zaterdag, augustus 20, 2016

Maansverduistering in Waterman Stookt Het Vuur Op van de Stransformatie - 19 Augustus 2016 / DL Zeta


Maansverduistering in Waterman Stookt Het Vuur Op van de Stransformatie
19 Augustus 2016 / DL Zeta

De winden van verandering bouwen zich deze week op met een Maansverduistering in 25 graden Waterman. Dit is een non-conformistische verduistering, landend in de derde week van Waterman, een locatie van de Zodiac welke menslievende idealen bevordert en thuis is voor diegenen die zich nooit volledig identificeren met de gewone/algemene wereld.
Dit is een verduistering die het vuur van revolutie opstookt en ons inspireert richting transformatie en verandering. Wij worden aangetrokken gedurende deze tijd om met de bekende en ontwikkelde gaven en bekwaamheden te breken die wij deze keer met ons meebrachten en hen voor het hoogste goede voor allen hanteerden. Dat zijn diegenen die ontwikkelde gaven dwars door levensspannen heen hebben mogen ontwaken naar een nieuw niveau van vindingrijk vernuft gedurende deze periode. Anderen mogen ontwaken jegens eerdere latente talenten die nu in het bewustzijn naar voren bubbelen.
De Weg Voorbereiden voor de September Verduisteringsreeks, Equinox en Meer
De Maansverduistering van deze week bereid de weg voor, voor een krachtige en belangrijke periode die in het verschiet ligt, een reeks van verduisteringen aankondigend die ons door de Equinox heen dragen. Deze kosmische gebeurtenissen helpen de aansturing en focus te bepalen van de volgende zes maanden en daaraan voorbij. De verduistering van deze week wordt dicht opgevolgd door een volledige Zonsverduistering op 1 September in 9 graden Maagd en een maansverduistering op 16 September in 24 graden Vissen. Mercurius keert retrograde in 30 Augustus tot 22 September, en voegt toe aan de energetische mix.

September diens Overgangen Heractiveren Voorgaande Verduisteringen
Benevens deze ongebruikelijke opeenvolging van drie opeenvolgende verduisteringen, zullen diverse verduisteringen van de afgelopen twee jaren opnieuw geactiveerd worden in September door de belangrijke overgangen. Deze reactiveringen zullen ons terug transporteren naar de persoonlijke en planetaire boodschap en ervaring van deze verduisteringen. Deze omvat de Maart 2015 Zonsverduistering in 29 graden Vissen, de September 2015 Zonsverduistering in 20 graden Maagd, de Maart 2016 Zonsverduistering in 18 graden Vissen en Maansverduisteringen in 3 graden Weegschaal en 4 graden Ram.
Om te begrijpen hoe de activering van de voorgaande verduisteringen jou mogen beïnvloeden, kijk terug naar de thema’s van deze periodes. De Maart 2015 verduistering opende nieuwe doorgangen in het bewustzijn en bracht ons in/naar een inniger gemeenschap met ons spirituele doel, de meest krachtige periode van 2015 triggerend; de September 2015 verduistering bracht inzichten over gezondheidskwesties en moedigde ons aan om te onderscheiden wat ons het beste dient terwijl we verder gaan in/naar de Nieuwe Tijd; en de Maart 2016 verduistering hielp ons met diepe, cellulaire genezing van heilige kwetsuren van dit en andere levens, ons bevrijdend om toegang te verkrijgen tot nieuwe frequenties en potentiëlen.
De Volle Maan van deze Week vergroot de Tevoorschijn Komende Thema’s van Augustus
De Maansverduistering van deze week vergroot thema’s die naar de oppervlakte kwamen rondom de Nieuwe maan op 2 Augustus. De Augustus Nieuwe Maan spoorde ons aan richting creatieve bezigheden, spirituele uitbreiding en om ons aan te sluiten bij anderen om de energieën van de Nieuwe Tijd te versterken en te verankeren. Deze maand is een tijd geweest om sterker dan ooit te focussen op wat jou vreugde geeft, aangezien het pad van vreugde is wat dient als een portaal of toegangspunt naar diepgaande spirituele ervaringen.
Nieuwe Ontdekkingen en Verbindingen Markeren deze Periode
De verduistering van deze week kan leiden naar nieuwe ontdekkingen en verbindingen met anderen. Deze krachtige energieën helpen je de veranderingen die plaatsgevonden hebben in de laatste zes maanden te integreren en te verstevigen. Deze integratie staat je toe om meer volledig in de krachtige energieën van September te stappen.   
Dit mag een tijd zijn van intense ervaringen en verrassende gebeurtenissen die te zijner tijd potentiëlen zullen activeren die solide paden in de komende tijden worden.
Wat voor uitdagingen dan ook die mogen verschijnen gedurende deze tijd kunnen getransmuteerd worden door hoger besef, creativiteit en openheid voor de nieuwe manieren van Zijn. Gedurende deze tijd mag je lichtflitsen van inzicht en intuïtie ervaren die jou in gemeenschap brengen met nieuwe aspecten van je bewustzijn. Je mag goddelijke openbaringen ervaren gedurende deze tijd en je aangetrokken voelen om het nieuwe en onbekende te onderzoeken en te ervaren en om zowel je comfortzone als je vriendenkring uit te breiden. Je mag de behoefte voelen om enige bestaande delen van je leven opnieuw te herstructureren om toe te staan voor een grotere vrijheid van expressie.
“Vinger van God” brengt Voorbestemde Ontmoetingen
Kans ontmoetingen mogen leiden naar nieuwe vriendschappen en relaties - sommige van deze mogen met vrienden van andere tijden en plaatsen zijn die in je leven terugkeren om jullie verbinding te hernieuwen. Sommigen van hen, die je leven binnenkomen, mogen steeds weer opnieuw in dit leven terugkeren, en anderen om jou te helpen nieuwe visies en potentiëlen te vestigen. Dit wordt onderstreept door de aanwezigheid van een Yod* of “vinger van God” configuratie tijdens deze verduistering. Yods neigen ernaar om ons richting diep vastgehouden spirituele doelstellingen te duwen en om deze reden kunnen zij lotsbestemmend of voorbestemd aanvoelen.
* YOD – die ook de ‘vinger van God’ genoemd wordt – bestaat uit twee planeten in sextiel (een aspect van 60 graden), die samen een inconjunct (een aspect van 150 graden) met een derde planeet maken. De inconjunct zelf is een aspect van spanning – maar de YOD daarentegen, kan een aspect van groei worden.
De yod van deze maand wijst richting Jupiter in conjunctie met Mercurius hetgeen optimisme, een positieve geestesgesteldheid, generositeit en een uitgebreid perspectief aangeeft, wat je kan helpen gidsen richting de vervulling van een belangrijke karmische missie die in beweging gezet wordt rondom de tijd van deze verduisteringen.
De energieën van de Maansverduistering van deze week hebben zich in de recente weken opgebouwd en diens effecten zullen gedurende weken en zelfs maanden te komen gevoeld worden. De verduistering van deze maand plaveit de weg voor de verduisteringsreeks van September samen met de Equinox en de reactivering van verscheidene vroegere verduisteringspunten, een intense/krachtige en transformatieve periode die aankomend is binnenleidend.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2016 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen