woensdag, oktober 19, 2016

Ascentie Berichten - “Bewustzijn en Verschuiven” - 18 Oktober 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
“Bewustzijn en Verschuiven”
18 Oktober 2016 / Kara Schallock

Ik vraag me vaak af waar iedereen bewustzijnswijze is deze dagen. Voor mij, schijnt het dat er zoveel meer variëteit is waar iemand is. Sommigen schijnen hoog te vliegen, terwijl anderen schijnen te ploeteren. Sommigen schijnen alles te negeren, te pretenderen dat er zich helemaal niets aan het voordoen is binnenin, en dan zijn daar sommigen die zo betoverd zijn door het externe leven dat zij gehecht zijn aan de oude matrix. Ik kan zeker niet aannemen dat alles past in een gegeneraliseerd inzicht van de dingen, dus alles dat ik kan doen is om mee te delen wat mijn huidige bewustzijn is en waartoe ik gegidst wordt om te delen. Ik kan zeker niet iedereen tevreden stellen want dat haalt mij weg uit mijn eigen focus.
Wat is bewustzijn? In het oude inzicht, is het, volgens het Oxford woordenboek, 1. De handeling van bewust te zijn (als in tegenstelling tot onbewust te zijn); 2. Besef, waarneming; 3. De totaliteit van iemand diens gedachten en gevoelens of een klasse van deze. Ik zie in feite een uitgebreid inzicht van al deze omschrijvingen. Het schijnt dat, terwijl wij het oude in/naar het Nieuwe transformeren, wij ook gewaarwordingen transcenderen en uitbreiden, een groep van gedachten, overtuigingen, patronen en emoties transformeren en meer dan bewust zijn, derhalve volledig ontwaakt. Bewustzijn in het Nieuwe is de omvang tot waar een persoon werkelijk weet dat zij Goddelijk zijn. Wij zijn allemaal in andere gradaties van dit weten. Om in volledige bewustzijn te zijn is om volledig ontwaakt te zijn. Iemand diens bewustzijn creëert al het leven. Je bewustzijn trekt jou aan naar alles en iedereen. Dus is er werkelijk niets om uit te vogelen. Je bewustzijn brengt naar jou alles dat je nodig hebt om te weten; of het nu iets is om te integreren of los te laten. Het enige ding dat je doet is je bewustzijn opbouwen. Dit kan gedaan worden door te mediteren, te vermengen met de Ziel, je Begeleiding te volgen, volledige Verantwoordelijkheid te nemen voor alles in je leven en de lijst gaat verder… Lezingen ontvangen doet het niet; alle klassen en workshops doen het niet. Jouw bewustzijn wordt alleen verhoogd wanneer je alles toepast dat je in je leven leert. Er is overvloedig veel hulp van je innerlijke Begeleiding en van diegenen die hun Wijsheid delen, en toch, totdat je het in je leven integreert, blijft je bewustzijn hetzelfde. Het bewustzijn verschuift als jij dat doet.

We hebben Nieuwe energieën die in/naar ons en in/naar de Aarde stromen. Terwijl ik hier zit en dit bericht schrijf, is er een stroomstoring en giet het buiten. Mijn boodschap is dat op de één of andere manier er een stroomstoring binnenin mij is en dat de regen mijn cellen reinigt. Zien jullie, alles in het externe is een reflectie van het innerlijke. Terwijl je geen stroomstoring mag hebben in je externe leven, hoe velen voelen een innerlijke stroomstoring? Natuurlijk, als je niet volledig in je Kracht bent, ervaar je een innerlijke stroomstoring. IK BEN dankbaar voor deze “externe” stroomstoring, aangezien het mij niet alleen helpt te zien waar ik niet in mijn eigen Kracht sta, maar het me ook herinnert aan hoe dankbaar IK BEN voor elektriciteit. We ontvangen ook energiepieken binnenin ons in verschillende gebieden van ons fysieke lichaam. Ik houd van hen, want zij herinneren mij aan alle energie dat aan het binnenstromen is. Zij kunnen ook de slaap verstoren of andere fenomenen creëren, zoals hoofdpijnen; en IK BEN dankbaar voor dat allemaal. We kunnen bewegen tussen ons koud te voelen en warmte opvliegers te hebben. De regen is een geweldige reiniger, dus als het regent, word ik zowel als de Aarde gereinigd. Wat is jouw waarneming?  Creëert de externe wereld het innerlijke of is je innerlijke het externe aan het creëren? Denk eraan, jij bent krachtig.
Veel is aan het versnellen. Als je de wereld waarneemt, zie je dan hoeveel aan het desintegreren is en ruimte maakt voor het Nieuwe? Het is een reflectie van hoeveel er in onze eigen levens aan het transformeren is, nietwaar? Alles dat niet van Liefde of Licht is, is aan het transformeren naar een hoger bewustzijn. Je kunt je erover verheugen of het vrezen; het is volledig aan jou. Vreugde helpt je te stijgen; vrees sluit jou af. Veel wordt er afgerond, zodat wij een geheel nieuw leven mogen beginnen. Natuurlijk, dit is het potentieel en veel hang af van hoe vervent de mensen zich aan de oude matrix vasthouden en wie de nieuwe geboorte toestaat. Als je jouw energie verwijdert uit de oude matrix; die van de dualiteit, wat zeer zeker is waar regeringen en instituten rijp mee zijn, sta je het Nieuwe toe om geboren te worden. Voed wat je wilt ervaren en laat dat los wat jou niet langer meer dient. Als jij je uitgeput voelt, besef dan dat je heel veel energie binnenin aan het verhuizen bent.
Gedurende een tijdje nu is er veel waargenomen chaos en turbulentie binnenin en buitenom geweest, en toch zijn de energieën zeer transformerend geweest. Er zijn plotselinge veranderingen geweest, snel veranderende omstandigheden en dit allemaal heeft ons in een geboortestadium gevonden; een moment in de tijd/geen tijd, toen alles dat we dachten dat we waren verschoof naar wie wij werkelijk zijn. Wie wij werkelijk zijn is Liefde. Wie wij werkelijk zijn is Goddelijk. Wie wij werkelijk zijn is puur Licht. Wij zijn gemaakt naar het beeld van de Bron, doch een paar geloven dit werkelijk en eren het. Het geboorteproces neemt tijd en het neemt ontspannen te zijn in het Stromen. Het is geen tijd om te pushen en het sneller te laten gaan. In feite, het pushen gaat tegen het Stromen in. Als jij je uitgedaagd voelt, wat vertellen de uitdagingen jou dan; waar gidsen zij jou om naartoe te gaan? Zeer waarschijnlijk vertellen zij jou om op te houden met worstelen en om de dingen toe te staan te zijn wat zij zijn. Je mag ervoor kiezen om weg te lopen van de uitdaging of je mag ervoor kiezen om in de uitdaging te blijven. Het is aan jou. Binnenin iedere uitdaging is een boodschap. Wat is jouw boodschap?  
Gisteren schreef ik over competitie/wedijver op mijn Facebook pagina, Ascentie: Het Nieuwe. Hier is wat ik schreef: “Competitie is van de oude matrix. Er is geen “ons en hen”. Politiek, regeringen, sporten, zakelijk en zo ongeveer ieder aspect van de cultuur is gebaseerd op competitie … “Ons en hen/Wij en zij”. Om Nieuw te zijn, moet je alle competitie loslaten; alle aspecten van “ons hen hen/wij en zij”. Het laatste voorbeeld hiervan is het tumult over “immigranten”. Zijn wij allemaal geen immigranten? Het is gebaseerd op “ons: niet hen”. Zelfs de spirituele gemeenschap schijnt gebaseerd te zijn op competitie. Ik ben er zeker van dat als je diep genoeg graaft je heel veel overtuigingen zult vinden die gebaseerd zijn op dit geloof van afscheiding. Er is geen leraar/student; op het moment dat iemand zichzelf profileert als een goeroe of leraar zeggen zij, “Ik ben anders dan jij. Ik heb wat jij wilt. Volg Mij.” Laat het alsjeblieft allemaal los en besef dat in de Hogere Waarheid geen competitie, geen afscheiding, geen ons en hen/wij en zij is; wij zijn Eén. Punt.”
Opmerking: Ik heb sinds ongeveer 1995 over Ascentie geschreven … Voorafgaand aan Facebook en voorafgaand dat ik een website had. Natuurlijk, in 1995 wist niemand echt waar ik over sprak. Nu is Ascentie een categorie waar bijna iedereen vertrouwd mee is. Als onderdeel van mijn eigen verschuiving, word ik gegidst om de ‘Ascentie berichten” voor nu los te laten. Natuurlijk, ik zal er één schrijven wanneer is daartoe gegidst wordt, heb echter geen vooropgezet idee als tot wanneer dat zal zijn. Wij zijn allemaal in een plaats waar wij onze eigen leraren zijn en onze Begeleiding is binnenin, en het is tijd dat wij allemaal gaan doen wat wij zeggen. (Walk our Talk)
Ik zal nog steeds een website hebben en zal nog steeds dienstverleningen aanbieden en ik zal nog steeds posten op mijn Facebook pagina; het is gewoon dat ik de push loslaat om Ascentie Berichten te schrijven, behalve wanneer ik werkelijk gegidst wordt om iets mee te delen. IK BEN dankbaar voor jullie allemaal op zoveel manieren. IK BEN dankbaar voor diegenen van jullie die gedoneerd hebben en voor diegenen die de tijd genomen hebben om reacties te geven. IK BEN dankbaar voor David Maria van Vortices Designs voor mijn website en voor Montserrat die het heilige juweel maakte dat eens beschikbaar was. IK BEN ook dankbaar voor Spirit Library voor het posten van de Ascentie Berichten. Het meest BEN IK dankbaar voor jullie Liefde.
Ik vertrouw er werkelijk op dat de Ascentie berichten jullie geïnspireerd en aangemoedigd hebben meer te zijn, en ik weet dat jullie allemaal die over de Ascentie delen/meedelen gezegend zijn met Dankbaarheid voor jullie Wijsheid en Begeleiding. Ben alles van wie je bent; je hebt alles dat je nodig hebt binnenin om dat aldus te doen; dat heb je altijd gehad.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen