donderdag, oktober 06, 2016

Fysieke Transmutaties Tijdens Ascentie - 20 September 2016 / Humanity Healing


Fysieke Transmutaties Tijdens Ascentie
20 September 2016 / Humanity Healing


Ascentie is een verwacht en normaal onderdeel van de evolutionaire ontwikkeling van het Universum. Het is altijd zo geweest en zal doorgaan totdat het niet langer meer nodig is als een collectief proces.
Het lichaam zal tijdens Ascentie weten hoe zichzelf opnieuw aan te passen, omdat dit proces behoorlijk normaal is. Dit proces van transformatie werd binnenin de cellen van het lichaam gecodeerd en vindt op een natuurlijke wijze plaats.
Wat mensen nu leren om te doen is hoe te helpen bij wat zich vanzelfsprekend voordoet met externe factoren: bewust te zijn van het voedsel dat zij eten, bewust te zijn van hun verbinding met de Aarde en door bewust te zijn van de richting waar hun lichaam hen naartoe leidt.  
Hoe beter jij je van het proces bewust bent, hoe beter je kunt helpen met wat er al gaande is en door zal gaan op diens natuurlijke tempo in overeenstemming met de cellulaire codering voor ieder individu.

Ons DNA zal evolueren van twee fysieke helixen naar twee fysieke helixen en twaalf spirituele strengen (omhoog gaand naar veertien), hetgeen correspondeert met energiecentrums, of chakra’s, binnenin en aan de buitenzijde van je lichaam.
De nieuwe stijl van twaalf strengen DNA was oorspronkelijk ± 300,000 jaren geleden in lichamen. Binnenin de menselijke lichaamscellen zijn Licht-gecodeerde vezels, ragfijne draden van energie die informatie dragen.
Wanneer deze ragfijne draden samenwerken zoals een soort van glasvezelkabel, vormen zij de helix van je spirituele DNA. Stel je voor dat je frequenties zich van elkaar beginnen te onthechten en waar zij nog steeds verbonden zijn, zijn zij slechts aan elkaar geregen.
Het etherische lichaam handelt als een zender en ontvanger voor de omringende energieën. Dit vindt plaats via specifieke energiecentrums voor het lichaam of de chakra’s. Iedere chakra wordt direct geassocieerd met een endocriene klier en zenuwknoop.
Vanwege hun innige relatie met de chakra’s, welke deze energie uitzenden en ontvangen, ondergaan de endocriene- en zenuwstelsels specifiek, nu een radicale transmutatie.
De toename in de elektrische energieën heeft een complete herbedrading van het zenuwstelsel nodig, terwijl alle organen en klieren in het lichaam volledig geherstructureerd worden.
Als mensen een meer duidelijk Lichtlichaam manifesteren, zullen de meeste van deze organen en klieren niet langer meer nodig zijn, en mogen geleidelijk verschrompelen en verdwijnen.
Ondertussen, is het belangrijk om de veranderingen die in het lichaam plaatsvinden te her/erkennen en om het fysieke lichaam zoveel als mogelijk is te ondersteunen. Terwijl er steeds meer Licht beschikbaar komt, verhoogt de intensiteit van elektromagnetische energie om jou heen ook.
Dit betekent dat er meer snelle neurologische activiteit in het lichaam zal zijn, wat resulteert in hogere krachtige impulsen die het centrale zenuwstelsel aanvuren.
Het zenuwsysteem zal onmiddellijk proberen die energie af te voeren, door het terug te sturen uit de wervelkolom vandaan. Als deze impulsen dan mogelijk gemaakte paden voort aanvuren in/naar het spierenstelsel, zouden zij spierstijfheid en pijn/gevoeligheid/irritatie kunnen veroorzaken.
Als zij aangevuurd worden in/naar de bloedvaten, is het resultaat vaak een beperkte circulatie. Wanneer deze impulsen in/naar de huid aangevuurd worden, mag je abnormale thermische sensaties ervaren (in dit geval, je warm of koud voelen, dat de huid prikkelt of jeukt, enzovoorts…)
Deze zullen door heel veel mensen meer gevoeld worden als de cellulaire transformatie zich in het lichaam voordoet. Het is alsof je motoren worden herbouwd en de temperatuurmeter vervangen wordt.
Dus, op een bepaalde manier, word je gewaar dat als je nieuwe informatie in het lichaam, in de cellen opbouwt, je de andere aspecten van het fysieke lichaam aan het herontwerpen bent via deze transformatie.
Dus als dit aan het gebeuren is, is er een groter gat in wat er ervaren wordt, een grotere ervaring omhoog en omlaag, en een grotere ervaring van chaos. Veel wordt er rondgegooid, veel dat niet langer meer werkt en dat verouderd is. Het wordt weggegooid, als nieuwe data en nieuw materiaal geleidelijk geïntroduceerd worden en in het lichaam gebouwd worden. Als zij in de organen en klieren aangevuurd zouden moeten worden, mogen zij hun vroegere normale functionering belemmeren.  
Het lichaam dat door een verandering in bewustzijn heen gaat, zal zeer waarschijnlijk symptomen van gevoeligheid, pijn en trauma manifesteren. Nieuwe kwalen en pijnen zullen in uiteenlopende plaatsen in het lichaam tevoorschijn komen en dan zullen zij verdwijnen.
Hoofdpijnen en plotselinge pijnscheuten n het hoofd of de ogen mogen zich voordoen en deze mogen tekens zijn dat aanpassingen gemaakt worden in je energieën. Deze aanpassingen zullen jou afstemmen op andere frequenties tijdens de cellulaire transformatie. De delen van je brein die sluimerend geweest zijn in het verleden worden nu gebruikt.
Je fysieke lichaam reageert op de veranderingen door overdreven te reageren op lichte stimulatie van uitwendige biologische elementen, zoals stuifmeel, niet eruit voortkomend.
Griepachtige symptomen, bijholteontsteking en verstopping, specifiek kwalen en pijnen, en gevoelens van giftigheid mogen andere reacties zijn die je zult ervaren van de verhoogde intensiteit van binnenkomende energie.
Wanneer deze verstoringen gebeuren, bereikt het lichaam een drempel. Het zal voorbij deze drempel gaan als de capaciteit van het lichaam om meer Licht aan te kunnen toeneemt. Gedurende deze tijden, zal het specifiek zinvol zijn om meer baden te nemen en veel water te drinken.  
Dit zal je lichaam helpen om deze veranderingen gemakkelijker te ondersteunen. Zwemmen zal ook behulpzaam zijn in dit respect, aangezien water zeer rustgevend/geruststellend en ontspannend is, alsook bruikbaar bij het in evenwicht brengen van je energie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten