woensdag, september 14, 2016

Ascentie Berichten - “Zekerheid en Weten” - 13 September 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
“Zekerheid en Weten”
13 September 2016 / Kara Schallock

Wij gaan door met doorgaande downloads van Licht te ontvangen; er is geen tijdschema voor de downloads; zij doen zich voor elk van ons individueel in perfecte momenten voor. Sommige downloads stromen gemakkelijk, terwijl andere ons de adem schijnen te benemen. Hoe het ook is dat je hen ervaart het is goddelijk voor jou georkestreerd. Velen van ons worden begeleid om binnenin te gaan en alle buitenwaartse drukte te stoppen. Meditatie en Stilte alsook de Natuur zijn essentiële gereedschappen; meer dan dat zij in het verleden geweest zijn. Niettemin, zijn daar diegenen die doorgaan met hun gehechtheid aan de buitenwereld, zoekend naar antwoorden of de één of andere soort van begeleiding. Begeleiding wordt gevonden in de rustige tijden; de tijden van geen-gehechtheid. We kunnen beide doen … ben stil en ga door met de buitenwereld te observeren. Het belangrijkste hier is observatie en onthechting. Ik zie de externe “chaos” als een positief teken dat alles te werk gaat zoals het bedoeld is. Denk eraan dat transformatie een afbraak nodig heeft voorafgaand aan een doorbraak. En de doorbraak wordt gezien in sommige scenario’s, nietwaar?
Als je zekerheid buiten jezelf zoekt, mag je zeer wel teleurgesteld zijn. Want de enige werkelijke Zekerheid wordt binnenin gevonden. Wij denken dat Zekerheid komt van ons loonstrookje of onze relaties of onze bankrekening, dit is echter weinig zekerheid en het verandert en verschuift. Wat zeker mag schijnen te zijn in het ene moment is in het volgende verdwenen. Dit kleine inzicht van lager ego-zekerheid kan zeer zeker angst naar boven brengen, nietwaar? Als je gecentreerd kunt blijven in je eigen Zekerheid (Ziel Essentie) … ongeacht wat het externe doet … voelen zij zich veilig. De externe zekerheid brengt zeer zeker onzekerheid naar boven; en ook dit is een geschenk, want het geeft ieder wezen een kans om deze oude en beperkende energieën van onzekerheid los te laten, van je niet veilig voelen en je angstig voelen naar buiten in de openbaarheid voor loslating. Besef ook, dat de energie van onzekerheid komt vanuit levensspannen van oude regels, afscheiding en de angst van niet veilig te zijn. Zelfs de chaos van onze hedendaagse wereld is een geschenk, want het helpt ons te identificeren waar wij angst, oordeel, paranoia, discriminatie en alle dingen die de afscheiding in leven en goed houden vasthouden. Als wij deze energieën van afscheiding loslaten, vinden wij Vrede binnenin. Wanneer wij ons vreedzaam voelen, stralen wij ons Licht naar buiten, hetgeen alles aanraakt. Onze Perspectieven verschuiven; wij zien de dingen anders en door de ogen van de Bron. Wij zien dat de wereld geen onveilige plaats is, maar waarlijk een plaats van Liefde.


De oude matrix/paradigma is voor zeker aan het verbrokkelen. Dit verbrokkelen is een positief iets, want het leidt uiteindelijk naar het Nieuwe. Wanneer je in je Centrum van Vrede kunt zijn, verschuif jij je perspectief om het “goede” te zien in zelfs wat de oude geestesgesteldheid zou oordelen als “slecht”. Als de frequenties stijgen, schijnt het Licht op alles dat geen Liefde is, en dit is alles dat afgescheiden is in het leven. Als je dichterbij en dieper zou kijken, zou je de Waarheid zien die onder het puin ligt en dat is Liefde en Transformatie. Het is slechts wanneer iemand gehecht is aan hoe iets “zou moeten” zijn dat er pijn is. Wanneer we de oude aannames loslaten en niet willen dat de dingen veranderen, zijn wij vrij.
Wat is Transformatie en hoe kunnen wij zeker zijn dat het leidt naar iets beters? Transformatie is een complete verschuiving van het oude naar het Nieuwe. Het is afhankelijk van wat je in je hart vasthoudt. Als je niet denkt dat alles zal veranderen, houd je twijfel in je Hart vast. Als je erop vertrouwt dat Liefde werkelijk alles is dat er is, dan is Liefde in je Hart. Wij weten dat wij via het bewustzijn creëren. Wanneer Liefde je bewustzijn is, dan is dat alles dat gecreëerd kan worden. Wanneer angst je bewustzijn is, dan is dat wat er gecreëerd wordt. Nogmaals, wij kiezen. Eerst komt de keuze en dan de Toewijding aan die keuze en Toewijding is dat te zijn wat je koos om te zijn met alles dat je zegt, doet en voelt. Via het bewustzijn, creëren wij de Nieuwe Aarde. Is het Liefde dat je kiest of angst?
Is dit gemakkelijk? Ik zou nee zeggen, tenzij je werkelijk stroomt met Wat Is. Wanneer je stroomt met Wat is, accepteer je dat wat jou belemmert zodat je het los kunt laten. Wij hebben levensspannen van angst en vervolging gehad, hetgeen een zware rotsblok van angst en onveiligheid binnenin gecreëerd heeft. Het is onze keuze om dit los te laten en het mag niet snel zijn, want er zijn heel veel lagen die diep gaan. Niettemin, als je begint om deze oude donkere energie los te laten, voelen zij/voel jij je lichter en vrijer, zelfs wanneer er steeds meer lagen zijn om los te laten.
Samen met het loslaten van deze oude angst en onzekerheid, is het ook belangrijk om te beseffen dat veel van de oeroude beschavingen, die velen vasthouden als iets om na te bootsen, rijp waren met afscheiding (regels, rollen, verwachtingen, enzovoorts). Het is het beste om het allemaal los te laten, inclusief de illusies die je koestert, en het Nieuwe toestaat om te ontvouwen. Dus, niet alleen laten wij onze persoonlijke geschiedenissen los, wij mogen ook kiezen om onze culturele geschiedenissen los te laten, inclusief alle illusies binnenin deze geschiedenissen. Dit is een grote taak, zo diep gaan deze en onze liefde voor hen. Als wij reinigen, reinigen wij ook de Aarde. Dit voelt zeer waarschijnlijk ook voor jou enorm groot aan en je mag veel weerstand binnenin jezelf voelen. Echter, totdat wij alles loslaten, wordt het Nieuwe vertraagd.
Wij zijn positieve verandering aan het creëren. Het mag ontmoedigend en zelfs onmogelijk toeschijnen, niettemin is het werkelijk aan het gebeuren. Hoe meer wij ons persoonlijk hieraan toewijden, hoe meer de dingen in de wereld verschuiven. Als een manier om dit te bevestigen, kijk gewoon naar je leven, de wereld en hoe je lichaam verschoven/veranderd is. Diegenen van ons die ultra-gevoelig zijn voelen veel in onze lichamen, en als we verschuiven voelen onze lichamen dit fysiek. Veel van hoe wij deze fysieke verschuiving ervaren hebben is veranderd voor sommigen. Zij mogen een gevoel omvatten (of niet, want iedereen is uniek in diens ervaring) van niet in hun lichaam te zijn (je ongeaard, duizelig voelen, enzovoorts), andere ervaringen aangaande de spijsvertering en eliminatie, schommelingen van emoties (sommigen mogen zich depressief voelen wanneer zij zich nog nooit eerder zo gevoeld hebben), gebrek aan motivatie om ook maar iets te gaan doen, slaappatronen die breed variëren, en deze zijn slechts een paar en bedoeld om je ascentie te bevestigen en je te laten weten dat je mogelijk zelfs niet opmerkt dat je aan het verschuiven/veranderen bent, want alles is langzaam om ons te helpen te acclimatiseren aan de energieën, hoewel het helemaal niet langzaam mag schijnen te zijn.
Als Gevoeligheid uitbreidt, merk je dingen op die je eerder niet opgemerkt hebt. Je Besef wordt meer accuraat en je zintuigen worden geaccentueerd, net zoals je Intuïtieve Weten. Besef ook dat heel veel van wat je ervaart niet alleen de downloads van Licht zijn, maar je bent ook het oude uit je cellen, weefsels, organen, beenderen en spieren aan het ontgiften. Je mag nog steeds in de oude gewoonte zijn van je af te vragen of het iets was dat je at of de één of andere kwaal die je opgepikt hebt. Dit is het oude denken en een manier om door te gaan met een oud patroon van klagen en beschuldigen. Degenen die ultra-gevoelig zijn hebben het werkelijk nodig om hun Zonnevlecht schoon te houden, aangezien het gemakkelijk is anderen hun vergiften en oude overtuigingen aan te nemen. Vraag aan je lichaam wat het nodig heeft zonder de oude regels te volgen van wat goed of slecht voor je is. Je lichaam zal op je reageren. En als je tegen dingen aanbotst of je stoot je teen of iets zoals dat, dan is je boodschap om langzamer aan te doen, te aarden en in het Huidige Moment te zijn.
Onze Ware Zelven willen niets anders dan het beste voor ons (als ons), en dus alles dat tussenbeide komt daarmee zal “problematisch” zijn, wat een manier is van te zeggen dat wij eenvoudigweg niet langer meer in het oude kunnen bestaan, dus verschuif naar waar je stroomt in plaats van blindelings jezelf of de cultureel-ingeprente regels te volgen die je zeer zeker begrenzen. Authentiek zijn betekent te zijn wie je bent, overal waar je bent … en met dat ik zeg, “ben wie je bent,” bedoel ik je Ziel-zelf. Ik vraag me af hoeveel van ons werkelijk authentiek zijn, aangezien wij gemodelleerd werden door culturele en familie waarden en overtuigingen. Bij tijden, is het zelf-liefhebbend om grenzen in te stellen om authentiek jezelf te zijn. Te zijner tijd, zal er geen noodzaak meer zijn voor grenzen, aangezien al diegenen om ons heen volledig accepteren wie zij zijn. Authentiek zijn is Liefde zijn en er is geen grotere Waarheid dan dit.
Sommigen van ons hebben overvloedig veel herinneringen over het verleden. Deze herinneringen komen naar boven omdat zij losgelaten worden, niettemin willen velen zich aan hen vasthouden, omdat het beter is dan niets te hebben om nu aan vast te houden. Laat hen los. Als wij de herinneringen loslaten, dan laten wij samen met hen overtuigingen en patronen en oude manieren van zijn/bestaan los. Het is het beste om je niet aan hen vast te klampen voor comfort. Vind je comfort binnenin. Heb Geloof/Vertrouwen; vertrouw op wat hier nu in dit Moment is. Sta alles toe om naar het oppervlak te komen, zelfs herinneringen die je “slecht” of “goed” geacht hebt. Het komt allemaal naar boven om van te houden en dan losgelaten te worden. Met het loslaten komt grotere Liefde.
Als je bezorgd bent over het niet vinden van je “stam”, aangezien dit een populair concept schijnt te zijn, besef dan dat jouw “stam” niet gevonden zal worden door het te zoeken, maar door authentiek jezelf te zijn. Als je gewaarwordt dat je met niemand relateert, laat dat oké zijn. Een “stam” is slechts een woord dat een verlangen om erbij te horen symboliseert. Jij hoort bij een grotere energie, dus eer wie en waar je bent. Er is niets verkeerd met jou als je ontdekt dat je niet kunt relateren met wie dan ook of aan slechts een paar. Koester diegenen waar je Resonantie bij vindt en laat de rest gaan.
Terwijl wij doorgaan meer Licht te ontvangen en wij doorgaan los te laten wat niet van Liefde is, zijn wij ook gezegend met synchronistische ontmoetingen en verrassende gebeurtenissen die vreugdevol en betekenisvol zijn. Deze verbindingen helpen jou meer te evolueren als de Liefde die je bent, jou helpend om meer te zijn. Ga door met de energie te volgen; wat uitbreidt, breidt jou uit; wat samentrekt, trekt jou samen. Op deze manier, wordt je Goddelijk begeleid naar te zijn wie je bedoeld bent om te zijn. Schenk aandacht aan waar en met wie je resoneert. Je hart en ziel kennen de weg, terwijl je intellect je terug zal houden in het verleden.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten