dinsdag, september 06, 2016

ZIEL Integratie ~ Je Heilige Voertuig/Lichaam/Pak - 5 September 2016 / Lisa Brown


ZIEL Integratie ~ Je Heilige Voertuig/Lichaam/Pak
5 September 2016 / Lisa Brown

Deze volgende drie maanden gaan meer dan de meest krachtige “tijden” (vibraties) zijn, die wij allemaal tot dusverre ervaren hebben. Deze volgende twee weken leiden helemaal voor iedereen door een enorm groot vibrationaal uitlijningsproces en collectieve tijdlijnsprong heen.
HOE een ieder dat zal ervaren, zal bepaald worden door hoeveel zij van hun eigen ZIEL, hun eigen Licht, hun eigen proces tot dusverre omhelst hebben…
DEZE INDRUKWEKKENDE KOSMISCHE OPWAARDERINGEN EN UITLIJNINGEN zullen doorgaan te verhogen en te intensiveren. Iedereen die voorafgaand aan de incarnatie hier koos om DE HEMEL NAAR DE AARDE en al onze andere dimensionale bestaansvormen in/naar deze fysieke bestaansvorm TE BRENGEN, zal door het proces heengaan van het fysieke ascenderende lichaam, afdalende hogere zelven, zielen vermenging/tevoorschijnkomend en alle bestaansvormen ALLEMAAL integrerend/verenigend in één fysieke ruimte … je huidige fysieke lichaam … De rest zal in toenemende grote aantallen overgaan, omdat zij kozen om terug te ascenderen naar hun Meester staat, hun gehele staat, hun Licht bestaan en hun fysieke lichaam hier te verlaten … Het is de wens van hun ziel om vrede en heelheid te ervaren zonder de inperkingen van de fysieke vorm… Hun energie vermengd terug in/naar het verenigde gebied als Liefde en Bewustzijn van allen als één hier. Het maakt deel uit van hun heilige geschenk aan de mensheid, zichzelf en allen.
Onze (jouw) fysieke lichamen, onze sjablonen, containers, pakken, voertuigen … deze zijn bedoeld om al je LICHT VAST TE HOUDEN … en als afgescheiden, onbewuste mensen, hadden wij eerder deze bekwaamheid niet. Onze fysieke lichamen gaan door een ENORME GROTE REVISIE, herconfiguratie, herijking en opwaarderingsproces heen… waar oude programma’s getriggerd worden om binnenin en buitenom gelijktijdig te spelen, terwijl nieuwe programma’s ook geactiveerd worden.

De energie van het menselijke aspect is STERK … want het wil zich niet openen, delen en deze geesteshoudingen, dingen waar het aan gehecht is loslaten … het wil nog niet begrijpen HOE ALLES WERKT. Ervaring laat aan iedereen zien wat zij nog niet bereid zijn om te zien/of eerder niet konden zien.
De SLEUTEL (CODE) hiervoor is om JE HART VOLLEDIG TE OPENEN, laat je geest ontspannen, de achterbank nemen … luister naar de verhalen/programma’s/gedachten en besef dat je niet onderworpen bent om deze nog te geloven ALS JE HEN KUNT ZIEN ALS EEN OUD PROGRAMMA. VOEL de gevoelens en besef wat zij REPRESENTEREN … werk gescheiden met deze, want gezamenlijk bezitten zij nog steeds macht over jou … JIJ neem je MACHT TERUG … van binnenuit … door te luisteren, oordeel, de bepaalde mentaliteitswerkelijkheden, de weerstand, het worstelen los te laten … jij wilt GEMAKKELIJK!
Kwantum Sprongen, Kwantum Tijdlijn Verschuivingen/Sprongen/Lawines … deze zijn hoe wij hier functioneren … Kwantum Bestaan … Als een Kwantum Licht Wezen … in en uit werkelijkheden gaand, met de snelheid van het Licht, doch vanuit een zeer rustig tempo van vrede, gelukzaligheid en magische verbazingwekkendheid (Alchemie).
Het navigeren is GEMAKKELIJK wanneer je hart en geest OPEN zijn … en je aanwezig bent en de GEREEDSCHAPPEN (bekwaamheden) gebruikt die je al bezit. Begrip komt wanneer je open bent, in feite wilt weten/horen/luisteren en je dit op de eerste plaats zet…
Je prioriteit, je werkelijkheid … is allemaal jouw keuze … Jouw beslissing, toewijding, aanwezigheid … je toegewijde energie … dit bepaald hoe je alles ervaart.
Kwantum Licht Wezens, Kristallen Raster Licht Opzichters hebben prioriteiten, over wat er nu waarlijk belangrijk is. Het menselijke aspect wacht, totdat zij niet langer meer een keuze hebben … en zij zijn wanhopig …
Welk aspect eer jij in ieder moment hier? IS LIEFDE voor jezelf nummer ÉÉN? Ben je nu volledig waardig van je eigen ZUIVERE Liefde? Ja dat ben je, dat ben je altijd geweest. Je bent niet alleen waardig, je VERDIENT alle magie, Liefde en overvloed dat dit alles voort brengt. ALS jij in JEZELF en wat je hier bent om te ZIJN/DOEN/MEEDELEN/DELEN INVESTEERD, ONTVANG jij JOUW TERUGKEER … triljoen-voudig. Stap OMHOOG om MEER Licht te Worden … eer je proces en jezelf … want je eert alle anderen als je dat doet.  
Onze Werkelijkheden worden van binnen naar buiten GECREËERD … de fysicaliteit materialiseert voor ons, in overeenstemming met het Licht dat wij OPZETTELIJK VASTHOUDEN … geen enkel deel van dit proces is een toevalligheid/vergissing/straf … er zijn geen lessen meer, (maar zij leren ons wel hoe alles is). Als zij aanvoelen alsof zij wel lessen zijn, is het omdat zij tegen de menselijke mentaliteiten ingaan van waarom iedereen hier is en zij pushen iedereen om te luisteren naar hun eigen ZIEL en deze te waarderen, voor het nu LEVEN van het hogere bewustzijn bestaan…
Onze (jouw) Ziel … dat is waar dit over gaat … wat zou er meer belangrijk kunnen zijn? Volledige belichaming … Deze zijn de vibraties/tijdlijnen waar wij NU in zijn.
HEMEL OP AARDE en onze GALACTISCHE Beschavingen … wij verankeren deze werkelijkheden hier. WIJ LOPEN in/als hen. De dimensies waar alles zich voorgedaan heeft, zijn onzichtbaar wanneer je uitgebreid bent. Wat een ieder heeft te DOEN is de vibraties vast te houden, zich te openen om te verbinden/delen/mee te delen, te doen via onze Goddelijkheid en open te blijven, zodat alles NAAR ONS toe kan komen om onze rollen, doelstellingen, missies en NIEUWE LEVENS hier te vervullen. Wanneer je hart volledig open is en je iedere onderdrukte emotie (energie) losgelaten hebt, zal eenwording zich voordoen, het stromen zal hersteld zijn en alles wordt weer gemakkelijk. Wanneer je dit ogenblikkelijk kunt doen, houd het stromen nooit op …
Ik houd van jullieeeeeeeeeee! ♥ Blijf jullie Licht en al die Liefde uitstralen en blijf iedereen aanraken!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞
www.AwakeningToRemembering.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten