maandag, oktober 17, 2016

“De Nieuwe Jij is Ondefinieerbaar” - 17 Oktober 2016 / Brenda Hoffman


“De Nieuwe Jij is Ondefinieerbaar”
17 Oktober 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Het is tijd om jullie nieuwe vaardigheden te ontwikkelen als een resultaat van het meer ontdekken over de Nieuwe Jij.
Hoewel velen van jullie in ongeloof blijven dat jullie ook maar iets anders zijn dan dat wat waar was vijf jaren geleden of zelfs één maand geleden, is iets dergelijks een accurate inschatting van wie jullie nu zijn.
Misschien voel jij die verandering niet om uiteenlopende redenen - het meest opmerkelijke dat de Nieuwe Jij de CEO van jouw totaliteit is. Dus de Nieuwe Jij is overheersend jij met nieuwe helpers en assistenten.
Jullie zijn voorbij gegaan aan jullie gidsen, engelen en de meesten van jullie Raad - want jullie zijn een lid van jullie Raad met grotere overgangskennis dan ieder ander lid. Aldus is het dat, hoewel wij van de ethers jullie kunnen porren en jullie hints hier en daar kunnen geven, terwijl jullie je duidelijker in/naar de Nieuwe Jij ontwikkelen, wij niet langer meer volledig jullie bekwaamheden kunnen begrijpen.
Misschien zou het gemakkelijker zijn om te begrijpen, als jullie je herinnerden hoe gevuld met vreugde jullie waren de eerste keer dat jullie een baby zoon of dochter vasthielden, wetende dat zij een uniek individu waren maar er niet zeker van zijnde wat zij gedurende hun leven zouden ervaren. Aldus is het voor ons. Wij houden zielsveel van jullie, maar wij begrijpen niet hoe jullie verleden, heden en toekomstige ervaringen zich “uit zullen spelen” tijdens of na deze overgang.
Jullie zijn een nieuwe Universele entiteit - die net begonnen is te beseffen dat het schoppen met jullie voeten en het voelen met jullie vingers vreugdevol is. Ja, jullie zijn in het babystadium van jullie nieuwe creatie - want jullie creëerden de Nieuwe Jij. Maar het is een babystadium dat veel meer ontwikkeld is dan alles dat jullie je voor kunnen stellen.

Voor velen van jullie, zijn persoonlijke computers een relatief nieuwe uitvinding. Jullie kinderen en kleinkinderen, echter, kunnen een leven zonder computers niet begrijpen, noch hebben zij angst voor de computer technologie, want zij waren computer ervaren voordat zij geboren waren.
Zulks is hoe jullie vaardigheden en paden doodnormaal worden onder diegenen van de toekomst. Maar voor nu, spreken wij tegen jullie over jullie nieuwe wezen en daarom, nieuwe vaardigheden.
Test jullie nieuwe vaardigheden, want jullie kunnen niet verkeerd gaan met dat aldus te doen. Wat is je dominante gedacht op dit moment? Is het een doorgaande droom, angst, of verzoek? Die gedachte is dat wat je met je vaardigheden uit zult testen.
Misschien heb je geen idee waar wij over spreken, want je dominante gedachte schijnt onbereikbaar te zijn. Voor velen is iets dergelijks waar, maar niet voor jou.
Toegegeven, je nieuwe vaardigheden zullen ietwat moeizaam aanvoelen, misschien eerst zelfs moeilijk. Net zoals peuters moeilijkheden  hebben met het oppakken van kleine objecten of het kruipen, totdat zij het een beetje geoefend hebben.
Jullie verkondigden Zelf-Liefde en daarom hebben jullie aanzienlijk jullie persoonlijke repertoire uitgebreid. Nu is het tijd om naar deze vaardigheden te handelen.
De eerste maanden of weken van je nieuwe vaardigheid ervaringen zullen ietwat onpraktisch voelen, net zoals toen er aan jou als een peuter een ratel gegeven werd waar je zo wild mee zwaaide dat jij jezelf ermee op je hoofd sloeg. Je gaf het niet op totdat je leerde hoe die ratel te schudden. En toen je dat eenmaal deed, ging je naar een ander object, andere vaardigheden.
Aldus is het nu voor jullie. Stop gedurende slechts een moment om je droom te kristalliseren; je dominante behoefte binnenin je wezen. En WEET dat je de vaardigheden hebt om het te bereiken.
Sommigen van jullie stellen die gedachte in vraag, want jullie dominante behoefte is om iemand anders te hebben die van je houdt of jou accepteert. Ah … waar je werkelijk om wenst is de ervaring van Liefde of acceptatie, want als er iemand anders tevoorschijn kwam die dezelfde gevoelens binnenin jou produceerde, zoals waar is voor je huidige object van Liefde, zou je vreugdevol zijn.
Aldus is het dat het voorbij de tijd is om te wensen voor een bepaald iemand of iets - en in plaats daarvan om te generaliseren waar je over droomt.
Het is niet langer meer jouw probleem hoe die droom vervuld wordt, want je bent nu een natuurlijke schepper. Die sensaties waar je over droomt op de manier creërend die het meest juist voor jouw wezen is.
Je hoeft je niet langer meer bezorgd te maken over de details. Iets dergelijks was waar van de 3D, toen je creatieve vaardigheden beperkt waren om lang genoeg te focussen op één item om op z’n minst een deel van wat je wilde te creëren, alsook jezelf toe te staan om enige van je creatie vaardigheden te behouden.
Nu dat jullie niet langer meer tegengewerkt worden met de “zouden moetens” en “moetens” van de 3D, zijn jullie vrij om die stukjes te creëren die goed zijn voor de Nieuwe Jij. Hetgeen ietwat moeilijk schijnt te zijn, omdat jij je weinig anders voelt dan slechts maanden geleden. Niettemin, opende jij je wezen voor een nieuwe totaliteit met nieuwe creatie vaardigheden.  
Misschien zijn deze vaardigheden een klein beetje polijsten nodig - net zoals waar is voor een peuter met een ratel. Maar net zoals waar is voor een peuter, is jouw wereld van mogelijkheden zo groot, dat het niet nu of op ieder tijdstip in de toekomst afgeturfd moet worden.  
Denk aan de eerste keer dat je baby-ogen zich focusten. En stel je dan alles voor dat er gebeurde met de baby-jij wat daarop volgde. Zulks is jouw wereld nu. Het is zo ver voorbij iedere vroegere verwachting, dat het niet langer meer definieerbaar is.
Dat is de Nieuwe Jij. Dat is de Jij die niet langer meer diepgaande hulp nodig heeft om vooruitgang te boeken. Want jij bent een nieuwe wereld, een nieuw Universum aan het creëren, terwijl jij je nieuwe talenten op manieren inzet die niemand… en jij allerminst, zich voor kan stellen. Sta dat toe te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten