vrijdag, oktober 28, 2016

Aartsengel Zadkiel - “Jullie Speciale Pad” - November 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Jullie Speciale Pad”
November 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Wij zijn Aartsengel Zadkiel en Heilige Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, samen met een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij over jullie speciale pad te spreken.
Jij bent een uniek Wezen van Licht, je barstte voort vanuit de Schepper met Liefde en Licht. Je bevatte alles van de Universele aspecten en eigenschappen die nodig waren om je te helpen je speciale missie uit te voeren. Doorheen jullie vele incarnaties, zijn jullie doorgegaan met speciale kwaliteiten te ontwikkelen, en jullie hebben hen voor het grootste goede van allen gebruikt.
Elk individu heeft een uniek pad en unieke missie. In iedere incarnatie hebben jullie je speciale missie uitgevoerd. Dit heeft jullie ertoe geleid om vele bijkomende kwaliteiten en eigenschappen te ontwikkelen die aan jullie missie en aan het grootste goede bijdragen.
Jullie hebben deze kwaliteiten in iedere levensspanne gebruikt terwijl jullie voort gingen op jullie pad. Jullie spelen jullie speciale rol in het grote tapijtwerk van het leven en de Universele creatie.
Ieder leven kan beschouwd worden een serie van stap-tegels te zijn. Iedere stap leidt naar de volgende. Wanneer jij je focust op iedere stap als het zich voordoet, ben je in staat om de ervaring te verwerven en de signalen te ontvangen die je naar de volgende stap zullen leiden. Iedere stap maakt deel uit van jouw unieke pad en je bijdrage aan het grotere goede.

Daarom, is het voor jou belangrijk om oprecht/trouw te blijven aan je speciale pad.
Je wordt gepresenteerd met heel veel mogelijkheden als je op je pad voort gaat. Deze mogen verschijnen als een T-splitsing waar keuzes gemaakt kunnen worden. Zij mogen ook verschijnen als heel veel mogelijkheden die in één keer gepresenteerd worden. Iedere optie representeert een richting op je pad. Deze moeten niet bekeken worden als goed of slecht, maar eerder als een selectie van welke keuze de juiste is voor jouw pad op dat moment. De keuze die je maakt zal je helpen de volgende stap op je pad te bepalen en kan ook toekomstige richtingen beïnvloeden.
Daarom, is het behulpzaam om in harmonie te zijn met wie je bent en wat je voelt dat je graag zou willen dat je bijdrage aan het grotere goede moet zijn. Omdat ieder individu anders is, is dit een zeer individuele beslissing.
Dit kan voor jou opwindend zijn, omdat het jou toestaat in te tappen op je potentieel en te doen wat je hart wenst.
Je mag vanaf een vroege leeftijd geweten hebben wat je hartewensen zijn, of je mag diverse opties gehad hebben waartoe jij je geroepen voelde. Wat ook het geval was, het is soms behulpzaam om te pauzeren en na te denken over waar je op je pad bent.
Eén van de eerste inschattingen om te maken is om vast te stellen of je richting ervoor zorgt dat je hart zingt. Je mag wensen om enige rustige tijd terzijde te zetten en na te denken over je pad en je volgende stap. Stem af op je hart en zie hoe jij je voelt wanneer je nadenkt over je volgende stap of daar een beeld over vormt. Voel jij je blij/gelukkig en vreugdevol? Zo ja, dan mag dit een indicatie zijn dat dit goed past bij jouw speciale pad. Als jij je niet vreugdevol voelt, kan jij je focussen op ieder gedeelte van de volgende stap om te proberen te isoleren welk gedeelte ervoor zorgt dat jij je niet vreugdevol voelt en of je het wilt aanpassen.
Door dit regelmatig te doen, zal je meer waarschijnlijk oprecht/trouw aan jouw speciale pad blijven.
Een ander aspect om te evalueren is om vast te stellen of de volgende stap op je pad voor het hoogste goede is. Je leeft nu in een tijdperk waarin je herkent dat iedereen en alles met elkaar verbonden is. Je pad maakt deel uit van het grotere tapijtwerk van creatie, en alles beïnvloedt al het andere. Wanneer je volgende stap in uitlijning is met het grootste goede, doet iedereen daar diens voordeel mee, en je gaat op een stromende manier voorwaarts.
In het huidige moment blijven kan jou ook helpen bij het nemen van je volgende stap. Je herkent veranderingen in omstandigheden die jou zullen helpen te weten of je wenst om een aanpassing te maken, of je mag signalen zien die bevestigen dat je volgende stap is waar je wenst te zijn.
Deze signalen mogen een boek omvatten dat je aan het lezen bent, iets dat je op de Televisie ziet, of een conversatie met iemand. Je mag een veer zien of een ander object in de natuur of een dier dat speciaal voor jou is. Wanneer jij in het huidige moment blijft, ben je in staat om de signalen te begrijpen als zij zich voordoen.
Jezelf eren door regelmatig deze rustige tijd te nemen om je volgende stap te evalueren kan jou helpen te doen wat ervoor zorgt dat je hart zingt, terwijl je van dienstverlening bent voor het grootste goede.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie voorwaarts gaan op jullie speciale pad. Jullie zijn van dienstverlening  voor het hoogste goede.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst met een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht
…en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten