vrijdag, september 02, 2016

Aartsengel Michael, De Raad van Stralend Licht & De Galactische Draken - “Goddelijke Expressie Begint Nu” - 1 September 2016 / Ailia Mira


Aartsengel Michael, De Raad van Stralend Licht & De Galactische Draken
“Goddelijke Expressie Begint Nu”
1 September 2016 / Ailia Mira

Vrijheid is de weg naar huis.
Vrijheid is hoe jij jezelf kent in uitlijning te zijn met wie je werkelijk bent.
Wanneer jij je vrij voelt, voel jij jezelf zoals je bent in je essentie.
Dit is Goddelijk Licht en Goddelijke Waarheid. Laat het jou gidsen in/naar meer duidelijkheid en de ervaring van je eigen heelheid en ingewortelde capaciteit.
De herschikkingen die je nastreeft worden door je eigen heelheid geactiveerd. Wij werken, altijd, in harmonie met jouw eigen heelheid. Want jij bent een soeverein wezen en in onze functie, van het ondersteunen van en het deelnemen aan de Planetaire Ascentie, dienen wij jouw Goddelijke Essentie.
Terwijl je leeft, en jij je essentie jou laat gidsen, kom je in harmonie met jezelf op manieren die je leven gemakkelijker, beter, meer open, meer levend en uiteindelijk vrijer maken.
In dit rijk van focus, heb je altijd toegang tot gigantische vrijheid. Dit is niet het geval met alle tijd/ruimte locaties waarin je actief kunt deelnemen of actief deelneemt. Het is één van de redenen dat de Aarde  aldus veel magnetisme als een locatie heeft om te creëren. Iedereen die hier binnenkomt weet dat er een spectaculaire diversiteit en spectaculaire uitdagingen zijn om te herinneren, en toch is de belofte van dat spectrum van mogelijkheid, gekoppeld aan vrijheid, een krachtige verleiding.
De reden hiervoor is dat je meer ontdekt over wie je bent, wanneer je in een materiële context creëert vanuit een zuiver perspectief van bewustzijn. Je krijgt de ontdekking van jezelf te ervaren. Dit is opwindend en jullie allemaal weten wat wij bedoelen. Jullie hebben allemaal momenten in jullie leven gehad toen jullie iets waarlijk prachtigs over jullie zelf ontdekten. Iets dat je kon doen, of van kon houden, iets dat je niet eerder zag en naar jou terug gereflecteerd werd en jou een verrassing van vreugde gaf. Er is niets meer fantastisch in de belichaming dan jouw capaciteiten en de dingen te ontdekken die naar je roepen en het pad aangeven om je capaciteiten te openen.

Als jij je spirit in toenemende mate volgt, zonder aarzeling, kom je in/naar een eenheid van spirit, waarin je weet wat te doen en wat belangrijk is in elk en ieder moment. Je creëert dan zonder remming, want alles waar je tot toe geïnspireerd wordt om te creëren komt vanuit een hogere wil, een grotere overzichtelijkheid welke op alles afgestemd is. Met dit besef, wordt goddelijke timing overheersend in je ervaring en je geniet van een gemak en gratie-gevulde ontvouwing van je leven.
Dit is een prachtige ervaring om voor jezelf te creëren. Wij moedigen jullie aan, als jullie de verduisteringscyclus en deze krachtige maand van uitbreidende potentiëlen binnengaan, om een manier van zijn te creëren in jullie ervaring, welke jullie toestaat om jezelf meer te ontdekken en je vrijer te voelen. Dit alles kan gemakkelijk geopend worden als jullie leren om je spirit te volgen.
Wanneer wij zeggen, “je spirit volgen” bedoelen wij - volg je innerlijke weten. Het Licht binnenin jou dat ervaren wordt als een weten, is je essentie binnenin jou aanwezig en verlicht je weg. Jou zien latend, via gevoelens en overzichtelijkheid dat binnenin jou aanwezig is, via resonantie en affiniteit met de dingen die je tegenkomt, wat jou verder helpt en wat niet. Dit is wat wij zouden willen noemen, “de spirituele handtekening’. Wanneer er een handtekening voor jou is, dan, wat je tegenkomt, zal bijzonder aanvoelen en je energie zal hoog zijn. Dit is het soort van ding waar jij je immens enthousiast voelt. Want de handtekening is duidelijk en aanwezig. Wanneer jij het gevoel hebt dat iets niet goed voor jou aanvoelt, is het omdat er geen handtekening is; wat betekent dat het nu niet voor jou geschikt is. Het mag later geschikt voor jou zijn, of dat mag het niet. Maar te leren om aandacht te schenken aan waar er een handtekening is en waar er geen handtekening is, is hoe je leert om je spirit te volgen. Je kunt ook leren om te luisteren naar wat voor jou goed aanvoelt en ernaar handelen. Hoe meer je actie onderneemt aangaande je innerlijke weten, hoe meer jij jouw innerlijke weten versterkt. Je weet dat wanneer je aandacht aan iets schenkt, je het versterkt. Door aandacht te schenken aan je innerlijke weten verhoog je dat signaal, diens communicatieve krachten. Door actie te ondernemen aangaande je innerlijke weten, in harmonie met je innerlijke weten, breng je een vollere expressie van jezelf in het materiële voort.  
De voorrand, de mogelijkheden van het leven voor ascenderende mensen in deze tijd, heeft vele paden. Eén algemeen thema onder de voorrand Wegwijzers is een sterke en onophoudelijke roep naar authenticiteit. De bekwaamheid om vol te houden met dingen die niet geschikt voor jou zijn is aan het verminderen, als het al niet onbeschikbaar voor jou schijnt te zijn. Dit is een goed iets. Wij weten dat het soms beangstigend is, omdat, als het vervaagt, je niet weet hoe door te gaan met de dingen die je leeft die niet meer geschikt voor jou zijn, maar waarvan je denkt dat je hen nodig hebt. Jullie zijn soms bang de dingen te verliezen die niet meer bij jullie passen, omdat jullie bang zijn dat de dingen die dat wel doen niet zullen werken, of dat jullie die niet verdienen, of dat jullie nog niet weten hoe jullie hen echt en levend voor jullie moeten maken.
Wij begrijpen dit, niettemin maakt dit deel uit van in/naar je waarheid te stappen - om te durven te leven wat naar jou roept. Het is een manier van het Licht binnenin jou toe te staan om jou te beschenken, jou te gidsen, jou te laten zien, en je leven te openen voor meer levendigheid en vreugde. Je zult actie moeten ondernemen en mogelijk moeten leren en groeien op nieuwe manieren om dat tot uitdrukking te brengen wat naar jou roept en een leven te creëren dat beter bij jou past. Waarom niet met dat nu te beginnen? Want de roep voor je eigen innerlijke waarheid gaat alleen intensiveren als het pad van ontwaking verder gaat.
Het leven op Aarde is aan het verschuiven van een ervaring van dualiteit en afscheiding, van te voelen dat je gebroken en in behoefte van genezing bent, in/naar een staat van GODDELIJKE EXPRESSIE. Dit is een diepgaande uitbreiding van potentiëlen voor de mensheid en hiermee, zal elkeen van jullie de verhogende noodzaak voelen, en wij bedoelen letterlijk een noodzaak, om transparant en oprecht tegen jezelf te zijn.
De benodigde energie om de dingen te onderhouden welke geen originele expressie van je natuurlijke staat zijn, zullen alleen maar toenemen. Want in actualiteit, wat je aan het doen bent is in weerstand te staan jegens een toenemend stromen van immense binnenkomende energie van Alles Dat Is en alles dat je bent, wanneer je in oppositie staat, weigerend om je waarheid te leven.
Er is geen enkele manier hier omheen, want het Licht is groeiende in jullie wereld en jullie planeet straalt een spoor in/naar andere dimensionale expressies en kwaliteiten.
Wij suggereren dat het tijd is om met dit aan boord te gaan als je dat niet al gedaan hebt. Het is tijd om aan boord te gaan met jezelf te bevrijden en de hobbels te behandelen die naar boven mogen komen, als jij je leven opnieuw aanpast om te passen bij wie je in feite bent, en stopt met te proberen om iemand anders te zijn om andere mensen blij/gelukkig te maken omdat je bang bent.
Dingen kiezen vanuit angst werkt nooit en zij maken je nooit gelukkig. Zij kunnen niet blijven en zij zullen je niet helpen je levend en vreugdevol te voelen. Op angst gebaseerde keuzes genereren eenvoudig meer angst en versterken de op angst gebaseerde overtuigingen en gedachtevormen waar jij jezelf aldus wanhopig van wenst te bevrijden.
Hoe dan, doe je dit?
Begin.

Begin nu, op deze dag, met dit rijp worden van de Nieuwe Maan, met deze Zonsverduistering, om je houdingen en oriëntatie om mens te zijn opnieuw in te stellen. Neem in overweging om het idee te omhelzen dat je hier eenvoudigweg bent om het goddelijke als jij tot uitdrukking te brengen, en om dit aldus te doen voor het geheel! Voor jouw vreugde! Voor jouw uitbreiding! Om meer te ontdekken over jezelf op de manier dat je dat kunt in een belichaamde ervaring. Om te delen/mee te delen en de levens van anderen te verlichten met je aanwezigheid en jouw uniekheid. Maar bovenal, geliefde vrienden, om jezelf in de vorm te vervullen. Om de vreugden van het hier te creëren, met vrijheid en natuurlijkheid  te kennen, het meesterschap van je aangeboren heelheid in/naar het rijk van de menselijke expressie brengend. Goddelijk Licht, als LIEFDE. Want dit is een Liefde-Planeet. Dit is een Liefde-Rijk. En jij, jezelf zijnde hier, volledig en vrijelijk, verwoordt het Goddelijke Licht, als Liefde, via jou.
Wij zijn altijd bij jullie en wij houden ervan om samen met jullie te co-creëren en jullie intenties en wensen te ondersteunen voor het ervaren van jullie eigen heelheid. Wij zijn ten dele hier, om de visie van jou zijnde jou vast te houden. Denk er wel aan om te vragen om wat je nodig hebt en te geloven dat je het kunt hebben, en om actie te ondernemen aangaande wat voor jou goed aanvoelt en naar jou roept. Zelfs als het nieuw is. Zelfs als het vergezocht en onbekend is. Begin gewoon. Begin fris.
Begin nu.
Jij bent Liefde.

Wij kennen jou als Goddelijk Licht. Wij bieden je deze waarheden in Liefde aan.
IK BEN Aartsengel Michael met de Raad van Stralend Licht en de Galactische Draken.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009 - 2016, Ailia Mira | Expect Wonderful by Ailia Mira. All rights reserved. http://www.expectwonderful.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten