zaterdag, augustus 13, 2016

Meester Toth - De Doorgaande Beweging Naar Eenheid - 12 Augustus 2016 / Rev. Christine Meleriessee


Meester Toth
De Doorgaande Beweging Naar Eenheid
12 Augustus 2016 / Rev. Christine Meleriessee
© Louisbc

“De Universele Wet van Eeuwigdurende Transmutatie van Energie deelt mee, dat alle personen binnenin zich de kracht hebben om de condities in hun levens te veranderen. Hogere vibraties consumeren en transformeren lagere vibraties; dus, een ieder van ons kan de energieën in ons leven veranderen door de Universele Wetten te begrijpen en de principes op zo een manier toe te passen om verandering te bewerkstelligen.”
In de wereld van vandaag, is het element van door veranderingen heen te gaan een voortdurende ervaring voor alle zielen. Niemand kan door het leven gaan zonder het resultaat van beweging, wat zowel in een achterwaartse neergaande spiraal resulteert of als een opwaartse verhoging van vibrationale energieën kan zijn.
Verandering is constant en zal nooit stagneren, tenzij een individu toestaat dat geen-beweging zich voordoet binnenin diens bewustzijn. Eén voorbeeld hiervan mag iemand zijn die waarlijk niet wenst om wat voor elementen dan ook buiten diens huidige condities te ervaren, hetgeen teweegbrengt dat iemand in diens persoonlijke bestaan stagneert. Dit is wanneer het element van verandering zeer uitdagend en bijna slopend kan zijn voor dat individu.
In de Wet van Eeuwigdurende Transformatie van Energieën wordt aan iedere ingewijde de kans/mogelijkheid gegeven om dieper in diens eigen standaard van bestaan te groeien. De keuze is aan hen ~ zij kunnen ofwel spiraalsgewijs omlaag gaan of kiezen om in de tegenovergestelde richting van hun Goddelijke Doel te gaan.
Zoals altijd het geval is, vallen de latere wetten nog steeds op de elementen van de voormalige wetten. Dit is specifiek waar met de Wet van Vibratie met de Eeuwigdurende Transmutatie van Energieën. We moeten nadenken over de term, “Zo Boven, Zo Beneden; Zo Beneden, Zo Boven”.

In ieder gegeven moment kan een individu verhuizen uit beide van deze polaire tegengestelden om in/naar Eenheid te groeien. De één kan niet zonder de ander gedefinieerd worden. Het is dezelfde waarheid van het Donker dat het Licht overschaduwt en het Licht dat het donker verlicht. Dus in deze wet leren wij waarlijk hoe het leven te ervaren in een doorgaande beweging van verhoogd besef om de energieën toe te staan in/naar de focus van Eenheid te komen, wat wederom verwijst naar de eerste Universele Wet.
Dit is specifiek waar met het pad van meesterschap wanneer een ingewijde kiest om de focus binnenin diens leven te worden - om de noodzakelijke veranderingen niet van de uitgeprobeerde en ware methode van de fysieke wereld te maken, maar in de absolute energieën van de hogere rijken van het Licht, waarin zij een deel zijn van alle aspecten van hun hogere besef. Zonder dit begrip in hun bewustzijn, kunnen zij niet hun hoogste wensen/verlangens bereiken, aangezien zij voortdurend hun karma zullen herbewerken in een complete en andere richting dan de zielessentie werkelijk wil dat zij ervaren.
Wanneer een ingewijde zich bewust wordt van de Universele Wetten, dan werken deze wetten door hem heen. Het is niet van belang of zij zich opzettelijk bewust van hen zijn of niet. Elk van de initiaties zijn elementen die gerepresenteerd worden door de Universele Wetten. Wanneer een persoon werkelijk deze regels naleeft, dan treden zij volledig in/naar het meesterschap. Dat is waarom de initiaties geconstrueerd worden zoals zij zijn. Het is een waarheidsgetrouwe instructie van hoe een ingewijde door diens kwesties heen gaat werken om te begrijpen hoe de verandering te accepteren die zij nodig zijn om door te gaan op het Pad van Meesterschap. Het is altijd een beproefde en oprechte methode geweest van ziel vooruitgang.
Het belangrijkste element is voor een ingewijde om werkelijk te zien wie zij zijn in een variëteit van situaties.
Dit is waar de Wet van Eeuwigdurende Transformatie van Energieën werkt - het staat een individu toe om de hoogtes en laagtes te zien van hun vibrationale bewustzijn. De sleutel is om te beseffen wanneer het een hoogte en wanneer het een laagte is om hen toe te staan in/naar Eenheid te komen.
Zonder de bekwaamheid om volledig het potentieel te beseffen binnenin hun ervaring, zal de les verloren zijn. En dit is wanneer de ervaring steeds weer opnieuw gevoeld wordt, totdat dat individu het wip-wap effect kan zien dat de ware oorzaak van hun pijn werkelijk binnenin hun eigen bewustzijn is, hun karmische contracten, en hoe de Emotionele en Mentale lichamen zullen reageren in deze specifieke gevallen.
Dit is waarom deze wet zeer uitdagend kan zijn voor vele ingewijden, aangezien zij niet het innerlijke werk op het grondniveau gedaan hebben.
De Emotionele en Mentale Lichamen (2de en 3de Initiaties) moeten geadresseerd worden wanneer een individu in deze niveaus van besef en lessen van het meesterschap staat. Wat er gebeurt wanneer een ingewijde niet naar de innerlijke dieptes in deze beginniveaus gaat? … zij zullen dan een zeer moeilijke tijd hebben wanneer zij de 4de initiatie bereiken. En soms, zal een persoon terugvallen in de lagere initiaties, alleen maar omdat het fysieke zelf de les niet kan hanteren die aan hem/haar gegeven is. Het Hogere Zelf mag gedacht hebben dat zij gereed waren, maar wanneer de werkelijke test ervaren wordt door de Ziel, mogen er dan elementen van angst zijn, van onzekerheid, of gewoon niet eerlijk zijn met zichzelf doorheen het proces.
In feite, wanneer dit gebeurt is de ingewijde in een betere positie om te weten hoe het probleem te omzeilen wanneer het weer naar boven komt.
Zie je, elk individu moet voorbereid zijn op de hogere rijken. Het hangt af van het lagere zelf of het fysieke verstand en het hart over hoe het her/erkend gaat worden in die persoon.
Soms kan de achterwaartse beweging slechts een subniveau zijn binnenin een initiatie. Het betekent niet dat de persoon in/naar de lagere initiatie zal vallen. We moeten ons herinneren dat er zeven subniveaus zijn binnenin iedere initiatie waar de lessen ervaren worden.
De reden dat ik deze achtergrond informatie meedeel, is om jullie te laten weten dat de Wet van Eeuwigdurende Transmutatie van Energie gewoon de beweging is doorheen de initiaties, welke de tests en lessen samenvatten om her/erkend te worden.
Als een ingewijde niet de bekwaamheid heeft om diens waarheid te zien, de momenten van wanneer zij in situaties geplaatst worden die uitdagend zijn en niet in staat zijn om door deze moeilijke tijden heen te gaan, dan kunnen zij niet binnenin zichzelf her/erkennen wie zij aan het worden zijn. Het wordt een spiegeleffect van te voelen alsof je verstand vertroebelt is voor het werkelijke inzicht van wat er zich voordoet.
Dit is waarom vele ingewijden verbolgen en kwaad worden wanneer zij met mentoren, leraren, anderen die hen uitdagen, of gewoon hun lagere ego toestaan om hun volledige bestaan te regeren. Te beseffen binnenin jezelf dat je verandering nodig hebt, moet je eerlijk/oprecht zijn, en te kijken naar de waarheid binnenin is de meest nederige handeling die een ingewijde naar zichzelf kan brengen.
Het is werkelijk een tijdstip waarin volledig Besef her/erkend wordt binnenin de ingewijde door de gedachten en gevoelens van waar een individu doorheen kan gaan. Het is een bevrijdend moment van de lagere vormen van energie toe te staan om in/naar het hogere bestaan te verhuizen.
Dit is Ware Eenheid - het is de bekwaamheid van door de Transmutatie van Energieën heen te gaan.
Het is volledig het Hogere Zelf gecombineerd binnenin het Fysieke Zelf toestaan om Eén te worden. De waarheid is onthuld. De kwestie kan genezen worden wanneer je door die doorgang gaat welke jou eerder tegenhield, je kunt dan de vrijheid vinden die je verlangt. Je zult de Alchemist, de Genezer, het Geëvolueerde Wezen van Licht worden.
Weet alsjeblieft dat dit proces een overgang is van het begrijpen van de hogere essentie die je bent binnenin het Fysieke Zelf om de transformatie die zich voor moet doen te worden en te accepteren. Sta anderen toe jou te helpen; begrijp dat je de volledige waarheid kent wanneer je accepteert dat je niet alle antwoorden hebt. Wij allemaal leren van elkaar in ieder moment. Ik leer van ieder moment van jullie allemaal, zodat ik kan begrijpen hoe het voor elk van jullie is in deze tijd op de Aarde. Alles dat ik kan doen is jullie helpen het te weten vanuit de Hoogste Bron van Licht en dan worden jullie dat Licht.
Het is mijn genoegen om in deze momenten bij jullie te zijn.
Ik Ben Meester Toth, van het Verenigde Hele Commando van de 144ste Dimensie van Licht.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2016 The Walking Terra Christa Academy of New Earth Mastery.
WalkingTerraChrista.com by Rev. Christine Meleriessee Hayden and Rev. J. Michael Hayden (Ara).
Use for commercial websites, blogs and any printed or written reproduction requires written permission. Rights are granted to repost this information electronically on your non-commercial website or blog as long as you include this copyright statement and the referral links below to stay informed and share our messages:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen