donderdag, september 22, 2016

Energie Update - Jullie Volledige Fysieke Wezen gaat door een Opknapbeurt, Reiniging, Herijking Heen - 22 September 2016 / Lisa Brown


Energie Update
Jullie Volledige Fysieke Wezen Gaat door een Opknapbeurt, Reiniging, Herijking Heen
22 September 2016 / Lisa Brown

Aloha prachtige Licht Familie!
Zijn jullie gereed? Echt, echt, echt, echt, echt gereed? Frequenties zijn ons aan het optillen, wij zijn bezig hoger te gaan … pijnappel activeringen beginnen.
Voor diegenen die de “FYSIEKE EFFECTEN” ervaren VAN jullie ZIEL/Hogere Zelf/ BronLicht die BINNENIN jullie lichaam (Lichtlichaam) activeren, eer dit … het is mega belangrijk!
Jullie volledige fysieke wezen gaat door een opknapbeurt, reiniging, herijking heen ….
Wanneer zwaartekracht gaat (als je hart zich opent), wordt je hoofd offline genomen, je lichaam raakt zwak (voor een poosje, en dan gebeurt dit zelden meer), sommigen noemen het “duizeligheden” … een menselijk woord voor dat je ZIEL BINNENIN AAN HET ONTWAKEN IS….
Je ogen kunnen zich niet focussen, je kunt niet wakker blijven, je voelt je alsof je in een nevelige slome droom loopt, je kunt je eenvoudig dingen niet herinneren, terwijl je dimensionaal verschuift…
Er is een GIGANTISCH SLAPEN OM TE ONTWAKEN fase, dat alles gaat door om het oude 3de/4de dimensie van Bewustzijn te “verlaten/transcenderen” en te ‘arriveren” in de 5de dimensie van Bewustzijn… Fotonisch Licht maakt dat jij je gedrogeerd voelt, het geeft DMT en Melatonine in enorme grote dosissen vrijgeven, je volledige EXTERNE WERKELIJKHEID verandert als je INNERLIJKE WERKELIJKHEID dat doet….
Mensen kijken naar diagnoses, om het te fiksen, zijn niet geduldig en gaan naar angst … ALS je Lichaam Evolueert in het Licht, Ascendeert het … je Ziel Ontwaakt binnenin je lichaam, zodat jij VOLLEDIG kunt VOELEN en Ervaren met de ZUIVERHEID van al je bestaansvormen teruggekeerd.

Als jij je bewust bent dat ALLES IN JE LEVEN door een gigantische opknapbeurt/opwaardering heen moet gaan … dat het niet gaat zijn zoals alles dat je ooit eerder ervaren hebt (als een mens) … dat het bizar gaat worden, vreemd gaat voelen en je mens niet in staat gaat zijn om wat er dan ook maar van te controleren … (dit is het punt) … Dan zal het zoooooooooooooo heel veel gemakkelijker zijn…. (je mens uitdagend/plezier voor je hogere aspecten die hierop gewacht hebben)….  
Al je angsten zullen getriggerd worden, aldus de energie van angst gereinigd kan worden. Al je behoefte om te controleren, je gebrek … het wordt allemaal getriggerd, zodat je eraan voorbij kunt gaan … zodat de meest GODDELIJKE HEILIGE LIEFDE die je ooit gekend hebt tevoorschijn kan komen/terug kan keren….
Je lichaam zal ‘uitbarsten’, je brein/hoofd zal beïnvloed worden, je zult frequenties horen, je zult van tijd tot tijd alles vergeten, je spraakpatronen zullen verstoord zijn, je organen/klieren raken van slag, je hart zal zo ongeveer uit je borst kloppen als het ontwaakt en licht naar de rest van je lichaam sturen om ook te ontwaken … Er kan pijn zijn, aangezien die gebieden die onderdrukking vasthielden gevoelloos worden/beginnen te tintelen en de vastgehouden programma’s, vastgehouden in iedere cel van je lichaam, beginnen te stimuleren en te bevrijden. Je Wervelkolom zal voortdurend herbewerkt worden als je nieuwe “centrum”, de kristallen in je ogen activeren aldus je meer kunt zien, dus je zult bij tijden niet in staat zijn om te focussen of te zien, je huidskleur zal veranderen, je lichaam zal voortdurend veranderen, je zult meer gas/lucht/ruimte binnenin je lichaam hebben als de fysieke materie van vorm verandert….
ALLES DAT ZICH VOORDOET met je fysieke lichaam, maakt deel uit van jouw Ontwaking-, Ascentie-, Belichamingsproces. Het is aan jou om hiervan bewust te zijn en te zien hoe je jouw lichaam kunt ondersteunen, je lichaam kunt eren, van je lichaam kunt houden, je lichaam kunt voeden aangezien het het VOERTUIG is dat je ZIEL vasthoudt, het PAK dat jouw Licht (Wezen) vasthoudt, de vorm dat zichzelf voortdurend herconfigureert, opnieuw afstemt in ELEKTROMAGNETISCHE energie, zodat je volledig kunt LOPEN en  BESTAAN op de NIEUWE AARDE….
Dit is de MEEST VERBAZINGWEKKENDE ERVARING, niettemin moeten we door onze menselijke geesteshoudingen, overtuigingen, angsten en twijfels heengaan om het te begrijpen … We moeten ONS EIGEN BEWUSTZIJN VERHOGEN/UITBREIDEN als wij wensen te begrijpen, en als we een VEEL GEMAKKELIJKER proces wensen te hebben. ALS WE het volhielden tot aan de “laatste minuut” dan neemt het meer “werk” (liefde en zorg) gefocust op het fysieke lichaam om het proces te helpen … ALS we het diagnosticeren, het labels geven in overeenstemming met de oude beperkte en onbewuste menselijk overtuigingen, dan staan wij niet open/luisteren niet/helpen niet … ALS we wachten totdat onze organen ermee stoppen, totdat we geen andere keuze meer hebben … dan is het pad om van onze lichamen te houden en hen te respecteren in/naar een hogere frequentie bandbreedte van bestaan, een veel meer intens pad…
Als we beseffen dat het niet is wat we dachten dat het was, als we door ons hogere-zelf-hart heen ZIEN, als we waarlijk, waarlijk, waarlijk deel uit willen maken van ons eigen proces hier … Openen WE ons voor wat we eerder niet wilden zien of horen … zo niet, dan kiezen we een ander pad….
ALS allen er aan de andere kant uitkomen, die regenboog brug oversteken, door deze draaikolken heengaan om op de NIEUWE AARDE TEVOORSCHIJN TE KOMEN …. Moet het lichaam de dichtheid laten vallen, moet opruimen, reinigen, zuiveren, ontgiften, dumpen en alles van de lagere vibrationale ENERGIE loslaten dat gevangen zat in het lichaam, het in disharmonie hield … het moet zich op een hogere frequentie AFSTEMMEN, onophoudelijk … want het houd je volledige fysieke werkelijkheid binnenin ervan vast … de rest drijft rond in je energiegebied, wachtende om BINNENIN te integreren en te vermengen………..
MULTI-DIMENSIONALITEIT … beïnvloedt/raakt ieder deel van je leven aan. Je fysieke lichaam gaat door een GIGANTISCHE OPWAARDERING/OPKNAPBEURT, HERCONFIGURATIE proces heen, dat ieder deel van jou uit zal dagen, totdat je het begrijpt … Je hebt de wens om het ECHT TE WETEN … je moet open zijn … jij beslist hoe je alles ervaart … in angst en weerstand of open, omhelzend, deelnemend als Liefde.
Deze volgende maanden gaan het fysieke lichaam GIGANTISCH opwaarderen … aangezien het Kristallijnen LichtLichaam activeert en integreert om het ZIEL BESTAAN TE ONDERSTEUNEN…
ALLES dat je voelt, ervaart, dat zich voordoet … je slaappatronen, je relaties, je ervaringen … ZIJN EEN DEEL VAN JE ZIEL die ontwaakt en zichzelf BINNENIN JE LICHAAM verankert … je volledige werkelijkheid zoals je het eens kende zal compleet voor jou getransformeerd worden … Alles dat je als een ziel wenst … dit is wat naar voren komt … je mens zal bij tijden aanzienlijk ongemakkelijk/onthand zijn, aangezien dit het punt is …. Je bent geen mens … dat was slechts een zeer klein aspect van je bestaan … WIE JE WERKELIJK BENT … dit is waarvoor je hier bent om te worden/ervaren/in te evolueren …
Ik houd van jullie! Maak je gereed … neem waar, open je hart/geest en ZIEEEEEEEEEEEE. Je bent bezig volledig multidimensionaal te worden!
p.s. Na het enorme grote deel van ons transformatieproces, hoe je “beïnvloed” wordt zal veranderen … het wordt gemakkelijk en gewoon een deel van het proces, aangezien je in staat bent om meer te doen, meer te zijn, meer aan te kunnen … Het is verbazingwekkend/fantastisch en we houden ervan, we verwelkomen het, we zijn opgewonden voor deze lang verwachtte opwaarderingen en het gaat angst met onze werkelijkheden niet meer binnen … BEN geduldig en eer jezelf … ga naar buiten de natuur in .. je gehele systeem is Licht en kristallen er binnenin aan het activeren…
p.p.s. "In het Begin" (F)requentie (L)icht (O)pwaarderingen... met iedere mega straal van fotonisch licht om je lichaam te ontgiften. Dan houdt dit op te gebeuren.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞
www.AwakeningToRemembering.com

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heel goed uit. Joepie Ik kijk er al naar uit .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fantastisch megawonderastisch het lichtlichaam evenaren van onze geliefde broeder meester JEZUS doch verenigd nog sreeds met ons prachtig goddelijk voertuig hier op aarde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fantastisch megawonderastisch het lichtlichaam evenaren van onze geliefde broeder meester JEZUS doch verenigd nog sreeds met ons prachtig goddelijk voertuig hier op aarde

    BeantwoordenVerwijderen