zaterdag, september 24, 2016

Energie Update - 24 September 2016 / Lisa Brown (+ diagrammen Liefdesenergie 24/9)


Energie Update
24 September 2016 / Lisa Brown

Jullie gaan de grootste polariteit zien die zich nu voordoet, specifiek van de andere dimensies, als we weer enorme grote versterkende energieën binnengaan. Diegenen van het oude onbewuste gaan grotere extremen krijgen om “de energie te breken” van deze werkelijkheden, terwijl de hogere dimensionale rijken meer luisterrijk, meer diepgaand geweldig gaan worden. Dit moet zich voordoen. Jullie gaan op een collectief niveau, gigantische dingen zien, meer bizarre dingen … dit is hoe deze frequenties werken. Terwijl we gaan, zal dit doorgaan, terwijl meer ZIELEN verder ontwaken, want de menselijkheid is wat moet breken. Houd in gedachten “waarom” de dingen gebeuren. Denk aan de kracht van koppige, egoïstische, ontoereikende en afscheidende energieën. Dit is wat gebroken wordt, aldus harten zich kunnen openen, het lichaam los kan laten, aldus we meer OPEN kunnen zijn om te luisteren, te eren, te verbinden en te HANDELEN vanuit deze plaats.   
Jullie zullen de uitroeiing zien van alles van de oude mens. Het moet allemaal sterven … ja, letterlijk als dit is wat die ziel kiest … Dit gaat voor velen geen gemakkelijke tijd zijn. Een ieder moet binnenwaarts gaan, een ieder moet verbinden, een ieder moet stoppen met zichzelf te vechten … want dat is wanneer het vechten/worstelen eindigt.
Bewustzijn verschuift iedere werkelijkheid, en “wat het ook maar mag nemen” zijn de frequenties waar wij een paar maanden geleden in/naar verhuisden … Wat het ook maar mag nemen om allen volledig bewust te krijgen, sneller … jullie gaan meer extremen zien … vanwege deze hogere Lichtfrequenties die nu onophoudelijk activeren. 
 
Hoe meer afscheiding, hoe meer uitdagend. Alles is VIBRATIONAAL en sneller nu.
Ineenstortende tijdlijnen betekenen vele dingen. Voor diegenen die opzettelijk tijdlijnen doen ineenstorten is het gemakkelijker, omdat jullie het oude opzettelijk achterlaten en verder gaan. Jullie wachten niet op de dingen om te gebeuren. Jullie zijn in het stromen in overeenstemming met jullie eigen ziel.
Er is altijd een enorme grote afscheiding, afstand tussen de dimensies, dan een ineenstorting, en dan vermengen zij. Dit is hoe het werkt. Hoe meer wij uitbreiden, hoe groter de afstand … wat het ook maar is dat er uitgewerkt/opgelost moet worden, doet dat … dan trekken we collectief samen in een nieuwe tijdlijn op talrijke manieren….
De NIEUWE Aarde is een collectief van diegenen die voortdurend omhoog treden. Voortdurend bijdragen, voortdurend de hoogste vibratie opzettelijk vasthouden en opzettelijk opruimen/reinigen wat het ook maar is dat gereed is om gezien te worden/te gaan. WIJ nemen niet meer deel aan de oude programma’s, wij ondersteunen of voeden hen niet meer. Want dat creëert niets meer,  anders dan meer van de oude programmering … wat nu sneller ineenstort. Het moment waarop ieders hart zich opent en zij zich openen om hun eigen ziel te eren, verschuift ALLES … en het stromen kan hersteld wordt in overeenstemming met de Universele Wet…
Wat je binnenbrengt/toestaat in je gebied van bewustzijn is van jou. Wat jij waarneemt en beseft welke dimensie het representeert, dat is dan jouw keuze van welke werkelijkheid je wenst te ervaren. Het gaat meer noodzakelijk zijn voor iedereen om zich opzettelijk te focussen, te werken en te bestaan. Je kunt helpen/gidsen zonder andermans zaken op je te nemen of hun projecties toe te staan. Als een MEESTER WEZEN, heb je de bekwaamheden die je niet had als een onbewust mens. Je mag enige zware beslissingen moeten maken … het maakt deel uit van het proces in het breken van de oude werkelijkheden, zodat allen nu terug kunnen verenigen in/naar de zuiverheid van hun eigen ziel.
Als je niet de energie breekt/uiteen drijft, zal het jou breken … je kunt dit als Liefde doen en vanuit een plaats/ruimte van innerlijke vrede en kracht door vriendelijkheid, doch liefdevol respect verwervend in reactie door dit eerst via jezelf uit te sturen. Respect is voor anderen hun keuzes, beslissingen, acties en “consequenties” (het menselijke woord voor vibrationaal ontvangen wat verschuldigd is aan onbewustzijn). Jij bent een Vuurtoren, hier om anderen op een nieuwe manier bloot te stellen aan/te activeren … Zij moeten nog steeds kiezen.
Het opnieuw onderwijzen in overeenstemming met het hogere bewustzijn neemt vele vormen aan. De eerste vorm is een Liefde die niet breekbaar is omdat het puur is.
Observeer en kies zorgvuldig waar jij je energie op focust. Dit creëert jouw werkelijkheid die je hier ervaart.
De B-kant is de omvang van de pracht van de uitgebreide dimensies, welke nu voor allen beschikbaar zijn die dit vasthouden. ∞ 
*************************
Stijging Liefdesenergie 24 September 2016Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞ www.AwakeningToRemembering.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen