vrijdag, oktober 07, 2016

Aartsengel Michael - Nieuwe Spectrums van Jullie Heelheid - 5 Oktober 2016 / Ailia Mira


Aartsengel Michael, De Raad van Stralend Licht & De Elohim van Gratie
Nieuwe Spectrums van Jullie Heelheid
5 Oktober 2016 / Ailia Mira

Dierbare Vrienden,
Diep binnenin jullie, gaan jullie wederom geboren worden. Nieuwe manieren van Zijn openen zich, en jullie stappen in hen in jullie bewustzijn met een vaardigheid die voltooid is. Er is meer duidelijkheid en meer bekwaamheid om nu te ontvangen. Er is meer comfort met het zien van het visioen van jullie leven, op manieren die jullie vreugde en een goed gevoel geven, zonder er naar toe te brengen de kritische negatieve stem, of angst.
Terwijl jullie jezelf in/naar een nieuwe gevoel van zelf laten tillen, creëren jullie het bewustzijn van jullie identiteit op een manier die toestaat voor meer om naar jullie toe te komen. Jullie zullen dit in jullie fysieke staat ontdekken, in jullie emotionele reacties en bovenal in de ideeën die naar jullie toekomen.
De wereld opent zich voor jullie die in hun dromen geloven. Die hun innerlijke weten omhelzen en bereid zijn het te leven. De wereld opent zich voor jullie; en de vervulling aangaande de overvloed waarvan jullie wisten dat het mogelijk was toen jullie naar de Aarde kwamen, wordt steeds levendiger en echt.
Jullie gaan voorbij de polariteit. Voorbij ideeën over wat je zou moeten doen en de uitputting van te doen wat je voelt dat je moet doen, terwijl tezelfdertijd je probeert de worstelende energieën binnenin jou van je ware vorm te bewateren en te voeden. Je echte leven; het leven dat een voertuig voor je Ziel is, komt naar voren in je innerlijke visioenen.

Als jij jezelf meer vertrouwt, en rustiger wordt, kan je met minder stress leven, zelfs als je mededogen voelt voor de immense veranderingen  en hoe deze energie veranderingen zich uitspelen op het wereldpodium. Je voelt je vaker wel dan niet gecentreerd, en je bent gereed voor meer.
Het is accuraat - dat jullie voor meer gereed zijn. Jullie hebben een energetische structuur opgebouwd dat jullie in/naar nieuwe rijken van Creatie kan brengen die hier op Aarde bestaan.
De zuivere lijn van Spirit, het Pad van Ascentie, de vervulling van de bestemming van de mensheid roept naar jullie en jullie zijn in toenemende mate resonant met deze Lichtlijn. Andere Parallellen ineenstortend als jullie je uitlijnen met wie jullie werkelijk zijn.
De concentratie van jullie wezen is aan het versterken, als jullie niet langer de alternatieven overeind houden van ‘zou moeten’, en ‘behoort te’ en ‘kan niet’ en “is niet toegestaan’ en ‘zal niet werken’. Als jullie niet langer de noodzaak voelen om in angst te leven en de zekerheid te stimuleren van het doen van wat jullie verteld werd dat jullie leven was, zijn jullie meer energetisch en heel. De ideeën van wie jullie niet zijn, datgene wat jullie in beperking hield, laten nu hun ankers in jullie vallen. De wereld reflecteert die transformatie naar jullie terug, in vergrotende mogelijkheden, schoonheid, verwantschap en het gemanifesteerde gevoel van hoop binnenin jullie.
Hoop is groeiende. Hoop en een gevoel van welzijn breiden zich binnenin jullie uit. De meest diepgaande indicaties van Ascentie zijn een groeiend, zeer echt gevoel dat alles goed is en jullie capabel zijn. Het is fantastisch dat jullie dit nu van binnenuit weten. Jullie weten dat jullie capabel zijn, zelfs als jullie niet zeker zijn hoe jullie capaciteiten te openen. Het is nu anders, hoe dan ook. Jullie weten dat jullie capabel zijn van het meesterschap en een leven van vreugdevolle overvloed, immense vrijheid en Liefde. Jullie weten het.
Het is deze zekerheid binnenin jullie wat het spel voor jullie aan het veranderen is. Het lijnt jullie opnieuw uit met de Liefde welke jullie zijn en opent het Lichtgebied dat jullie belichaming en de gewaarwordingen daar binnenin zijn, naar nieuwe energiegebieden. Dit absolute weten van jullie inherente capaciteit is in feite een sleutel, opent corridors van Licht vanuit jullie grootsheid en bezield jullie menselijkheid met een bevrijdend bewustzijn en samenhang.
De integratie hiervan beïnvloedt velen van jullie nu aanzienlijk. Jullie mogen je ruimtelijk voelen, duizelig, veranderd, uitgebreid,  niet in staat om te focussen, of andere manieren … ben bewust dat verandering, diepe verandering aan het plaatsvinden is en dat jullie een beetje in onzekerheid verkeren totdat jullie in/naar een nieuwe staat van homeostase komen.
Dat is wat eraan komt, dierbare vrienden, een NIEUW niveau van Zijn, een evenwichtigheid dat anders vibreert en met een breder spectrum van jullie heelheid, hier aanwezig.
Wij kijken uit naar de cocreatie die zal ontstaan wanneer jullie tevoorschijn komen. Ondertussen, omringen wij jullie met Liefde. Wij zien jullie als het goddelijke wezen dat jullie zijn en versterken jullie heelheid door dat weten.
IK BEN Aartsengel Michael met de Raad van Stralend Licht en de Elohim van Gratie.
*****
Wederom een Enorme Stijging van de Liefdesenergie vandaag!!
7 Oktober 2016
Cobie: Ik persoonlijk ervaar momenteel heel veel pijnscheuten door het hele lichaam heen, voornamelijk de rechterzijde, en had gisterenavond zelfs dat ik mijn arm niet meer omhoog kon tillen. Vanuit de nek omlaag naar de schouder de arm in … pfoei, dat deed even flink pijn…Denk goed om jezelf en verwen jezelf op de manier die voor jou het meest positief werkt…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009 - 2016, Ailia Mira | Expect Wonderful by Ailia Mira. All rights reserved. http://www.expectwonderful.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten