zaterdag, september 24, 2016

De Ster Ouderen - De Kosmische Pauze is Nu Voorbij! - 22 September 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin


De Ster Ouderen
De Kosmische Pauze is Nu Voorbij!
22 September 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin

Zoals ze in Engeland zeggen … “Good morning Lovelies”. Jullie allemaal prachtige zegeningen sturend op deze Equinox ochtend, vanuit de Gepluimde Slang Leylijn en de hart/keel chakra van Sedona. We zijn geland en zijn net begonnen onze verzamelde energie van de Regenboog Slang (draak) Leylijn in Engeland te verankeren aan de Gepluimde Slang Leylijnen hier in de Amerika’s. Dit Leylijn project werd een veel groter werk dan waar we eerst op geanticipeerd hadden. Toen ik hiernaar vroeg, ontving ik een korte boodschap voor ons allemaal vanochtend …. LEES VERDER VOOR DE BOODSCHAP VAN DE STER OUDEREN.
De Kosmische pauze is nu voorbij….
Wat je dacht dat je spirituele werk is of was, gisteren en vandaan, zal zeer snel groeien en zich verder ontwikkelen nu in/naar iets veel meer diepgaands dan jij je voorgesteld zou kunnen hebben. Als je de omvang van je werk te snel geweten had, zou je overweldigd geweest kunnen zijn en de missie afgebroken kunnen hebben. Dat is aldus waarom jij voor jezelf koos dat de reis een stap na stap proces moest zijn, jou in het altijd tegenwoordige Nu werkzaam houdend.  
Jullie zielen zijn gegroeid en werden gehard met enorme tests en grote zegeningen. Jullie werden vervolgd, verraden, ondersteund en geliefd. Jullie kunnen meer energie, Licht en spirituele alchemie bevatten dan jullie eerder konden. Jullie zijn je nu aan het voorbereiden om van het grote plateaus af te lanceren tussen enorme cyclussen van tijd in (De Ster Ouderen zeiden in het verleden dat wij in 2017 zouden beginnen te lanceren). Jullie zijn op dit plateau geweest sinds de aankomst van deze kosmische pauze die in 2013 begon. Deze pauze is zoals een oceaangolf. Wij zijn in de ruimte geweest tussen toen een golf binnen komt en een golf naar buiten gaat. Het is een kosmisch plateau.

De voorbereiding mag voor jou zeer hectisch aanvoelen. Je zult ongetwijfeld alles dat jou terughoudt van je spirituele bestemming loslaten, omdat je nu eindelijk in jezelf gelooft. Je zou je kunnen voelen zoals je voor te bereiden om naar onbekende bestemmingen te reizen, en zou zelfs kunnen reizen naar heilige bestemmingen in deze voorbereiding. Je zou een grote push kunnen voelen om je omgeving gereed te maken alsook om je woning schoon te maken alsof jij je gereed maakt voor onbekende gasten (deze laatste zin ving echt mijn aandacht. Ik vraag me af over welke gasten zij spreken. Ik heb geleerd om tussen de regels in te lezen met mijn Ster Ouderen, aangezien wat zij zeggen eenvoudig of vaag mag toeschijnen te zijn, maar het kunnen ook aanwijzingen zijn voor grotere gebeurtenissen. P.s. zij zijn verstoord over dat ik dit nu kan doen). Je zou een grote behoefte kunnen voelen om je lichaam voor te bereiden, zoals het nemen van enige diepe rust, meer stilte, en meer aarding.”
Je zult je voelen alsof er in één keer in alle richtingen aan je getrokken wordt. Het mag aanvoelen alsof je “te doen” lijst gedurende de nacht immens groter geworden is. Niettemin ben niet overweldigd. Neem deze voorwaartse puls stap na stap, en doe alle dingen waarvan je VOELT dat je die moet doen. Probeer niet om het verstand en praktische uitvoerbaarheid in de weg te laten komen (ik suggereer dat je dit stukje doet binnen een nieuwe uitgebreide redenering zonder alle voorzichtigheid in de wind te gooien. Denk eraan, wij moeten ook voor onze fysieke wereld zorgen). De tijd strekt zich momenteel, om alles dat Spirit van jou verlangt om te doen te accommoderen (Wij zagen dit gebeuren toen we in Engeland waren).
Je mag je niet gereed voelen voor deze enorme puls voorwaarts, omdat (het verstand) geheugenkwesties een zelfs grotere uitdaging mogen worden als je voorbij aan het gewoon “kennen” van de waarheid gaat, in/naar het volledig te leven zoals je gepland hebt. Het goede nieuws is … dat wij geen bezorgdheden voor jou hebben in deze tijd. Wij zien dat je ziel gereed en volledig voorbereid is. Alles dat nu nodig is om gedaan te worden is om jullie 3D wereld op jullie komst voor te bereiden.”
De Ster Ouderen - Equinox Ochtend via Aluna Joy - 22-09-2016

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten