zaterdag, september 17, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Vrij en Duidelijk” - 15 September 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Vrij en Duidelijk”
15 September 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, je pad in de menselijk vorm heeft diens momenten van duidelijkheid en diens momenten van onzekerheid, waar zelfs de richting van het pad zich nog niet gevormd heeft. Deze twee tegengestelden voltooien een cirkel, een spiraal van het stromen. De andere zijde van dezelfde munt.
Wanneer je goed bent met zowel duidelijkheid als onzekerheid, stroom je gemakkelijk door verandering heen. Verandering is constant in deze ervaring. Het doet zich eindeloos voor in ieder moment, het fractaal stromen dat zich uitbreidt en samentrekt.
Je bent op een opwindend punt in je evolutie waar verandering versneld en geïntensiveerd aanvoelt. Je bent in het punt in de spiraal als het steeds sneller draait, een onbekend hoogtepunt naderend. Voor sommigen, creëert de verandering angst. Voor anderen, opwinding. Deze twee nauwe verwanten bepalen jouw wrijving met een moment van verandering.
Er is een keerpunt, een ontsnappingssnelheid dat de bindingen van tijd en ruimte (vorm) loslaat. Het is op dit punt dat wat snel scheen te zijn langzaam wordt, wat solide toescheen zacht wordt, wat duidelijk toescheen wazig wordt. Binnenin deze wazigheid is een duidelijkheid - waar de details van de vorm ruim baan geven aan jouw begrip.

Deze momenten van begrip komen op vele manieren. Voor één persoon, is het een fysieke ervaring waar het lichaam en de fysieke zintuigen versterken. Je mag in groot detail horen, zien, proeven, voelen of ruiken. De wazigheid geeft ruim baan aan fysieke zintuiglijke duidelijkheid, zelfs als het slechts voor een moment is. Voor een ander is de ervaring emotioneel, creëert een verhoogd gevoel van Liefde, verbinding of inlevingsvermogen (empathie). Voor anderen, is de ervaring mentaal, een begrip op gang brengend van Tijd, kosmische verbinding of de aard van ervaring.
Misschien herken je deze momenten van duidelijkheid van een visioen, een meditatie of een droom? Sommigen zoeken deze met de hulp van planten voor de chemische hulp die de brug van de  loslating van de dichte focus initieert. Niettemin is je lichaam capabel om deze brug te creëren als je vibrationale resonantie zich afstemt op een hogere frequentie. Zelfs je omgeving op de Aarde reageert om deze kans te helpen. Maar in plaats van te focussen op het eindresultaat van de ervaring te willen, zal je focus op de katalysator binnenin jou zijn wat jouw ervaring bepaald.
Wanneer jij je vrij voelt, ben je in resonantie van vrede en opwinding in plaats van angst.
Binnenin de opwinding mag je enige angst opmerken, maar de overheersende resonantie is opwinding. Opwinding is passie, creativiteit, verwondering over het Leven. Voel je dit? Observeer jezelf en moedig deze resonantie binnenin aan. Opwinding is een katalysator.
In een  moment van onzekerheid, vind jouw brug naar het weten dat creaties zich nog niet gevormd heeft, maar dat diens geboorte grote verandering zal brengen. Vind jouw brug naar de vrede binnenin de chaos, de structuur van het Leven begrijpend dat gebonden is door Liefde. Je zult opmerken dat je de brug aangeraakt hebt door de vertraging die je voelt - de vermenging van opwinding en vrede. Deze vermenging van dualiteit creëert de brug, de verbinding. Dichtheid geeft ruim baan aan loslating. Je bent Vrij en Duidelijk. Zelfs als het slechts voor een moment is.
Om Vrij en Duidelijk te worden, observeer louter je authentieke emoties. Sta jezelf toe om vrijelijk te voelen en te denken (jouw soevereine domein) en je zult een duidelijkheid van je dominante resonantie met het Leven herkennen.
Bereid jezelf binnenin voor. Laat de opwinding voor het onbekende sterker worden dan de angst voor het onbekende, want alles is bekend binnenin je kern. Wanneer jij je Vrij en Duidelijk voelt, voel jij je veilig, liefdevol, creatief, capabel, ondersteund - zelfs in een uitdaging. Het mag niet perfect of gemakkelijk voelen, maar je zult een resonantie van bekwaamheid binnenin voelen.
Om dit te verkrijgen, kalmeer je angsten in/naar een begrip van veiligheid. Kalmeer je angsten in/naar een gevoel van openheid en bekwaamheid. Kalmeer je angsten in/naar vrede met het onbekende. Want het Leven kent jou. Het leven reageert op jouw vibrationale resonantie met Onvoorwaardelijke Liefde. Een uitdaging? Het leven kent jouw bekwaamheid. Een triomf? Het leven kent jouw oneindige waarde. Noch is het een straf of een beloning, louter een reactie.
Terwijl wij zitten om Vrij en Duidelijk uit te Stralen, observeren wij onze authentieke gedachten en emoties met een voeding welke verandering verzacht. We zijn binnenin sterker aan het worden, zodanig dat het tempo van de buitenwereld zonder wrijving om ons heen beweegt, terwijl wij met onthecht mededogen waarnemen. Wij zijn golven van Liefde aan het creëren die diep in de dichtheid van de mensheid penetreren, want wij zijn opwindende deeltjes van mogelijkheid in het hart van het leven. Wij zijn de magnetische kern die verandering vorm geeft, ons vrij voor Liefde voelend en duidelijk met richting. Wij zijn de verandering, de menselijke ervaring van binnenuit veranderend.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten