maandag, oktober 03, 2016

Ascentie Berichten - “Het Licht Zijn dat We Zijn” - 2 Oktober 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
“Het Licht Zijn dat We Zijn”
2 Oktober 2016 / Kara Schallock

Velen oordelen chaos als iets om te vermijden, ikzelf incluis in het verleden. Niettemin, wanneer we voorbij het oordelen van ofwel goed of slecht kunnen gaan, betreden wij Neutraliteit, hetgeen een heilige plaats is en eentje die niet van dualiteit is. Wanneer we neutraal kunnen zijn, transcenderen wij dualiteit, waar oordeel een onderdeel van is. Vanuit chaos komt Evenwicht. Het is zoals een mobiele. Wanneer één deel van een mobiele verwijderd wordt, volgt chaos. De mobiele stuitert rond totdat het diens nieuwe Evenwicht vindt, en wij zijn hetzelfde. Als we neutraal kunnen blijven en kunnen observeren, hechten wij ons niet aan de ene of aan de andere zijde; wij nemen geduldig waar en wachten totdat het nieuwe Evenwicht gecreëerd is. In het nieuwe Evenwicht, geboren vanuit chaos, lossen oude patronen op en herschikken zich allemaal op nieuwe manieren van zijn. Als we alle dingen toestaan te verschuiven, brengen wij in evenwicht. Als wij ons onthechten van het oordelen van iets als goed of slecht, staan wij de Goddelijke Orde toe om het Nieuwe te creëren.
Steeds meer worden wij begeleid om wat voor gehechtheden dan ook aan een persoon, een patroon, een overtuiging, of aan een hemelse gebeurtenis los te laten (zoals Maan fasen of een Zonnewende of Equinox of toegangspoort). Te vaak hechten wij ons aan een persoon, waarvan wij geloven dat zij “het antwoord” hebben, of aan een specifiek geloofsysteem; zelfs aan het woord “Ascentie”. De persoon is niet degene om aandacht aan te schenken; het is de informatie die zij delen en dan resoneren wij er wel of niet mee. Zodra als wij ons aan iets hechten, stoppen wij onze evolutie en plaatsen die persoon of dat ding waar wij ons aan hechten in een kader, hetgeen hen ook beperkt. Wij zijn bedoeld om voortdurend te evolueren. Als jij bij jezelf gewaarwordt te veranderen en weg te gaan uit bepaalde statische gedachten, ongeacht hoe spiritueel of “juist” je denkt dat zij in het Moment zijn, eer hoe je Hart en Ziel jou begeleiden. Denk eraan, momenten veranderen; van wat waar is voor jou in het ene Moment kan in het volgende niet waar zijn. De boodschap is om te blijven veranderen; blijf voorwaarts gaan zoals jij je begeleid voelt.
Besef, dat elk van ons een leven heeft dat door de Ziel gecreëerd werd. De Ziel weet wat voor ervaringen ons leiden naar volledig ontwaakt te worden. Iedere verandering die wij ervaren is in Goddelijke Orde. Als we niet tegenwerken en in plaats daarvan ons overgeven aan alles in het leven, kunnen wij in contact komen met het geschenk in iedere ervaring. Ieder persoon die in ons leven komt brengt meer Besef. Dit is waar, zelfs wanneer die persoon binnenin ons pijn naar boven schijnt te dreggen. Vaak loopt een persoon de andere kant op, in plaats van het geschenk dat de ander aan te bieden heeft te ontdekken. Dit is niet te zeggen dat iemand in een schofterige of moeilijke situatie moet blijven, maar dat het helpt om te begrijpen wat er binnenin ons is dat hen op de eerste plaats aantrekt of wat ons naar hen aantrekt. Het helpt om te zien wat onder de pijn ligt, door iemand die ons helpt naar de oppervlakte gebracht om te begrijpen wat er binnenin ons is. Natuurlijk, daar zijn diegenen die nog niet ontwaakt zijn en die hun eigen pijn naar ons projecteren zonder Verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen. Nochtans, als zij in je leven zijn, zijn zij daar voor een reden.

Met het uitstralen van je eigen Licht, besef dat het niet is voor het doel van een ander te fiksen of te genezen, want dat is hun taak; Het is eenvoudig voor het doel om authentiek uit te stralen en wat een ander met jouw Licht doet is hun keuze. Ons doel is eenvoudig om authentiek uit te stralen. Wij zijn niet hier om een ander te veranderen; wij zijn hier om te zijn Wie we zijn. Als het gebeurt dat jouw Licht een ander helpt te ontwaken, en het is echt aan hen om te ontwaken of niet, dan is dat prima. Wanneer iemand geactiveerd is, mogen zij ontdekken dat zij daar niet zo gelukkig/blij over zijn, want dan zien zij zichzelf in waarheid en beseffen dat zij dingen in hun alledaagse leven moeten veranderen. Het betekent dat zij verantwoordelijk moeten zijn voor al hun gedachten, acties en gevoelens … dat is heel anders dan anderen te beschuldigen van de omstandigheden. Door jezelf te zijn (je Goddelijke Zelf) en anderen toe te staan te zijn wie zij kiezen om te zijn, is alles waarvoor wij hier zijn om te doen. Want met authentiek te zijn, stroomt jouw Licht automatisch naar buiten en raakt iedereen aan.
In plaats van te zoeken naar jouw doel of jezelf als dit of dat te labelen, is het leven om geleefd te worden. Persoonlijk, label ik mezelf niet als een Lichtwerker of wat dan ook, want dan beperk ik mezelf en blijf ik, als ik mezelf niet label, evolueren. Een label dient ertoe om in te perken. Iedere ervaring is ontworpen om ons te helpen te evolueren. Het leven te vermijden, zelfs de alledaagse aspecten ervan, helpen jou niet je te ontwikkelen. Als je de onderliggende boodschap in ieder aspect van het leven kunt zien, ben je volledig wakker. Wanneer je eenmaal de boodschap ontvangt, neem je dan een stap in de richting waar het jou naar begeleid om te gaan. Alles en iedereen heeft een boodschap voor jou. Als je iemand gewaarwordt die tegen jou of dat leven is, verschuif je inzicht naar Liefde en je zult zien dat alles jou helpt je te ontwikkelen.
Door jezelf te reinigen, word je meer Licht en voeg je Licht toe, door jezelf te zijn, aan het evoluerende Nieuwe Aarde Lichtweb. (Ik zie het als een pulserend web en niet een solide raster.) Wisten jullie dat alle elementen van de Aarde binnenin jullie zijn? De Aarde en wijzelf zijn geen afgescheiden entiteiten, noch zijn wij afgescheiden van wat dan ook of wie dan ook. Hoe meer Licht je bent, hoe meer je straalt en aldus de hogere energieën op de Aarde mogen bestaan, terwijl zij voorheen niet konden overleven toen alles zo in dualiteit en donkerte was. Laat alle afleidingen in de wereld los, zoals de verkiezing in de V.S.; de landen die aan het transformeren zijn en alles in je dagelijkse leven dat ertoe dient om jou weg te halen van waar je mee ingestemd hebt om te doen … om de vibratie van de Aarde te verhogen. Besef dat alles zich in Goddelijke Orde aan het ontvouwen is.
Stil zijn helpt waarlijk, aangezien het in je Stilheid is dat je jouw Ziel kunt horen. Het is wanneer oude bezorgdheden opgelost kunnen worden in Liefde. In Stilheid, kan jij je herinneren waarom je op de Aarde bent in deze tijd. Je krijgt toegang tot de Wijsheid van je Ziel. Dit grotere overzicht helpt je om je in evenwicht te brengen. Streef er altijd naar om het grotere plaatje te zien. Terwijl er heel veel grote veranderingen op de Aarde zijn in deze tijd die binnenin ons en om ons heen gebeuren, is het belangrijk om op je innerlijke stem te vertrouwen, in plaats van het oude denken dat er iets verkeerd is. Sta in je Kracht; de Kracht van authentiek jij te zijn.  
Wij zijn in een versnelling van steeds meer Licht en meer Liefde te worden. Deze versnelling kan angst creëren als oude lagen naar de oppervlakte komen om losgelaten te worden. De angst tast je Zelfvertrouwen aan, want wat je geprojecteerd mag hebben over hoe deze tijd zou zijn … niets anders dan Gelukzaligheid en Vreugde … mag het helemaal niet zo schijnen te zijn, wat afhankelijk is van waar je op jouw Pad van Ontwikkeling bent. Je inzichten over jezelf en de wereld zijn drastisch aan het veranderen en dit maakt allemaal deel uit van je evolutie. Vertrouw het. Veel is naar het Licht aan het komen. Je mag niet resoneren met waar je mee geresoneerd hebt voorafgaand aan dit Moment; je mag de diepere Waarheid zien van anderen hun oude agenda’s. Schenk aandacht en neem niets voor lief. Vertrouw op je Begeleiding, zelfs als het tegen alles in schijnt te gaan van wat anderen zeggen of doen.
Verzeker je ervan je tijd te nemen voordat je wat voor beslissing dan ook neemt. Kies met grote zorgvuldigheid, terwijl je iedere impulsiviteit of oude dwangmatige handeling loslaat. Maak geen onbewuste beslissing en als je gegidst wordt om te wachten, doe dat dan. Wanneer in twijfel, wacht en ben altijd in je Nieuwe Integriteit, wat anders is dan de oude regels, hetgeen helemaal geen Integriteit is. Integriteit is je eigen Hart volgen; niet de regels van je maatschappij of opvoeding. Besef dat jouw waarheid altijd aan het verschuiven is samen met je bewustzijn. Ben niet te bezorgd als je in het ene moment zeker was van een richting, om het slechts te hebben verschuiven in het volgende moment. Iedere keuze die je maakt creëert je leven en creëert de Nieuwe Aarde. Kies wijs. Als je beëindigingen ervaart, laat het zo zijn zonder te proberen om ook maar iets te fiksen. Dat wat uitgelijnd is met jou blijft en dat wat niet uitgelijnd is vertrekt.
Denk er aan om in het Moment te blijven. Wij weten eenvoudigweg niet wat de toekomst voor ons in petto heeft, want het is niet Nu. Ik weet dat velen speculeren; niettemin, is het het beste om eenvoudig in ieder huidig Moment te leven; want het is in dit Moment waar al onze wijsheid in is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen