maandag, augustus 29, 2016

Vanuit de Akashic Archieven September 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 September 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in September 2016 verwachten?
Deze maand brengt een diepgaand gevoel van stilte en leegte. Er is een gevoel dat er zoveel veranderd is, en zoveel nieuw is, dat jullie niet echt in staat mogen zijn om überhaupt veel te zien. Deze maand brengt een diepere innerlijke stilte die voor elk van jullie nogal anders mag zijn. Voor sommigen van jullie, zal de stilte uit verwoesting ontspringen. Het mag zijn dat iets zo schokkends gebeurd is dat jij jezelf sprakeloos gewaar mag worden. Voor anderen, mag de stilte komen vanuit een diep en koesterend gevoel van vreedzaamheid. Dit zal afhankelijk zijn van wie je bent en wat er in je leven gebeurt, en het mag afhankelijk zijn van hoe je reageert of hoe je aan collectieve gebeurtenissen deelneemt.
Ongeacht van wat er gebeurd is, is het gevoel van stilte het ding waar naar gezocht moet worden deze maand. In die stilte daar is diepgaande kracht. Dit is een tijd voor inzicht, en het is een tijd voor stille reflectie. Het is een tijd om te stoppen, terug te kijken, en in te schatten waar je geweest bent voordat je de volgende stappen voorwaarts neemt.
Er zal activiteit en werk zijn om gedaan te worden te midden van de stilte. Het is belangrijk om je bezig te houden met je leven en met de wereld. Echter, houd je ogen gericht op dat gevoel van stilte. Maak er ruimte voor in je alledaagse leven. Sla de kans niet over om te reflecteren/te overdenken. Je zult gewaarworden in September 2016, dat je een dagelijkse reflectie/overdenking moet hebben. Deze maand kan je jouw gebeden of je meditatie uitoefening niet overslaan. Je moet je spirituele uitoefening iedere enkelvoudige dag omhelzen, eraan werken, en eruit putten, zo niet ieder enkelvoudig uur.
Het ding dat je het beste zal dienen deze maand is om je spirituele uitoefening te nemen, wat het ook maar mag zijn, en het te gebruiken voor alles dat het waard is. Dit zal je helpen of je uitoefening eenvoudig of uitvoerig is, of het kort of lang is, of het alleen of met anderen is, en wat anders het dan ook maar mag zijn. Je zult het nodig hebben. Als je het zelfs voor één of twee dagen overslaat, zal jij jezelf echt worstelend en lijdend gewaarworden. Er is iets zo diep en resonant voor jullie aan het gebeuren, dat als je niet stopt en ernaar luistert, naar die diepe innerlijke boodschap welke in de stilte binnenin jou ligt, het in plaats daarvan naar je zal gaan schreeuwen. Stop en luister. Maak het gemakkelijk voor jezelf. 

Zijn er specifieke uitoefeningen die ons zullen helpen de energie van September 2016 te gebruiken?
Jouw spirituele uitoefeningen zullen, zonder enige twijfel, het meest belangrijke ding voor jou zijn deze maand. Er zijn twee kenmerken waarvoor je moet zorgen dat je deze in je spirituele uitoefening benadrukt -- de eerste, het cultiveren van stilte en het onderzoeken van je comfortniveau met stilte en, ten tweede, reflectie/overdenking. Bij het overdenken, neem de tijd om concreet na te denken over wat er gebeurt is, wat je voelt, waar je nu staat en waar je naar uitkijkt.
Zorg ervoor dat je spirituele uitoefening deze twee elementen op de één of andere manier omvat. Doe alles dat je kunt om stilte te cultiveren -- om alle afleidingen buiten te sluiten. Laat er stilte zijn zonder een mantra, een lied, of andere dingen om je geest mee te vullen. Probeer je geest leeg te maken of te zitten met de gedachten die naar boven komen in je geest wanneer je stil bent. Het is tijd om je innerlijke demonen onder ogen te komen en de diepste innerlijke stem te vinden. Het is tijd om echt die stem onder ogen te komen en ernaar te luisteren, zelfs als het enige onbarmhartige dingen te zeggen heeft.
Velen van jullie zullen deze maand krachtiger met jullie innerlijke criticus worstelen dan dat jullie ooit eerder gedaan hebben. Jullie kunnen het je niet veroorloven om voorwaarts te gaan in/naar het volgende hoofdstuk van het menselijke leven met de innerlijke criticus actief binnenin jullie. Jullie moeten ernaar kijken, ernaar luisteren, en het voor eens en voor altijd verminderen. Jullie zullen ook gedachten vinden die jullie niet goedkeuren. Je mag gewaarworden dat je racistische gedachten hebt, of seksistische gedachten, of haatvolle en oordelende gedachten. Je mag gewaarworden dat je egoïstische gedachten hebt of je zou gewaar kunnen worden dat je wanhopige gedachten hebt. Wat het ook maar is dat er naar boven komt, het is dus belangrijk dat je ernaar kijkt en het feit omhelst dat het daar is zodat je er dan een beslissing over kunt maken en het los kunt laten. Als je net doet alsof het er niet is, gaat het blijven.  
Niemand van jullie kan het zich veroorloven om deze donkere delen van jezelf te dragen die vastgehouden worden in het meest stille innerlijke deel van je onderbewuste. Je kunt het je niet veroorloven om het in de buurt te houden. De menselijke familie kan het zich niet veroorloven dat diegenen van jullie die het Licht binnenbrengen deze schaduwen hebben die hen achterwaarts sleuren. Het is echt tijd om te ontdekken wat er in die innerlijke stilheid ligt. Je zult dingen vinden die je niet leuk vindt, en je gaat de meest prachtige geschenken vinden die je ooit gezien hebt. Verborgen met je schaduw zijn de diepste delen van je Liefde, en de meest zuivere vreedzaamheid. Het zal in flitsen komen en het zal gaan, maar het zal weer komen en je zult er gewend aan raken. Je zult in staat zijn om dat te cultiveren en het op te bouwen in het komende jaar.
De innerlijke vrede die je deze maand kunt vinden zal je voorbereiden op 2017, wat het jaar van vrede is. Dat betekent niet dat het een volmaakt vreedzaam jaar gaat zijn, maar het is het jaar van het opbouwen van vrede van binnenuit jou naar de buitenwereld. Deze  maand, heb je de kans om zo comfortabel met stilte te worden, dat je in feite ruimte kunt maken voor vreedzaamheid om binnenin jou te gebeuren. Diegenen van jullie die dit lezen zijn degenen die dit het eerst moeten doen. Wacht niet op anderen om jou te inspireren, wacht niet op anderen om jou toestemming te geven, wacht niet op anderen om de weg te leiden. Als jij dit leest, is het omdat je een Lichtwerker bent en als een Lichtwerker, ongeacht wat je zou kunnen doen aan de oppervlakte als een Lichtwerker, energetisch en in spirit, je werk is deze maand voor jou uitgesneden. Je moet dapper onder ogen komen wat het ook maar is dat er voor jou naar boven komt wanneer je perfect stil en rustig bent.
Is er wat dan ook dat we in September 2016 moeten vermijden?
Vermijd het maken van vergissingen. Dit is een andere boodschap van wat de Opzichters gewoonlijk aanbieden met betrekking tot vergissingen. Doorgaans moedigen de Opzichters jullie aan om vergissingen te maken, want dat is wat jullie mens maakt. Gewoonlijk is het dus belangrijk dat je vergissingen maakt en jij jezelf vergeeft voor de vergissingen en enthousiast voorwaarts gaat --- maar niet deze maand. In deze tijd is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Het is belangrijk om één stap per keer te nemen, denk na voordat je spreekt, denk na voordat je handelt, krijg advies, ben opzettelijk, en ben methodisch in alles dat je zegt en alles dat je doet.
Dit is een goede tijd om systemen te gebruiken. Omhels echt je dagelijkse gewoontes en volg hen. Poets je tanden op hetzelfde tijdstip, ga op hetzelfde tijdstip naar bed, eet gelijksoortig voedsel op gelijke tijdstippen. Stel jezelf iedere dag dezelfde vraag in je journaal. Zing hetzelfde lied iedere ochtend wanneer je wakker wordt. Deze zijn voorbeelden van alle manieren dat jij je gewoontes en routines kunt stabiliseren om het maken van vergissingen te vermijden. Ontspan je in het ritme van je dagelijkse gewoontes en laat hen jou stabiliseren en meer methodisch en voorzichtig zijn terwijl je door de maand heen gaat.
Natuurlijk zal je vergissingen maken -- jullie allemaal zullen hen iedere dag hebben. Dat is wat het is om mens te zijn. Jullie zullen iedere dag vergissingen maken en dat is prima. Wanneer je probeert om hen te vermijden, zal jij je leven vereenvoudigen. Houd jezelf gewoon zachtjes op het spoor, zodat verassende vergissingen niet zo vaak gebeuren als zij mogen in het normale leven. Dit is een maand om kalm te zijn, cool te blijven; cool, kalm en bedaard en om het eenvoudige pad te bewandelen. Dat zal je echt helpen om de energie te omhelzen en er het meeste van te maken.
Is er ook nog iets anders wat de Opzichters ons willen vertellen over September 2016?
Wanhoop niet. Gebeurtenissen zullen zich voordoen op dit punt in September 2016 die er echt moeilijk of beangstigend uit mogen zien. Het mag eruit zien alsof je het pad voorwaarts niet kunt zien. Wat wij jullie over deze maand kunnen vertellen is, dat er een pad voorwaarts is, maar dat jullie het nog niet duidelijk kunnen zien omdat jullie eerst stil moeten zijn. Het is alsof je moet pauzeren om diep in je zakken te reiken voor een nieuwe bril, zodat je verder kunt zien. Jullie moeten dieper graven voor iets binnenin jullie en dan zal het pad voorwaarts tevoorschijn komen. Jullie zullen het allemaal gezamenlijk bouwen, maar jullie moeten het vanuit deze diepe innerlijke vrede bouwen.
Er zal zoveel te doen zijn in Oktober dat aldus zeer prachtig zal zijn, prachtig samenkomend werk om te doen in Oktober. Dus in September, ga echt binnenwaarts, luister naar jezelf, zorg goed voor jezelf, en probeer niet te wanhopen. Verval niet in/naar de wanhoop. Laat de droefenis komen en gaan, laat verdriet komen en gaan, maar verval niet in/naar een patroon van verdriet omdat jij je energie nodig zult zijn en jij je ogen open zult moeten hebben en gereed moet zijn om in Oktober te werken.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten