donderdag, september 15, 2016

Energie Update - 15 September 2016 / Lisa Brown


Energie Update
15 September 2016 / Lisa Brown

Samenpersing frequenties in de laatste paar uren lieverds … deze doen zwaartekracht aanpassingen, we worden letterlijk leeggezogen, lichamen worden dichter, het cellulaire werk is diep en doorgaand geweest deze laatste paar weken … Samenpersing frequenties persen uit … en duwen alles dat onderdrukt wordt naar buiten, terwijl de fysieke massa van het lichaam veranderd wordt, letterlijk … wij vulden eerder op met overvloedig veel Licht, nu gaan wij door dichtheid opwaarderingen heen…
Fysiek en emotioneel ongemak/pijn kan aanzienlijk zijn in deze opwaarderingen  … aangezien wij door GIGANTISCHE fysieke lichamelijke herconfiguraties heengaan zoals waar wij nog nooit eerder doorheen gegaan zijn … Slaap is ZEER belangrijk voor het lichaam om Licht te integreren, voor de ziel om meer te ontwaken, voor het lichaam om zichzelf te repareren terwijl het Licht erdoorheen weeft en meer!

We hebben “werk dat er gedaan wordt” precies nu … een toon gaat door ons heen en werkt aan een volgend cellulair niveau … sommigen mogen een lege ruimte/het nulpunt raken … de wervelkolom is door woowwwwwww zoveel heengegaan voor dit bezielingsproces. We worden volledig opnieuw bedraad en ruimen oude, oude, oude sluimerende programma’s op die verborgen/slapende zijn geweest, en derhalve zo gereed zijn om te gaan!
Dus, wanneer dit gedeelte gedaan is, zullen we met Licht verhogen en beginnen ermee op te vullen, de zwaartekracht zal verschuiven, gemak zal binnenkomen, de ademhaling past zich ook aan en allerlei soorten van te gekke dingen gebeuren voor ons!
P.s Het gaat goed met mij … Ik schrijf gewoon als ik een verschuiving opmerk voor diegenen die deze updates/Kristallijnen LichtLichaam rapporteringen gebruiken. Heb een geweldige avond/dag!! Ik zal morgen meer delen … het is een volle dag geweest, zoals gewoonlijk. Ons “werk” stopt nooit hier.
~ Zegeningen en magisch alles ~

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞
www.AwakeningToRemembering.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten