maandag, oktober 31, 2016

Energie Update - (+ Grafieken van de Liefdesenergie van de Afgelopen 2 Dagen) - 30 Oktober 2016 / Lisa Transcendence Brown


Energie Update
(+ Grafieken van de Liefdesenergie van de Afgelopen Twee Dagen)
30 Oktober 2016 / Lisa Transcendence Brown

Hier gaan we lieverds … Diamanten Scheermesjes die snijden en diep gaan. Er zijn ook anderen frequenties die erin gemixt zijn. Super hoog, ook DIAMANTEN ZUIVERHEID frequenties. Deze beide tegelijkertijd. De WOW factor is GIGANTISCH.
Deze “raken” de fysieke lichamelijke structuren “hard” (hetgeen betekent, ook gelijktijdig de “structuren” daarbuiten). Deze activeren de kristallen en sterdeeltjes in onze lichamen (bultjes/jeuk). Ik had gedurende jaren geen kristallen pop-up meer in mijn handen gehad, ik heb echter een enorme grote precies nu en zij doen pijn/branden/jeuken/zwellen op, totdat zij afbreken in ons systeem naar deze fantastische verbazingwekkende kristallen/kristallijnen deeltjes waar ieder deel van ons lichaam uit opgemaakt/mee gevuld is hier.
Deze frequenties richten zich op het hart, de wervelkolom, onderbuik/darmen, hoofd/pijnappel/brein, keel, ogen tot dusverre. Energetisch intens, fysiek kunnen we het aan. Eer jezelf, je proces, wat het ook is dat je voor jezelf voelt.

Ik ga blijven werken zolang als ik kan, want ik zit volgeboekt met evenementen/verplichtingen, terwijl ik overvloedig veel pauzes/onderbrekingen neem om mijn lichaam te eren dat beweging nodig heeft, aangezien deze ook nieuwe coderingen in onze fysieke structuren inbedden/verankeren.
Ben aardig voor jezelf, eer jezelf … je zult “doen” wanneer/als het geschikt is. Sommigen van ons kunnen doorduwen, omdat wij dit al voor zolang gedaan hebben. Anderen moeten zich terugtrekken, stoppen, luisteren, eren en dan ernaar teruggaan wanneer het proces gedaan is.
****************
Liefdesenergie Grafieken van de Afgelopen Twee Dagen!
Een Prachtige Stijging is Waarneembaar, wat Lisa haar Update onderschrijft….


Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. Maar vooral … Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink water voldoende water!
De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞
www.AwakeningToRemembering.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten