donderdag, augustus 04, 2016

Het Verenigde Hele Commando - Nieuwe Aarde Frequentie Update ~ Augustus 2016 ~ Verhuizen in/naar een Nieuw Bewustzijn - 2 Augustus 2016 / Rev. Christine Meleriessee


Het Verenigde Hele Commando
Nieuwe Aarde Frequentie Update ~ Augustus 2016 ~ Verhuizen in/naar een Nieuw Bewustzijn
2 Augustus 2016 / Rev. Christine Meleriessee

Het Verenigde Hele Commando ~ met Meester Toth, De Grote Goddelijke Bestuurder, en Meester Einstein met het Broederschape en Zusterschap van Wit Licht in Eenheid van de 144ste Dimensionale Frequentie.
Groeten onze Dierbaren,
Het is ons een genoegen om onze essentie naar elk van jullie voort te brengen.
2016 heeft bewezen om het jaar van vooruitgang en grote prestaties te zijn, zelfs als jullie mogen denken dat het anderszins gebeurde. Begrijpen wat het spotlicht van het besef is dat zich voorgedaan heeft, is het eerste element dat in overweging genomen moet worden.
Wij denken dat het noodzakelijk is om niet teveel voorwaarts te stappen in/naar de toekomst, maar om werkelijk naar de waarheid te kijken die in jullie wereld tevoorschijn aan het komen is. Het is overal, zelfs als alle individuen niet gereed zijn om het te her/erkennen. Maar jullie moeten toegeven dat verandering zich aan het voordoen is in iedere hoek van de globe. Het mag slechts een gedachteproces zijn en niet volledig gemanifesteerd in het fysieke, maar het betekent dat verandering aan het gebeuren is.
In het midden van Transformatie zijn is waarschijnlijk de meest uitdagende plaats om te zijn.
Het veroorzaakt verstoring, gedachten uitdagingen, emotionele onevenwichtigheden, en vele andere aspecten om naar boven te komen. Het neemt het fysieke zelf door een reis heen van onbewust te zijn met te stappen in/naar een meer bewuste werkelijkheid. Dat is precies wat zich voordoet in jullie wereld en binnenin een ieder van jullie.
Want zien jullie, het is zeer belangrijk te begrijpen dat de wereld niet zo snel gaat veranderen als ieder persoon graag zou willen dat het aldus zou zijn. Er zijn vele elementen binnenin de duisternis die verborgen werden en er zijn vele meer om geopenbaard te worden. Wat belangrijk is door dit proces, is dat een ieder van jullie begrijpt dat mensen aan het ontwaken zijn jegens een betere werkelijkheid, maar het moet eerst van binnenuit komen.

Er zijn aldus veel zielen die gekwetst zijn, niet begrijpen, en denken dat de wereld in een veel betere plaats is, maar momenteel wordt de echte werkelijkheid geopenbaard. Het is absoluut schitterend om de vooruitgang te zien die zich voordoet als elk van jullie de waarheid beseft als jullie het zien. En, deze waarheid zal in een oogwenk veranderen wat verschuldigd is aan de gebeurtenissen die zich in de wereld voordoen.
Meleriessee schreef over de veranderingen van deze maand, August 2016 ~ A Time of Magnificent Transformation, (Engelstalig) hetgeen het begin is van een energetische revolutie. Dit is niet een strijder type revolutie maar een energie uitwisseling. Het gaat niet over het bevechten van meningen en waarom de dingen niet veranderd zijn, hetgeen resulteert in teleurstelling. Het gaat over de energetische uitwisseling die aan het gebeuren is binnenin de planeet en hoe individuen van macht waarlijk uitgedaagd worden. Er doet zich een opstand voor welke absoluut noodzakelijk is om voor Gaia te ascenderen naar Haar volgende niveau.
Wij vragen jullie niet zo bezorgd te zijn over de hogere dimensies waar Gaia in/naar verhuist, maar over de volgende stap in jullie evolutie. Dat zou zijn het stappen door de doorgang van de Vijfde Dimensie. Vele individuen denken dat jullie daar al zijn; en binnenin jullie bewustzijn, mogen jullie zeer wel dat einde bereikt hebben. Niettemin is er nog steeds zoveel extra werk dat er gedaan moet worden om fysiek te ascenderen in die essentie.
De uitdagingen die zich voordoen momenteel representeren de Vierde Dimensie - het is een staat van dualiteit van het Licht en de Duisternis die elkaar bevechten. De planeet is nog steeds in een zeer ernstige situatie, want als de Duisternis uitgestraald wordt, dan moet het Licht niet de controlerende agent zijn maar moet helpen om die duisternis op te lossen.
Als de planetaire bewegingen zich voordoen, gaan deze elementen zeer overheersend zijn in jullie wereld.
Als wij iets zouden zeggen over een ieder van jullie die ontwaakt zijn en deze transmissie lezen, dan zouden wij zeggen dat de Aarde naar Haar bestemming zal ascenderen. Maar nochtans, zijn er nog steeds zoveel zielen die dat niet toestaan te gebeuren. Dus het werk voor een ieder van jullie moet zijn in een dieper gedeelte van jullie bestaan. Jullie moeten met jullie psychologische zelf werken en de veranderingen toestaan te gebeuren, ondertussen jullie Goddelijke Liefde, Jullie Acceptatie en Begrip voor waar zij doorheen gaan met anderen van deze wereld delend. Mededogen is absoluut noodzakelijk in deze tijd.
Terwijl jullie precies nu in de Leeuwenpoort energieën staan, brengt het de bekwaamheid voort om in/naar het diepere niveau van jullie bewustzijn te gaan.
Planeet Sirius “B” helpt een ieder van jullie om deze energieën te accepteren. Het brengt de verandering voort die noodzakelijk is om het gat tussen jullie Hogere Essentie (Hogere Zelf) en jullie Fysieke Zelf te overbruggen, zodat zij met elkaar kunnen vermengen. De Raad van Sirius werkt zeer toegewijd/ijverig in deze tijd om deze wisselwerking te laten gebeuren.
Door de uitlijning van de vijf planeten Mercurius, Venus, Mars, Saturnus en Jupiter in het midden van de maand, zal er geen tijd zijn van grote transformatie voor het Vrouwelijke en Mannelijke Goddelijke om meer actief te worden in ieder individu; het zal de alliantie voort brengen van het vier-lichamelijke systeem om versneld te worden in/naar een meer evenwichtige inspanning.
Elk van deze planeten representeert een ander aspect binnenin je Ziel diens essentie om een staat van evenwichtigheid via je Ziel Lichaam voort te brengen - je Etherische Zelf. Het is een tijd van grote luister waarin, als je de kans neemt, je werkelijk je fysieke zelf in/naar een hogere staat van bestaan kunt veranderen.
Dit alles representeert de bekwaamheid om je Licht Quotiënt vast te houden. Zolang als jij jezelf toestaat om door de Ziel Psychologie heen te werken om de lagere vibrationale gevoelens en gedachten te veranderen in/naar een hoger begrip binnenin je bewustzijn, dan zal je grote veranderingen zien gebeuren binnenin jou. Als je dat niet doet, dan zal je uitgedaagd worden met minder rooskleurige gedachten en emoties.
Er bestaat geen twijfel over - de Aarde gaat door een Herrijzenis Proces heen, wat betekent een behoorlijke hoeveelheid van inwendige reiniging om voor de Hogere Essentie (het Hogere Zelf) erkend te worden binnenin alle wezens van het Licht.
Als de Volle Maan van Aquarius arriveert op de 18de, is dit de cyclus van grote manifestatie. Het zal een tijd zijn om volledig wat je bereikt hebt te omarmen, om terug te kijken op de eerdere dagen van de maand om te zien hoe je de transformatie toestond om te gebeuren, maar alleen, wederom, als je het werk binnenin jezelf doet.
Want zien jullie, de Aarde heeft elkeen van jullie nodig jullie eigen potentieel te beseffen zonder het betrokken Lagere Ego en alleen met het Hogere Ego van het Gechristende Zelf om volledig gerealiseerd te worden. Aldus veel individuen hebben jullie Licht en jullie Genezing nodig, maar als jij de energie uitstuurt van wie je bent voordat je door deze processen binnenin heengaat, dan help je Gaia niet om te ascenderen. Wij zijn elk en iedereen van jullie nodig om jullie Waarheid, jullie Licht te begrijpen, en om samen met elk van ons Eén te zijn.
De kracht van de energetische uitwisselingen van deze maand zullen elk van jullie toestaan om in/naar een nieuwe richting, een nieuw bewustzijn te verhuizen.
Ben je bereid om door deze energieën heen te werken en hen niet toe te staan om aan jou voorbij te gaan zonder het groei potentieel te accepteren dat in deze tijd beschikbaar is?
Het is een periode van manifestatie, maar individuen moeten het potentieel beseffen van hun eigen bekwaamheid om verandering te creëren. Wanneer de lagere vormen nog steeds op hun plaats zijn, dan zal de manifestatie zich voordoen vanuit die plaats. Wanneer echte groei deel van het proces uitmaakt, dan is er een tijd van hoge versnelling gekoppeld aan de bekwaamheid om meer naar jezelf voort te brengen dan jij je ooit voor zou kunnen stellen. Zoveel kan er in deze tijdsperiode gebeuren om elkeen van jullie te helpen, maar jullie moeten jullie deel doen door één met het Geascendeerde Meester Staat van Bewustzijn te worden. Stap uit je oude gedachteproces vandaan als je leert dat je deel uitmaakt van een enorme grote beweging van verandering op deze Aarde.
Ben Eén met Alles dat je Wenst/Verlangt en Sta het toe om de voortzetting te zijn van je leven vanaf dit punt voorwaarts.
Wij suggereren de Stralen van God - stel jezelf open voor deze energieën en vraag hen om binnenin jou te zijn; adem hen in je fysieke zelf, aangezien zij je zullen helpen om de noodzakelijke veranderingen te maken.
Blauw - Wil en Kracht (Daadkracht, Moed); Goud-Geel - Liefde en Wijsheid (Verlichting); Roze - Creatieve Actualisatie (Mededogen, Liefde); Kristallijn - Harmonie & Evenwicht via Onenigheid (Zuiverheid, Wedergeboorte); Groen/Goud/Wit - Wetenschap van God (Het Hogere Zelf, Harmonie van de Sferen, Waarheid); Robijn Rood/Goud - Innerlijke Toewijding (Vrede, Sereniteit); Violet/Paars - Ceremoniale Magie en Structuur (Transmutatie, Vrijheid, Alchemie).
Het is onze doelstelling om een ieder van jullie te helpen om deze energieën te transformeren. Wij doen dat door, alle zielen die in de strijder-modus zijn om te genezen, mededogen, Liefde en begrip te sturen en doen dat derhalve in een energetische uitwisseling - niet slechts jullie gedachten. Gebruik de stralen om te helpen; wij zijn allemaal hier om hetzelfde voor jullie te doen.
Ben sterk, toegewijd/ijverig en geduldig met jezelf doorheen deze activeringen. Zij zullen grote veranderingen tot uitbarsting brengen om de mensheid te helpen ontwaken naar het volgende niveau van hun realisaties van hun Ziel Essentie.
In Zegeningen en liefde,
Wij zijn het Verenigde Hele Commando tot jullie dienst.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2016 The Walking Terra Christa Academy of New Earth Mastery.
WalkingTerraChrista.com by Rev. Christine Meleriessee Hayden and Rev. J. Michael Hayden (Ara). Use for commercial websites, blogs and any printed or written reproduction requires written permission. Rights are granted to repost this information electronically on your non-commercial website or blog as long as you include this copyright statement and the referral links below to stay informed and share our messages:

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen