zondag, september 25, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Een Frisse Focus” - 22 September 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Een Frisse Focus”
22 September 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, je besef en focus zijn een krachtige katalysator van creatie. Je bewustzijn is een voertuig van het Leven, en als je het leven waarneemt, ontvang je het. Wat voor verwachtingen heb je die jou op een pad zetten van het hercreëren van patronen uit het verleden? Als jij je hart en geest opent voor een Frisse Focus, sta je een nieuwe creatie toe zich gemakkelijker te vormen.
Wij willen je meenemen naar voorbij het positieve denken, want zoals je waargenomen hebt is het geen volledig systeem van verandering. Het is belangrijk om je geest richting positieve focus te gebruiken, niettemin moet je de vibrationale resonantie ermee op een fundamenteel niveau vinden.
In plaats van positief te denken, begin te denken in mogelijkheden en potentiëlen.
Voor sommigen, zal het positieve denken een patroon van vermijding creëren, aangezien zij het vermijden om inwendige en gedragsveranderingen (uitwending) te maken. In plaats van vergiffenis en vrede met een situatie te vinden, zullen zij verandering vermijden en proberen de geest te focussen op positieve gedachten erover. Dit creëert een patroon van inwendige controle dat ernaar streeft om de uitkomst met de kracht van de gedachte te manipuleren en te verwachten. Dit is een patroon van het vermijden van persoonlijke verandering. Het leven zal je altijd richting groei roepen.

Potentieel en mogelijkheid zijn wat de toekomst aanbiedt. De toekomst reageert op je huidige vibrationale resonantie, de kern en de totaliteit van je vibratie. Daarom creëert een vibratie van vermijding een reactie om evenwicht te brengen naar wat er vermeden wordt. Dit is het Leven dat jou roept naar groei.
Wanneer je met mogelijkheden denkt, creëer je een Frisse Focus.
Je staat een vloeibaarheid toe aan de structuur of aan de grenzen van creatie, en nieuwe potentiëlen kunnen zich vormen. Je verzacht de angsten die een overlevingsmechanisme creëren van ernaar te streven om een uitdaging te vermijden. Je opent je voor het gemak van de natuurlijke wet. Je wordt geduldig met verandering, want er is geen angst om in een moment weerstand te creëren. Je creëert een kracht van stromen dat het leven vorm geeft naar het pad van de minste weerstand, een stortvloed creërend van prachtige voort stromende kracht.
Positieve potentiëlen worden vorm door je Frisse Focus
Met inspanning (inwendige actie) creëer je nieuwe neurale paden die voortdurend je Frisse Focus, nieuwe mogelijkheden in je leven ondersteunen. Je openheid voor potentiëlen creëert andere chemische stortvloeden binnenin je systeem. Je fysieke mechanisme creëert nieuwe reacties binnenin. Je fysieke systemen beginnen met nieuwe ideeën, nieuwe energie, nieuw uithoudingsvermogen te stromen. Het is zeer vaak eerst subtiel, dus moet je jouw eigen pad van verandering met een openheid voor je mogelijkheden ondersteunen. Je potentieel is eindeloos.
Sta het pad van de minste weerstand toe jou meer gemak te laten zien, zelfs doorheen verandering. Het water weerstaat de rots niet, het reageert slechts op de verandering in richting en hervormt de rots geduldig zoals nodig is. Dat wat vloeibaar en zacht is kan een rots veranderen door louter met de mogelijkheden mee te stromen.
Dierbare, een Frisse Focus is wat je aan het Leven aanbiedt. Je creëert een nieuw pad voor het Leven om erdoorheen te stromen. Het begint gemakkelijker binnenin jou, aangezien je minder star bent met verandering.
Om je Frisse Focus en het stromen goed met verandering te verbeteren, creëer je een openheid voor de uitdagingen van het Leven. Het is gemakkelijk om te stromen wanneer de dingen gemakkelijk zijn; doorgaan met dat stromen. Maar wanneer het Leven jou schijnt tegen te werken, zoek dan het pad van de minste weerstand binnenin. Het is een kracht van je bekwaamheid te kennen om het leven te hervormen voor het beste stromen. Niet het Leven dominerend in overeenstemming met je wil, maar genieten van het stromen van te ontdekken dat het leven via jou vreugde, jouw creatie nastreeft. Je Frisse Focus is het voedende water dat de groei ondersteunt. Wat voor zaden ben jij in/naar creatie aan het voeden?  
Terwijl wij zitten om Frisse Focus uit te stralen, genezen wij weerstand binnenin door angsten en drama’s los te laten die ons aan vroegere patronen verbinden. Wij stromen gemakkelijk met ons pad van het Leven, wetende dat verandering zich voordoet met ons evenwicht van acceptatie van het heden en de focus van de toekomst. Wij laten de weerstand voor het tegengestelde los en focussen Liefde op creatie, als we de richting verschuiven of pauzeren om een nieuwe resonantie binnenin te vinden. Wij Houden onvervaard van het Leven, en stralen een resonantie van vrede uit dat verandering verweeft in het weefsel van de toekomst van de mensheid.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten