zaterdag, oktober 08, 2016

De Nieuwe Hogere Mannelijke Revolutie - 2 Oktober 2016 / Sophie Bashford


De Nieuwe Hogere Mannelijke Revolutie
2 Oktober 2016 / Sophie Bashford

Wij staan aan de vooravond van grote verschuivingen. Deze September heeft grote astrologische evenementen gebracht welke velen in/naar het Licht gekatapulteerd hebben. Specifiek mannen wiens Zielen het verkozen hebben om afstandelijke, eeuwige herinneringen van spirituele wijsheid en genezende krachten te herinneren, werden aangeraakt door Universele genade.
Heel veel mannelijke Lichtwerkers zijn in de barensweeën van enorme, tektonische bewegingen binnenin hun energiegebieden. Dit zal hen opnieuw uitlijnen met het heilige doel en een hogere plan voor actie. Het zal lang vergeten vuren aansteken van te hunkeren naar een diepere betekenis en vervulling binnenin hun harten.
Het Universum begint hun lied naar hen terug te zingen. Zij worden zich reflecties gewaar van een pad, een route richting het doel, een toorts in het donker. Er worden belangrijke markeringen onderweg geplaatst. Deze tekens worden gegeven om deze mannen te laten zien dat zij niet alleen zijn; dat er een plan is voor hun levens die de beperkte inzichten van hun geest overschrijft; dat wonderen bestaan; dat het goddelijke vrouwelijke voertuig ruimte voor hen voorbereid heeft gedurende eonen, zodat deze overgang in hun authentieke levens gemaakt kan worden.

Er zijn mannen die bestemd zijn om leiders te zijn van een genezende beweging. Deze beweging wordt door mannen gecreëerd die een leven van diepere betekenis wensen, uitlijning met hun innerlijke waarheid, creatieve en regeneratieve oplossingen voor uitdagingen, zelfvertrouwen om naar hun harten in plaats van hun verstand te luisteren en logische strategie te gebruiken dat in lijn is met liefdevolle, meedogende wijsheid.
Deze mannen willen niet afgesneden zijn van hun harten en intuïtieve stemmen. Zij creëren nieuwe manieren om de twee elementen van de mannelijke vibratie - hoofd en hart - te vermengen, zodat de Aarde hen weer met Diens Hart vertrouwt.
Deze mannen zijn diep gevoelig voor energie en zij moeten deze waarheid erkennen. Al deze mannen zullen vrienden en partners nodig zijn die zelfbewust, bewust, hart-ontwaakt en intuïtief intelligent ontwaakt zijn. Deze mannen moeten omringd worden door voorvechters van de Heilige Vrouwelijke codes.
Spirit zal deze mannen de juiste mensen op het juiste tijdstip sturen. Zodat zij de ondersteuning van de Goddelijke Moeder kunnen voelen en kunnen weten dat Zij hen vertrouwt om de veranderingen te maken waartoe zij gegidst worden om te maken.
Een geheel nieuw collectief van ontwakende mannelijke zielen is tevoorschijn aan het komen. Met de ontwaking, komt chaos, omdat de spirituele coma luiheid veroorzaakt, getreuzel, ontkenning, verslavingen, relatie giftigheid, en alle andere vormen van ego-controle dat de ware heilige mannelijke kracht zou onderdrukken. Wanneer in spirituele coma - of ontkenning van het Ware Zelf - leven deze mannen overdreven comfortabele, slappe levens van binnen het bekende te blijven, het veilige en het voorspelbare. Zij mogen nooit het risico nemen van het doorbreken van de patronen van het oude mannelijke voorouderlijke gedrag. Zij mogen nooit “leven alsof hun vader dood was”, zoals David Deida zegt.
Dan creëert hun Hogere Zelf, als het voor dit leven gecontracteerd is, een spirituele ontwaking. De chaos volgt onmiddellijk als de Ontwakingcodes binnenstromen. Chaos in het 3D rijk is frequent; het leven verandert, relaties houden geen stand, storten ineen op de innerlijke, emotionele en mentale vlakken. Het leven eist plotseling dat zij “een stap omhoog gaan” naar een nieuw niveau van actie, bewustzijn en groei. De oude patronen raken onmiddellijk intens verstikkend, benauwend, ondraaglijk om te verdragen. Verandering is onvermijdelijk, net zoals snelle groei en de verheffing naar het pad van Ascentie dat ook is.
Deze mannen worden allemaal benaderd door hogere wezens en geascendeerde meesters, omdat zij deze spirituele ondersteuning en energie transformatie nodig zijn. Op de één of andere manier, ergens, zullen deze mannen zichzelf ondergedompeld gewaarworden in de heilige leringen die zij lang vergeten hebben.
De volgende paar maanden representeren een periode van ongeëvenaarde en snelle zielverschuivingen voor de mannen op dit Aardse vlak die verkozen hebben, op een spiritueel niveau, om hun bewustzijn te verhogen. Veel, veel zal veranderen, als een nieuwe golf van mannelijke spirituele pioniers hun rollen opnieuw opeisen als bewakers en beschermers van de planeet. In het centrum van hun verlangen voor een nieuwe manier van leven en doel is een zeer diepe, zeer oude toewijding aan de Godin.
Dit is wat de weg zal verlichten voor de bewuste mannelijke revolutie. Een rustig, doch onwrikbaar en onverwoestbaar weten dat - De Ontwaakte Vrouw de Bron van Al het Leven is. Vind Haar, Zoek Haar, en wanneer je Haar eenmaal terug in je hart gevonden hebt - je levend wordt, verlicht, en brandend met een passie welke nooit uitgeblust zal worden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 All Rights Reserved - Sophie Bashford: https://www.facebook.com/sophiebashfordintuitive/posts/1241271072613404

1 opmerking: