zaterdag, september 03, 2016

Energy Update - Verduistering en Intense Geomagnetische Storm Energie in Voortgang - 2 September 2016 / Diane Canfield


Energy Update
Verduistering en Intense Geomagnetische Storm Energie in Voortgang
2 September 2016 / Diane Canfield

We hebben vandaag te maken met de energie van de Zonsverduistering, wat ALTIJD NIEUWE energie binnenbrengt. Dit kan dagenlang duren nadat de verduistering plaatsgevonden heeft. Heel veel mensen hebben mij al gevraagd waarom zij zich zo uitgerekt, uitgeput en kwaad voelen, samen met andere symptomen.  
Verduisteringen staan bekend voor het brengen van verborgen dingen naar de oppervlakte om mee af te rekenen, een reiniging die plaatsvindt. Donkere of negatieve energieën die zich opeengestapeld hebben zullen gereinigd en vervangen moeten worden met positieve kaders voor het LICHTLICHAAM ontwerp.
Ik ging in Augustus door een gelijkaardig proces heen, aangezien de energieën hoog en doorgaand geweest zijn sinds 1 Augustus. Ik werd opnieuw in/naar een NIEUW persoon gecreëerd, dat ik mijn originele ZELF noem. Dit zal NU voor iedereen gebeuren doorheen September, door de Verduisteringen en door de energie van de Equinox.
Ik zal hier meer gedetailleerd over schrijven in een aankomend apart artikel, over wat ik ervoer toen ik overging in/naar mijn NIEUWE opgewaardeerde 5D naar 12D Bewustzijn.


We hebben ook te maken met een Geomagnetische storm deze laatste paar dagen, hetgeen symptomen voortbrengt van uitputting, ademhalingskwesties, gebrek aan slaap en mogelijke paranormale gebeurtenissen. Duizeligheid en een gevoel van om te vallen hebben zich af en toe voorgedaan. Ook luid oorsuizen en honger kwesties, ofwel geen honger of overdreven hongerig. Sommige van deze dingen gingen door doorheen Augustus. Ook gemoedsstemmingswisselingen vinden plaats. Dit is ook wanneer tijdlijn verschuivingen, tijd die mist en tijdsprongen, plaats kunnen vinden. Sta op de uitkijk gedurende deze tijd voor wat voor voorvallen dan ook die buitengewoon zijn. Ga niet in/naar de angst modus als je wat dan ook van voorbij deze wereld ziet. Dit zal alle toekomstige ervaringen tegenhouden.
Denk eraan om te aarden en overvloedig veel schoon water te drinken. Velen voelen zich gedehydrateerd en voelen een intense lichamelijke warmte. Dit is het uitbreidende LICHTLICHAAM om de oude programmering te deleten en het NIEUWE Kristallijnen Lichaam binnen te brengen, dat aan het uitbreiden geweest is met iedere opwaardering en iedere GOLF.
Het is zeer belangrijk om op z’n minst één maal per dag te aarden om de symptomen onder controle te houden en vaker voor de meer ernstige symptomen.
Een goede zwempartij in zout water aan het strand (als daar toegang tot is) is ook zeer behulpzaam en zal helpen met slaapkwesties. Er wordt van Epson zoutbaden gezegd dat zij ook goed werken.
Wat ook goed werkt voor mij gedurende deze tijden van verstoorde slaap is om meer calcium en magnesium rijk voedsel te eten voorafgaand aan het slapen. Als je dieetproducten eet zitten deze daar beide stampvol in. Zo niet, zijn er vele alternatieven voor deze. Dit is omdat onze hormonen aangevochten worden door het LICHTlichaam proces en dit kan de manier van onze gehele lichamelijke functies beïnvloeden.
Ik houd van jullie allemaal! In dienstverlening en Liefde
Diane Canfield

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Wave Expert
Copyright © 2016 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article itself is included www.dianecanfield.com
Follow me on Facebook https://www.facebook.com/diane.canfield1

1 opmerking: