donderdag, augustus 25, 2016

Shakara/Heilige Goddelijke Vrouwelijke Genezingsinitiatie van Liefde in Heilige Vereniging 528 HZ - 22 Augustus 2016 / Shekina RoseShakara/Heilige Goddelijke Vrouwelijke Genezingsinitiatie van Liefde in Heilige Vereniging 528 HZ
22 Augustus 2016 / Shekina Rose


Shakara: Terugkeer van de Godin, de Heilige Goddelijke Vrouwelijke Belichaming van Liefde genezend in het Universum van de Heilige Vereniging.
http://shekinaspeaks.com/
For 528hz Ancient Solfeggio http://shekinarose333.wixsite.com/sta...
Een doorgevend lied in de Taal van de Godin van het hart ~Licht Taal van Liefde.
Hoog op een bergtop in Sedona, Arizona, op de Tablet Vortex, maakt Shakara nu haar aanwezigheid bekend, voor allen om te herkennen en deel uit te maken van de Hemel en Aarde energieën in het creëren van harmonie, vrede en evenwicht. Shakara heeft geen voorkeuren voor religies, kleur, gezindte of naties, zij maakt deel uit van de Universele Bron van Creatie essentie en door Liefde is zij bekend. Jij bent deze Heilige Kracht, teruggekeerd, hersteld in je Goddelijke Originele Blauwdruk.
Dit is genezend voor de Tweeling Vlam belichaming, het Goddelijke Vrouwelijke en Heilige mannelijke. Jullie zijn veel te lang gescheiden geweest.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
~© 2016 - Shekina Rose, Engelachtige Blauwe Straal Sterrenzaad, Licht Taal Boventoon Vocaliste 528 Hz LIEFDE, WONDER oeroude Solfeggio frequentie, Kanaal van de Blauwe Straal, En Blauwe Straal Galactische Afgevaardigde van Vrede en Eenheid.  
Original artwork by Keith Allen Kay HoloPhotonics2 FractalHologram.com http://fractalhologram.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten