woensdag, september 21, 2016

Door het Oog van de Naald; ‘Ego/Hoofd’ Moet het Breekpunt Bereiken om Erdoorheen te Wringen ~ Oeroude Kwetsuur - 21 September 2016 Anastacia


Wegwijzers/Baanbrekers/Voorlopers
Door het Oog van de Naald; ‘Ego/Hoofd’ Moet het Breekpunt Bereiken om Erdoorheen te Wringen ~ Oeroude Kwetsuur
21 September 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Heel veel zielen worden momenteel geconfronteerd met een gevoel van totale inwendige wanhoop en vernietiging … van steeds maar te geven en zich af te vragen wanneer zij “een pauze zullen krijgen” en meer.
Een “breekpunt” bereiken van het gevoel alsof je “waanzinnig” gaat worden en echt, echt “genoeg gehad” hebt, is wat het voor ons kan nemen voor onszelf om “door-te-breken” - komend vanuit het hoofd/ego van te pushen en de “controle” te willen … wanneer wij ons over moeten geven en los moeten laten en het moeten overhandigen aan Spirit/het Goddelijke/God.
Als we dat niet doen, kunnen we de controle verliezen - aangezien het eindige niet in staat is om het Oneindige volledig te begrijpen of te bevatten (of te controleren).
Dit is zoveel groter dan ons … het is wat het is, in wat het van elk van ons neemt om ons over te geven, om naar onze “grenzen” geduwd te worden … en dan nog wat meer.
We moeten “ons ego uitputten”, om gereduceerd of samengeperst te worden naar het “breekpunt” om te “barsten”, om ons dan toe te staan om door het “oog van de naald” heen te gaan - het “oude” eruit persend om erdoorheen en in het nieuwe te passen.
Hieronder is een post die afkomstig is van een ziel die naar mij in wanhoop uitgereikt heeft en mijn antwoord. Ik heb ook een andere ziel door dit heen geholpen voor haarzelf in de afgelopen 24 uren … en ik ben alleen maar in staat geweest om dit te doen aangezien ik recentelijk in/naar 6D verschoven ben, van door iets heen te gaan dat gelijkaardig is aan waar deze verbazingwekkende en zeer sterke zielen doorheen gaan, die een zeer groot doel en grote rol met de mensheid hebben.  

Dit gaat dus heel diep en gaat terug naar onze originele ziel verwonding toen wij het Goddelijke verlieten … aangezien dit is waar het uit voort komt. Het oeroude, van het verlaten van het Goddelijke als een Vonk van Licht uit een vuurbal….
Er is veel om te overhandigen en terug te trekken terwijl het een tijd kan nemen, aangezien het ons een tijd genomen  heeft om “hier te komen”, naar dit punt. Naar dit punt van totale en volledige overgave, aangezien dit is wat wij moeten bereiken en doen.
****
Lieve Anastacia
Ik vraag me af of je een tijdskader kent/voelt voor wanneer het ergste van deze shit eindelijk zal EINDIGEN??? Ik heb in principe een heel leven van deze rotzooi verdragen en eerlijk gezegd, als de dingen niet AANZIENLIJK verbeteren binnen de volgende week of zo, dat ik het dan beëindig. Denk je niet dat we genoeg gedaan hebben? Genoeg verdragen hebben? Genoeg “innerlijk werk” gedaan hebben zo onderhand…?  In feite ben ik vol afkeer en *afwijzend* over hoe lang we deze shit omstandigheden, slechte gezondheid en ga zo maar verder …  verdragen moesten. Op dit punt ben ik een wonder (of 5) nodig om ervoor te zorgen dat het me laat voelen dat het in feite waard is om te blijven hangen. Het eindigt gewoonweg nooit!!! Genoeg van het “loslaten”, genoeg van het genezen onzin, wanneer wordt het leven in feite LEUK en vol van GEMAK, goedgunstigheid, overvloed en VREDE???? Dit jaar is net zo intens shit als alle jaren die hiervoor kwamen. Wat is er zo verdomde anders DEZE keer?!! Ik worstel ermee om een fatsoenlijke reden te vinden om door te blijven gaan. Ik ben totaal ZIEK van de wortel aan een stokje scenario en zie in feite geen tastbare verbeteringen in mijn leven. Kennelijk word ik niet gestraft - maar als het aanvoelt alsof ik wel gestraft word, wat is dan het punt? In mijn volledige leven als een hoogst gevoelige empaat heb ik nooit gewild om hier te zijn. Misschien zou ik hier willen zijn als mijn leven zich in feite aanpaste aan al het zware werk dat ik met mezelf gedaan heb? Maar nee hoor! Het is allemaal gewoon hetzelfde. Hoe zinloos. Als er in feite een eindpunt aan dit zou zijn - een punt waar wij een niveau omhoog stappen en het leven VEEL soepeler & meer vreedzamer & met vreugde gevuld is, dan zou ik misschien de moeite nemen om rond te blijven hangen. Op dit punt echter, geef ik eerlijk gezegd helemaal niets om de planeet, ascentie of wat dan ook maar ervan. Ik denk dat het hoog tijd is dat al wij hardwerkende Lichtwerkers, Sterrenzaden & en dergelijke in feite BETAALD KRIJGEN. Zoals, geef ons verdomme een pauze, doe ons een lol??!! Het is alsof we iedere keer bij de finish aankomen en het lint steeds verder weg geplaatst wordt! Wel ik denk echt dat dat helemaal niet goed is.
******
Mijn antwoord:
Mijn hart en ziel resoneren met je energie, aangezien deze in het verleden mijn gevoelens en woorden waren.
Ja ik denk welzeker dat we voldoende verdragen hebben … ja, voor mij is het 20 jaren in dit leven als een baanbreker, ik kan ernaar relateren, vooral omdat ik niemand had om me naar te wenden aangezien ik de weg aan het effenen was … ik was geveld met CFS/FM (chronische vermoeidheidssyndroom/Fybromyalgie) gedurende 18 jaren (nu genezen) en vele andere kwalen, teveel om op te noemen, waar ik niet voor bedoeld was van te herstellen … en ja ik ging tekeer en schoot uit mijn slof met bijna precies wat jij schreef … en ja de totale frustratie van mijn leven aan de mensheid te geven en de dood 15 keer hiervoor onder ogen te komen, dus lieverd, ik hoor je oh zo veel … aangezien jij mij bent en ik jou … en dit gaat niet helemaal over mij, maar ik wilde dit gewoon met jou delen, aldus je weet dat ik welzeker weet hoe jij je voelt (aangaande wat het voor mij was)… en dat is waarom ik ervoor koos om jou te schrijven als zijnde gehoord te worden! … en dat tenminste iemand anders echt, echt weet wat je zegt, ook vanuit ervaring zegt … dat ik niet op mijn weg had … dus daar is je eerste zegen … je wordt gehoord!
Het is tijd om iets anders te doen, aangezien deze weg tot een einde gekomen is, jij hebt je EINDpunt bereikt van geven zoals je deed … het is tijd VOOR JOU, aangezien je gelijk hebt, de mensheid moet nu zichzelf helpen, het is niet aan ons om onszelf te blijven opofferen, die tijd IS VOORBIJ, wij zijn er klaar mee!
Dus neem een ademteug terwijl ik jou hoor en jou voel.
En ontdoe je van het “wanneer zal het eindigen” (altijd komend vanuit Onvoorwaardelijke Liefde) aangezien dat rampzalig voor ons is, ik zeg dat niet langer meer, zelfs als het binnen begint te kruipen, ontdoe ik me ervan, aangezien dat het hoofd/ego is dat pusht en probeert om ons in een kader te houden, wij kunnen niet in een kader gaan lieverd … het is voortdurend aan het veranderen en is groeiende oké?
Jij bent een sterke en een dominante persoonlijkheid - op een goede manier, zoals ik ook ben, het is gewoon wie wij zijn en ons hoofd/ego is zeer sterk en wij moeten leren hoe dit te “hanteren” … om een evenwicht ermee te krijgen, doch om dat aldus te doen moeten wij het begrijpen.
Stop nu met verwachtingen te hebben, keer je binnenwaarts en zorg voor jezelf, laat alle anderen gaan, dit is de enige manier waarop ik mijn weg erdoorheen vond … en het was uitdagend en moeilijk om aldus te doen, doch niet zo moeilijk als het hebben van mijn energie “buiten” bij de mensheid … aangezien wij alleen, wanneer wij vanuit het Innerlijke komen kunnen overleven.
Ook ik gaf weg en verwachtte en wachtte op de overvloed om binnen te komen, het was wanneer ik losliet dat het binnenkwam … na te zien dat ik aan het ‘proberen’ was om te controleren, zoals wij echt zijn/waren … dit IS ZOVEEL GROTER DAN ONS … en als je de weg blijft gaan waarop wij waren, zouden we gek worden.
Onze grootste blokkades zijn wijzelf! Van te pushen, wanneer we de begeleiding moeten volgen van het Goddelijke en niet wat wij “denken” dat we moeten doen, om “voorwaarts te gaan” … er is veel aangaande dit.
We moeten loslaten en dit alles overhandigen, we moeten bidden en het allemaal in een bubbel overhandigen, en ik verneder niet wat je zegt en zeg slechts, “Oh zeg gewoon een gebed en alles zal oké zijn”, nee, dit is een hart en ziel gevoeld razen en tieren en overhandigen, en ik bedoel echt dit te overhandigen totdat je leeg bent.  
Aangezien wij alles van binnenuit moeten overhandigen, om het Goddelijke toe te staan door ons heen te stromen en ons te gidsen.
Ik zou kunnen zeggen, “geef het niet op”, maar we moeten het opgeven, om het allemaal los te laten en over te geven … en wat je van hier af aan kiest om te doen is aan jou … Ik laat je slechts weten dat wat wij doen is onszelf blokkeren, aangezien wij zo een grote energie en passie hebben en zo verdomde hard gewerkt hebben voor zolang … en dus is het nu tijd voor je volgende stap - nogmaals, het is ons hoofd/ego.
Ik wilde je slechts laten weten dat ik je dus hoor en je voel en dat dit ten zeerste een deel is van een WegWijzers/Baanbrekers weg om doorheen te gaan en te voelen wat jij en ik hebben.
Mijn hand reikt naar je uit, het is aan jou of je het aan wilt nemen … en wat het ook is dat je kiest, daar heb ik vrede mee.
Zoals een wijze ziel mij eens vertelde toen ik me ook zo voelde (en vele, vele keren), “Geeft niet op net vooraf het wonder”.
Dank je wel voor uit te reiken en te delen wat je hebt.
Liefde en zegeningen Zuster

Anastacia
****
Ik ben hier om andere zielen te begeleiden en te onderwijzen (zoals ik van ook weer van iedere ziel leer) die hier en nu teruggaan naar hun Oeroude genezing, als zij dus resoneren en gereed zijn … en ik zal beschikbaar zijn na 1 Oktober om dat aldus te doen.
Er is altijd een manier wanneer het van het Goddelijke is … als iemand niet ‘gereed’ is dan is er iets anders voor hen om te doen, te voelen of te ervaren, aangezien niet allen die vragen gereed zijn voor een Goddelijke één-op-één genezing - aangezien iedere ziel zal doen waartoe zij “bedoeld zijn”.
Dit wordt altijd met vriendelijkheid, waarheid en oprechtheid gezegd en boven alles met ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE. De ondersteuning in de mens is nu hier … aangezien het Pad geëffend werd … Ik ben naar de afgrond en weer terug gegaan en heb mijn voertuig gereinigd voor het Goddelijke … en zo kan jij dat ook … wanneer we eenmaal “uit onze eigen weg gegaan zijn” … aangezien er veel is aangaande dit.
Dat dit die zielen mag bereiken en zegenen die ook ervaren wat deze lieve ziel momenteel ervaart … zoals jij gehoord wordt, geliefd bent en ondersteund wordt … als dat niet zo zou zijn, zou ik niet nog steeds in leven zijn om dit met jullie hier en nu te delen.
Denk eraan “Geef niet op, net vooraf het Wonder”.
Veel Liefde en Goddelijke Zegeningen
Anastacia
*****
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

1 opmerking:

  1. Een hart onder de riem? Het is zo herkenbaar wat jullie schrijven: ook ik wou steeds maar healen en helpen buiten mezelf... tot ik 'opgesloten' werd door een hele erge diarree-aanval telkens als ik de voordeur wou opendoen om naar buiten te gaan....en dat bleef 12 jaar duren, (tot maart dit jaar). Mijn ganse leven was intens moeilijk, met zeer veel pijn en allerlei ellendige toestanden, ik noem ze niet meer op, maar het was echt heel veel, en voor mij soms ondraaglijk erg!// :) Oh wonder! Ik ben er nu uit, ineens heel snel eigenlijk, en ik voel me steeds lichter en mooier! Nu aanvaard ik gewoon wat op mijn pad komt, ik hou van de kleine uitdagingen en zoek direct het verband, ik vind het leven steeds wonderbaarlijker en heel interessant. Ben ook heel dankbaar voor de kleinste dingen... alles loopt op magische wieltjes vol kleine wonderen! :) De voornaamste verandering is: --> Ik hoef nu niet meer per sé therapeute te zijn, ik hoef geen healings meer te geven ... ik mag gewoon mezelf 'zijn', (wel altijd blijven Hoger contact nemen, en 'stromen', meerdere keren/dag). //Beetje uitleg: In die 12 jaar kwam alle diep opgeslagen emo-ballast boven. Zo heb ik effenaan alles weg-gevoeld, eerst alles herkend als van mezelf, benoemd. (vb: dit is wrok dat hier zit naast mijn hart, enz..,) Alles aanvaard en doorvoeld zonder nog te denken of schuld te projecteren (vb:ik heb me 3 uur intens woedend gevoeld... voor het stilletjes verdween, om mij 'Lichter' achter te laten), weeral meer plaats voor het Licht. Als je Licht inademt naar die emo-ballast die door je omgeving getriggerd word, en volhoud om het te doorvoelen in je lichaam, verdwijnt die voorgoed, (mits je slaagt in enkele testjes die erna komen en niet weer bijmaakt door weer te vertellen over al die kwaaie dingen van vroeger)...
    Nu voel ik me lekker in mijn vel, innerlijk heel rustig en blij, met veel meer energie, en er komt van alles op mijn pad: ik kreeg eerst hulp in huis om alles eens goed op te ruimen, dan kreeg ik genoeg geld om alles te kopen wat ik nodig had, en dat op de vreemdste manier, dan kwam een zielszus-lichtwerker op mijn pad, iets waar ik al mijn hele leven naar verlangd heb, èn ik heb bijna constant een zacht liefdegevoel in mijn hart! Dat geeft mij rust in mijn lichaam, ik word steeds gezonder en sterker, en niet onbelangrijk: ik word steeds leniger! Het stopt echt hoor, geloof me, je bent er bijna. Belangrijk: --> Diepe aanvaarding van wat op je pad komt is een must, want verzet schept meer pijn dan nodig. // Hoe zuiverder de ziel, hoe lastiger de lessen, en alle 'krukken' vallen dan ook nog eens weg, alle oude vertrouwde vrienden...weg... omdat je als leider niet mag omvervallen als je 'kruk' wegvalt... Je moet zelfstandig kunnen STAAN zonder krukken, en daarom hebben wij alle zwaarste winden op ons pad gekregen... omdat we toekomstige leiders zijn, en de kracht meekregen om het aan te kunnen. Jij kan het ook, als je ziel dat wil. Love from Emelle :)

    BeantwoordenVerwijderen