maandag, september 12, 2016

Een Persoonlijk Bericht Voor Vrouwen - 10 September 2016 / Maria Chambers


Een Persoonlijk Bericht Voor Vrouwen
10 September 2016 / Maria Chambers

Ik heb dit heel vaak op vele manieren gezegd, maar ik voel dat het belangrijk is om jullie eraan te herinneren van wie jullie zijn en waar jullie op afstevenen. Ik adresseer die vrouwen die in de voorlinie zijn van deze transformatie van op koolstof gebaseerde naar kristallijnen gebaseerde wezens. Specifiek als vrouwen, zijn wij bezig zoveel los te laten in zo een korte tijdsperiode. Wij laten ons galactische verhaal los. Wij laten onze verbinding met onze bloedlijn los, onze spirituele familie (of het nu de familie van Michael is of het heeft een andere naam, dat doet er niet toe). Wij laten het massa bewustzijn los. Wij laten onze zorgdragende rollen los, van energieën vast te houden en energieën te verwerken voor anderen. Wij laten het proberen los van de mannelijke energie minder kwaad te maken.
Als jij jezelf toestaat daarin te voelen, van wat je in feite aan het doen bent, zal het jou helpen om te begrijpen waarom het zo moeilijk geweest is. Zelfs de gevoelens van verveling zijn een indicatie van het loslaten van zoveel. Het gevoel dat het familiedrama aan het vertrekken is, dat het emotionele drama diens snijkant verliest. En als jij jezelf toestaat erin te voelen, zal je ook hen voelen proberen om jou tot een bepaalde graad gebonden te houden. Sommigen juichen je toe, en sommigen willen dat je blijft. Zij willen niet dat je de familie dynamiek verlaat, hoe disfunctioneel als het ook was.
In feite, is de 3D werkelijkheid echt niet ontworpen om het soort van onafhankelijkheid toe te staan waar wij in/naar verhuizen.
En daar bovenop, is daar een deel van ons dat nog steeds verbonden wil blijven met dat alles. Zoals een klein kind die zich verloren voelt zonder diens ouders. Het is het waarom wij vreugde mogen voelen van het steeds meer hebben van ons goddelijke zelf in ons leven, maar we glijden nog steeds terug in/naar het verdrietig of hopeloos voelen. De laatste gevoelens zijn wat wij voor het merendeel geërfd hebben, van onze bloedlijn, en zijn ook wat wij van de mensheid gevoeld hebben. En, als vrouwen, hebben wij deze emoties als van ons zelf verwerkt. Dus wanneer wij wat dan ook minder dan vreugde voelen, zou het een manier kunnen zijn van verbonden te blijven aan onze familie.

Kunnen wij dat deel van ons eren dat niet gereed is om volledig los te laten? Ben oké met dat kleintje die bang is en zich veilig wil voelen. Het voelen van zuivere vreugde is steeds meer voor ons aan het gebeuren, maar er is een “veiligheid” in je minder dan vreugdevol te voelen, omdat het bijna toeschijnt dat wij onze familie en ons geslacht verraden als wij ons Licht toestaan te helder te stralen.
Hoeveel levensspannen hebben wij doorgebracht met het spelen van deze rollen, deze verhalen te leven? In feite, als vrouwen, voelden wij ons niet helemaal veilig om onze vreugde uit te stralen, omdat het vaak onjuist begrepen werd en wij gekwetst en vernederd en zelfs ervoor vermoord werden. Onze verbinding met spirit werd getemperd door levensspannen als nonnen in kloosters te leven, waar wij onszelf een beperkte expressie toestonden van onze god-zelven.
SPIRIT IS SENSUEEL
Deze belichaamde verlichting gaat niet over gewoon enige heerlijke gevoelens van Liefde en zoetheid. Het gaat over het toestaan van onze eeuwige zelven om in onze lichamen en onze harten te leven. Het is een volledige-belichaamde ervaring. Het omvat al onze fysieke zintuigen. Het raakt geëngageerd in het leven op een zeer sensueel niveau. Deze werden voor velen polaire tegengestelden. En je hoeft niet te ver te kijken om te zien hoe sommige georganiseerde religies enige grote seksuele onevenwichtigheden als een resultaat gecreëerd hebben!
Als vrouwen werden wij gezien als minder dan ‘eerbaar” als wij die sensualiteit tot uitdrukking brachten. Wij waren noodzakelijkerwijs zelfs niet geïnteresseerd om ons seksueel bezig te houden met wie dan ook, maar brachten eenvoudigweg onze eigen sensuele aard tot uitdrukking. Maar wij werden op een respectloze manier behandeld en aan ons werd de boodschap gegeven dat het “ongepast” gedrag was. En we eindigden ermee diezelfde sensualiteit en seksualiteit te gebruiken om anderen te controleren en te manipuleren, omdat wij voelden dat het onze enige hulpbron was.
Dus zou het geen verrassing moeten zijn dat wij ons afwijzend mogen voelen om spirit de vrijheid toe te staan om zich tot uitdrukking te brengen via onze lichamen. Echter, als we dat niet doen, kunnen onze lichamen niet genezen. We kunnen niet doorgaan met de levenskracht af te sluiten die van ons wil houden en zich via ons tot uitdrukking wil brengen en verwachten een gezond en vreugdevol leven te hebben.
Dus zelfs als je kleine hoeveelheden van die vreugde voelt, weet dat het veel betekent! Omdat de meeste mensen zelfs niet erkennen dat er een ziel binnenin hen aanwezig is. Zeer, zeer weinigen hebben helemaal geen verbinding met hun eeuwige zelf op deze manier. Het is belangrijk om te zien hoeveel je bereikt hebt en dat je dromen gerealiseerd kunnen worden in dit leven. Maar de kritieke stap kan niet omzeild worden, en dat is om onszelf te accepteren gewoon zoals we zijn, gewoon waar wij zijn, en om ook door te gaan met onze eeuwige zelven uit te nodigen in ons lichaam gewoon zoals dat lichaam precies nu is. Omdat dat eeuwige zelf ons dus liefheeft precies zoals wij zijn, en niet te stoppen is in termen van onze wensen te vervullen. Het is een relatie welke in het proces van ontvouwing zit, menselijk en goddelijk.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright © 2016, Maria Chambers, All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, your Facebook page, etc, but maintain this article’s integrity by including the author and source website link: Maria Chambers at http://www.soulsoothinsounds.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten