donderdag, september 01, 2016

Energie Update - De Voorbereidende Energetische Duwtjes voor September 2016 - 30 Augustus 2016 / Denise Le Fey


Energie Update
De Voorbereidende Energetische Duwtjes voor September 2016
30 Augustus 2016 / Denise Le Fey

Na de 2016 Leeuwenpoort stormloop, heb ik die zeldzame maar oh zo gelukzalige sensatie gevoeld van je mild gedrogeerd te voelen (nul drugs mensen, slechts een energetisch bijeffect) en een absolute noodzaak om in slaap te vallen en uit-het-lichaam te gaan voor zolang als mogelijk is gedurende de dag. Dit is gaande geweest gedurende de afgelopen paar weken en het is die prachtige fase waarin wij integreren en herstellen, acclimatiseren en ons aanpassen aan de laatste innerlijke evolutionaire veranderingen. Dit is niet het algemene Ascentiesymptoom van “vermoeid en aangesloten” te zijn waar je totaal uitgeput bent voorbij ieder begrip, maar levend gebakken wordt van binnen naar buiten door de hogere energieën en je gedachten de gehele tijd non-stop hardlopen. Nee, dit is anders en voelt helemaal warm en donzig en de gedachten vallen stil, comateus in feite, en het is een zeer plezierige sensatie van te rusten en gevoed te worden op de hoogste manier, terwijl je geest gezegend wel-te-rusten gaat. Gewoonweg een absoluut prachtig Ascentie gerelateerd bijeffect … en dan arriveert de volgende hogere ronde - zoals zij dat altijd doen - en je zit er weer terug in. De pauze is voorbij, terug naar te evolueren iedereen!
Terwijl ik nog steeds in deze laatste integratie- en herstellingsfase ben voordat de September 2016 ontladingen arriveren (ik voel hen al), wilde ik iets opgeschreven hebben voor het geval dat ik niet in staat ben om rechtop te zitten en enige woorden zinvol, gedurende een poosje, aan elkaar te rijgen. Oh, het gebeurde heel vaak gedurende deze ascentiejaren, periodes waar ik diepgaand dankbaar was voor die niet-verstoord zijnde Ascentie Onderwijzers, voor geen vaart te verminderen en de zeer-benodigde artikelen te schrijven gedurende de extra moeilijke momenten toen ik plat op mijn rug lag in teveel pijn om wat dan ook te doen anders dan te proberen de laatste Traptrede verandering of Golf te overleven. We zijn allemaal voor elkaar aftik-teams geweest gedurende deze Ascentie decennia; aftikkend wanneer we dat absoluut moesten en anderen intikten om door te gaan, ons de tijd gevend om erdoorheen te leven, nog steeds doorgaand met de Ascentie informatie productie en distributie voor diegenen die het nodig hadden. Kosmische Licht aftik teams. ♥
Er is enige uitstekende informatie geweest de laatste tijd van enige van deze andere aftikteam-leden. Eén van hen was de laatste van Sandra Walter, 29 Augustus 2016, Versnelling en de Zonsverduistering: De Keuze Maken. Dank je wel daarvoor Sandra. ♥ Het was geweldig omdat zij duidelijk en oprecht de verschillende lagen, de verschillende Traptreden, zoals ik hen noem, opnoemde, aangaande niet alleen deze energieën of golven maar ook van mensen. Niet iedereen is of heeft ooit op dezelfde energetische evolutionaire Ascentie Traptrede gestaan, maar op ietwat andere treden. Dat gezegd hebbende, de meesten van de menselijke massa’s hebben zelfs überhaupt nooit op de trap gestaan dit jaar! Vanaf hier verder echter, staat ieder levend mens op de Aarde nu op een Ascentie Traptrede of zij sterven en gaan weg en zullen zich opnieuw bij het Proces aansluiten waar en wanneer het voor hen individueel geschikt is om dat aldus te doen.

“Het hogere vibrationale collectief (diegenen die de 5D-12D codes en frequenties vasthouden in hun gebied) creëert een kwantum dynamiek, hetgeen de rest van het collectief verhoogd (de onontwaakten, ontwaakten aangaande samenzweringen, iedereen die niet deelneemt aan de Ascentie op een hartniveau - geen oordeel, zij creëren voor een poosje in dit proces evenwicht en benodigde uitdagingen) door de wetten van de kwantum fysica en Goddelijke Liefde (de frequentie waar dit Universum op opgebouwd is).”
Zie sommige van de verschillende groepen mensen die zij aanhaalde. Zie de andere  energetische en bewustzijn Traptreden in het Ascentieproces waar zij op staan, wat betekent … in te bestaan, bewust van te zijn, in te leven, op te reageren, gefocust op te zijn en momenteel in te geloven. Elke en iedere Traptrede en fase van het Ascentieproces is belangrijk voor Iedereen, en eindelijk is iedereen het Ascentieproces binnengegaan, wat betekent, dat de Voorlopers geduldig moeten zijn op NIEUWE manieren (welke ook gemakkelijker zullen zijn) met de anderen die net begonnen zijn en ver weg staan op de veel lagere Traptreden. Maar gatsakke kinderen, zij zijn tenminste allemaal eindelijk op een Traptrede!
“Ongeacht onze collectieve intenties voordat de golf in September arriveert, zal er een versnelling zijn. Dat pad was al vooraf bepaald als wij de Ascentie tijdlijn voor 2012 zouden voltooien. En dat deden we…”
Vanuit ons Voorlopers perspectief vandaag … er werd altijd op deze naderende versnelling van het volledige Ascentieproces geanticipeerd. Toen bepaalde mensen de vorige maand of zo ermee begonnen om een “Versnelling” te vermelden was ik verward, omdat ik altijd geweten heb dat wanneer wij eenmaal voorbij de grote/belangrijke Verval Datum van 21-12-2012 geraakt waren, het allemaal ging versnellen, en waar wij mee door moesten gaan te doen was iedere Traptrede op te gaan sinds die tijd om bij te blijven met het evolutionaire Ascentieproces als Voorlopers, Padvinders en Wegwijzers. Hoe sneller je oude kleding zou kunnen/kan verwijderen en weg kunt gooien (betekenend het oude lagere bewustzijn, overtuigingen, gewoontes, verwachtingen, energieën enzovoorts…), hoe sneller en gemakkelijker je meer Ascentie Traptreden opgaat en door herhalende aanpassingen gaat om meer lagere vroegere materie losgelaten te hebben en tegelijkertijd steeds meer van de NIEUWE hogere materie te belichamen - Lichtcodes, doorgaande evolutie, andere DNA opwaarderingen, uitbreidend bewustzijn, hogere bekwaamheden, evoluerende chakra’s enzovoorts… Dit heilige Pad vernauwt en versnelt alleen maar hoe verder je voort reist of ascendeert. Houd dat in de HogeHartgeest vast.
“Als het vibrationale tempo en het lichtquotiënt van het Menselijke collectief exponentieel stijgt, presenteren kansen voor de versnelde tijdlijnen zich. Dit is gaande geweest doorheen de gehele Verschuiving. Doorgaans werken Lichtwerkers, Poortwachters en Rasterwerkers samen met de Hogere Rijken om de hoogst mogelijke ervaring voor de Mensheid, Gaia, de Koninkrijken en Elementalen binnen te verwelkomen. Niettemin heeft het binnenkomende fotonische Licht een nieuw niveau aangenomen; een krachtiger restultaten-aansturend aspect als wij volgend jaar een cruciaal overhellend punt bereiken.”  
* Alle aanhalingen zijn van Sandra Walter haar laatste artikel.
Resultaten-aansturend inderdaad en precies op tijd omdat ik, wij, Gaia en Allen niet langer meer het wijsmaken of deze snel afdalende waanzinnigheid kunnen en zullen verdragen. Het is teveel. Het energetische gat is te groot tussen het steeds meer hebben van Geascendeerde Meesters die op de Aarde leven naast diegenen die dat doen, op dit punt, nauwelijks dezelfde soort. Er moet zijn en er is een gigantische versnelling binnenin het Ascentieproces in dit punt van voltooiing van de Galactische Uitlijning, waar iedereen die uitgekozen is om te blijven in hun fysieke lichaam snel in het evolutionaire programma MOET geraken, of het genoemde fysieke lichaam moet verlaten en ergens anders doorgaat dat een nauwere vibrationale overeenkomst is. Deze gigantische versnelling is, eenvoudigweg, het Nieuwe fulltime binnenin een NIEUWE Evolutionaire Cyclus. Punt. Het is nu afstudeertijd en velen zullen dat, velen zullen dat niet, sommigen hebben meer werk en voorbereiding nodig en ga zo maar verder, maar weet dat dit is wat er op ons allemaal wacht aan het begin van Januari 2017; het NIEUWE op NIEUWE manieren op een NIEUW hoger niveau en NIEUWE hogere dimensie, fulltime.
Dat gezegd hebbende, begrijp dat er meer dan slechts één of twee Ascentie tijdlijnen zijn. Er zijn vele, maar ik ben niet vreselijk geïnteresseerd in de meeste van hen, omdat zij niet mijn persoonlijke aandacht nodig hebben. Ik ben gefocust op waar ik me Vrijwillig voor aanmeldde om aan te werken, hetgeen deze primaire Ascentie tijdlijn is waar ik op ben en de meerderheid van jullie die dit nu lezen ook op zijn. Er is een andere tijdlijn waar ik echter ook altijd op gefocust ben geweest, hetgeen iets van, maar niet allen, van mijn familieleden en oude vrienden bevat. Over deze details hoeft door jullie en mij niet gezweten of zorgen gemaakt te worden; wat jullie en ik nodig zijn te doen, is door te gaan te evolueren zo snel en zo gemakkelijk als wij mogelijk kunnen van moment naar moment, van uur na uur en week na week, en September 2016 zal verzekeren dat wij precies dat doen!   
Gebruik deze energieën, deze kwalen en pijnen, deze twijfels en de zelftwijfels, verwarringen enzovoorts, die je zo nu en dan hebt, als je persoonlijke stuwkracht-blokken om jezelf voor te stuwen op veel meer evolutionaire Traptreden. Waarom? Omdat Januari 2017 slechts momenten weg is en het met energieën komt die 100-voudig hoger in frequentie zijn dan wat er tegen onze ascentie achterwerken vandaag de dag aanschopt! Ik wil vliegen en niet bakken en braden in de komende NIEUWE energieën van 2017, wat betekent dat ik zoveel als mogelijk nu verheffing kan krijgen als ik kan, en aldus zouden jullie dat ook moeten en om dezelfde redenen. God, de Bron ondersteunt ons hiermee, dus neem je voordeel en gebruik deze zeldzame energieën om sneller en verder te evolueren dan normaal beschikbaar is. Dus wat als het pijn doet op het één of andere punt. Dus wat als de dingen overweldigend aanvoelen bij tijden op dit punt. Dus wat als jij/ik/wij zogenaamd de bal zo nu en dan verknoeien en ons erover beschaamd voelen. Denk je dat iets hiervan er ook maar toe doet of dat het zelfs gezien wordt door je Hogere Zelf? Je denkt dat iets hiervan ertoe doet voor het Goddelijke? Voor de Bron? Voor de Goddelijke Moeder/Vader? Niet op z’n minst, er is alleen maar onbevattelijke LIEFDE, respect, bewondering en immense dankbaarheid. Neem een beetje terug van het gaspedaal, en drijf gewoon in en uit deze September fase, stop met denken en in plaats daarvan VOEL en BEN.   
Oké, het is voor mij tijd om een dutje te doen, dank je wel voor het lezen en dit te voelen. En hier is op een buitengewone en verheven September 2016 voor elk van ons individueel en het volledige menselijke collectief en het Al overal. ♥
Denise

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Denise Le Fay & HighHeartLife, 2016. All rights reserved. You may NOT use this article in custom-made YouTube videos. You may copy and distribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, credit is given to the author and this URLhttps://highheartlife.wordpress.com and Copyright Notice is included.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen