maandag, oktober 24, 2016

“De Nieuwe Jij Vinden” - 24 Oktober 2016 / Brenda Hoffman


“De Nieuwe Jij Vinden”
24 Oktober 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie zijn er bezorgd over dat jullie je niet voelen als een ander persoon. Dat jullie op de één of andere manier jullie roeping of richting gemist hebben.
Niets daarvan is waar, want jullie verschuivingen zijn zo snel dat zij niet waarneembaar zijn.
Misschien voelt die laatste uitspraak aan alsof het gewoon een volgende wortel is om jullie hoop in iets dat niet gebeurt te handhaven - een wisseltruc en lokaas, zo je wilt. Want als alles dat voorspeld werd zich voordoet, zouden jullie dan niet de één of andere soort van AHA sensatie hebben, welke aangeeft hoe anders jullie geworden zijn?
Iets dergelijks is jullie geloof, ondanks dat iets gelijkaardigs gebeurde in de puberteit en zonder voorbereiding doorgaat met jullie te gebeuren terwijl jullie ouder worden.
Aldus is het wederom voor jullie. Jullie zijn doorheen jullie wezen aan het veranderen - inclusief jullie fysieke wezen - alleen opgemerkt door diegenen die niet vaak met jullie wisselwerken/omgaan.
Jullie klinken, worden gewaar en voelen anders. Jullie zijn niet de jij die jullie slechts maanden geleden waren. Maar omdat jullie jezelf dagelijks opmerken en dagelijks met jullie zelf omgaan, kunnen jullie het verschil niet detecteren.

Sta jezelf toe te verschuiven zoals je wezen dat voorschrijft, in plaats van te proberen jezelf te hervormen en te hercreëren op de manier dat voor de Nieuwe Jij juist aanvoelt. Jullie konden niet jullie eventuele lengte of gewicht dicteren in de puberteit, en jullie kunnen ook niet dicteren wie jullie aan het worden zijn.
Natuurlijk, jullie zouden liever willen dat jullie de beste waren met wat het ook is dat jullie verkondigen dat belangrijk voor jullie is. Net zoals jullie wensten voor een dieper stemgeluid en grotere buste in de puberteit. Niettemin is het de werkelijkheid dat jullie innerlijke wezen jullie aan het helpen is, de CEO van jullie totaliteit, om het fysieke, emotionele en spirituele wezen te creëren dat voor de Nieuwe Jij juist is.
Er is geen noodzaak om te smachten naar een ander soort van spiritualiteit of vaardigheidsset. Net zoals er geen noodzaak is om te smachten naar een ander fysiek of emotioneel wezen. Jullie zijn wie jullie verondersteld zijn te zijn - of dat nu jonger, ouder, langer of korter is dan jullie nu zijn.
Sta jullie ware zelf toe om tevoorschijn te komen met alle noodzakelijke vaardigheden en fysieke, emotionele en spirituele vaardigheden dat dit omvat. Sommigen van jullie zullen meer ondergedompeld zijn in spirituele genezing of inspanningen. Anderen zullen hetzelfde niveau van dienstverlening uitvoeren via hun fysieke of emotionele vaardigheden.
Tijd of frequentie reizen schijnt voor jullie misschien opwindend te zijn - in die zin, totdat jullie proberen om het aldus te doen. Een beetje zoals velen van jullie eens gecharmeerd waren van het doorgaande zakenreizen, totdat jullie beseften hoe oncomfortabel jullie zouden zijn om van het ene vliegveld en hotelkamer naar de andere te moeten rennen.
Jullie ontdekken allemaal gebieden van interesse. Maar niet al deze interesses maken deel uit van jullie Nieuwe Jij focus. Die interesses die daar wel deel van uitmaken, vallen in/op hun plaats op manieren die jullie je nog niet voor kunnen stellen. Die interesses die dat niet doen, zijn binnen jullie creatieve greep om redenen die alleen jullie kennen.
Misschien werd je eens verliefd op iemand die niet goed voor jou was. Echter, je smachtte, zeurde en huilde gedurende enige tijd nadat de relatie geëindigd was. Om alleen maar te ontdekken dat hij of zij niet goed voor jou was toen je eenmaal de persoon gevonden had die dat wel was - dat het een leerproces was.
Aldus is het nu voor jullie. Jullie zijn jullie ware talenten en interesses aan het ontdekken. Het verschil is dat jullie geen tijd hebben om met deze of die vaardigheid of interesse te experimenteren. Dus zullen jullie een specifieke interesse gedurende één of twee dagen testen, om alleen maar te ontdekken dat de interesse niet goed aanvoelt. Van, “Ik wil dat doen” naar “Dat is niet zo opwindend als ik dacht en ik wil iets anders proberen”.
Aldus is het dat de volgende paar weken zullen gaan over het spelen met potentiële interesses, terwijl jullie je interesses en vaardigheden polijsten.
Sta jezelf toe te experimenteren met de Nieuwe Jij en je zult je ware wezen en richting ontdekken. Kortwiek jullie interesses en richtingen en jullie zullen doorgaan je af te vragen wie je bent.
Dit is jullie persoonlijke tijd van te experimenteren en jullie ware zelf te ontdekken. Speel ermee. Test het, wetende dat je niet verkeerd kunt gaan anders dan te proberen jezelf in een kader te plaatsen die niet goed aanvoelt - en als een resultaat, naar de Nieuwe Jij vliegt.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten