of artikelen tegenkom de laatste tijd…)
Spirit wil het nieuwe doorbrengen, echter, als wij onze energie naar buiten hebben en behoorlijk sterk gelinkt zijn met, zeg, Facebook/het het internet of anderen (wiens vibratie niet resonerend is) of iets anders in onze levens, kan het ons afleiden van het nieuwe dat aan het binnenkomen is.
** (Cobie: Het is om deze reden denk ik, dat de gechannelde boodschappen sterk afgenomen zijn…)
En alsjeblieft, het is nu ook niet de tijd om afleidingen toe te staan van bronnen van wat er gaat gebeuren in de toekomst, dit is een grote, hetgeen ertoe kan leiden dat iemand diens energie afdwaalt … en dit wordt altijd gezegd met veel Onvoorwaardelijke Liefde … als je zult doen wat het ook maar is dat je moet doen en moet ervaren … is dit een vriendelijke suggestie en leidraad.
Ik ga meedelen wat aan mij gegeven werd van het Goddelijke: Gedurende twee weken, geef jezelf een “onderbreking/pauze … van wat het ook maar is waar wij ons van los moeten maken, om het Goddelijke toe te staan door te komen.
DENK ERAAN WIJ GAAN DOOR EEN KOLOSSALE HERGEBOORTE HEEN EN MET DIT KAN ‘PIJN’ KOMEN - VAN HET OUDE - ALS WE VECHTEN EN VAST BLIJVEN HOUDEN AAN HET OUDE … niettemin mogen wij niet weten dat we dit doen.
Met deze Hergeboorte is verwarring gekomen, aangezien wij in/naar een zeer nieuw Raster Matrix stappen … de fundering hiervoor werd al gedaan met de mensheid, zoals ik meegedeeld hebt in vroegere posts van hier deel van uit te maken.
Voeg hieraan toe de “negatieve energieën” die vele, vele manieren gebruiken van te ‘proberen’ ons af te leiden van in/naar de nieuwe Raster Matrix te stappen.
Dus alsjeblieft, neem een ademteug en stap terug en slechts voor nu, sta 2 weken voor jezelf toe, om deze nieuwe energieën toe te staan zich te settelen.
Weet dat je in een kolossale, kolossale Hergeboorte bent van de Nieuwe Raster Matrix zoals geen ander.
Geef niet op voorafgaand aan het wonder.
Veel Liefde en Goddelijke Zegeningen
Anastacia

Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

2 opmerkingen: