vrijdag, oktober 21, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Weten Dat Alles Goed Is” - 20 Oktober 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Weten Dat Alles Goed Is”
20 Oktober 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, de menselijke geest is zich aan het uitbreiden in/naar een verbinding voorbij de vorm van het moment, voorbij het overduidelijke. Jullie uitbreiding is een proces van individuele groei, jullie tempo en het perfecte stromen voor jullie grootste vooruitgang. Jullie innerlijke ervaring bepaalt jullie stromen met het leven. Jullie externe expressies, jullie acties, en wisselwerkingen zijn een reflectie van jullie innerlijke wereld.
Wanneer jullie innerlijke wereld ronddraait met angst, hebben jullie externe acties die beroering op hen. Misschien in een moment, zijn jullie in een positie van controle en is het effect van jullie angst niet duidelijk. Als jullie jezelf observeren en een innerlijke vrede cultiveren voorafgaand aan de wisselwerking, verbeteren jullie je bekwaamheid van met de volledige informatie te creëren en vrijer te stromen.
Wij gebruiken vaak het voorbeeld van het ouderschap, want het is een ervaring dat een grote innerlijke inspanning eist om voorbij de angst te gaan voor jullie waardevolle kinderen in deze wereld. Wanneer een kind onderwezen wordt door angst en controle, polijst het kind niet gemakkelijk de natuurlijke overlevingsmechanismes en de hogere vibrationale wisselwerking vaardigheden voorbij het overduidelijke.

Wanneer een ouder diens eigen angsten eert en koestert, welke een resultaat zijn van krachtige en intense Liefde voor een jong mens, zijn zij in staat te onderwijzen hoe bewust te zijn in een moment. Dit creëert acties vanuit de ontwikkelende wijsheid in plaats van waargenomen zwakheid. Je begint met hun hand vast te houden, je onderwijst door samen met hen te ervaren, en je ontwikkelt hen in/naar een bewuste waarnemer van hun omgeving om veiligheid en groei te vestigen. Jezelf op deze manier te koesteren is ook belangrijk. De innerlijke angsten en ook de stadiums van groei te eren creëert (innerlijke) vrede in het huidige moment.
Wanneer je vreedzaam in het huidige moment bent, heb je volledige toegang tot de wijsheid van het verleden en de potentiëlen van de toekomst. Wanneer je vreedzaam bent in het huidige moment, vermijd je geen enkele stroom van informatie, want je bent verzekerd in je bekwaamheid om te reageren, je aan te passen en opnieuw te creëren. Wanneer je vreedzaam bent in het huidige moment, Weet je dat Alles Goed is. Alles is aan het veranderen. Alles is een kans/mogelijkheid voor verbetering, want het natuurlijke stromen van het Leven is Liefde. Je Weet dat je in/naar uitbreiding gevoed wordt, want het Leven wil dat je floreert.
Weten dat Alles Goed is, is niet alle antwoorden weten. Het is een diep begrip van je bekwaamheid, want de perfectie van het leven wordt binnenin gekend.
Weten dat Alles Goed is, is niet uit te vogelen hoe alleen maar positiviteit te ervaren. Het is een diepe kracht om voorbij de uitdaging te kijken in/naar de gekatalyseerde groei.
Weten dat Alles Goed is, is een moedige resonantie van Liefde in het huidige moment, want jouw Liefde voor het Leven is eindeloos en beweegt van de innerlijke naar de uiterlijke expressie.
Terwijl wij zitten om Weten dat Alles Goed is uit te stralen, houden wij een ruimte van vrede binnenin vast, aangezien wij voorzien dat verbetering zich inzaait in de harten van de mensheid. Wij zijn de strijders van Liefde, Moedig de onschuld (innerlijk gevoel) van intentie beschermend dat de acties leidt van zoveel Liefdevolle mensen. Wij ondernemen acties met de inspiratie van Liefde, ademen kracht, vergiffenis, en bekwaamheid in/naar de menselijke ervaring. Wij zijn de bakens van verandering. Het stille Licht dat op veilige kusten verderop schijnt. Want wij Weten dat de getijden van het Leven verbetering stromen, en de moed om deze golven te navigeren vereist een innerlijk weten dat Liefde zegeviert.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten