zaterdag, augustus 13, 2016

~ Het “Oude” In Onze Ziel Loslaten ~ - 12 Augustus 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


~ Het “Oude” In Onze Ziel Loslaten ~
12 Augustus 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Als we in het verleden geleden hebben aan Trauma, Depressie, PTSD (Post Traumatisch Stress Disorder) en dergelijke, dan zullen we “oude” gevoelens weer naar boven voelen komen, terwijl we in onze nieuwere ruimtes zijn.
Nu zijn we verschoven in/naar een nieuwere ruimte en energie, en komt aldus veel van het oude naar boven om op dit “niveau” opnieuw gevoeld te worden en is het laag na laag - om opnieuw te voelen van waar we nu zijn, voor het oude om te genezen en los te laten.
Velen van ons hebben veel pijn en lijden te verduren gehad (in dit leven alleen) en terwijl we veel gedaan hebben om te genezen wat het ook maar was dat we moesten, is daar dan nu ook de genezing van de spirituele ziel, onze oude/Oeroude kwetsuren van onze ziel en onze Spirit … door onze emoties.  
Dat is waarom er zoveel naar boven komt en naar boven gekomen is en vele zielen het een “worsteling” vinden … aangezien het een “worsteling” is in “door te breken” wanneer je een bevrijding en loslating van het oude moet voelen en ervaren … doorheen de oude pijn/barrières/muren naar VRIJHEID.
Dit is als geen andere ervaring die wij doorstaan hebben.

Dit is moment na moment en beetje bij beetje ... in één of meerdere gebieden in onze levens, ook afhankelijk van onze zielverbindingen met anderen, aangezien zij ook door alles heengaan dat zij zijn aangaande het loslaten van het “oude” … wat afhankelijk is van wat zij moeten transmuteren voor hun ziel.
Voorlopers zullen dit “en-masse” voelen ... aangezien wij linken hebben met dus vele andere zielen en dus voelen wij deze alsook de onze.
Denk eraan, niet alleen voelen wij in de menselijke ziel/het menselijke wezen en laten we dit los, niettemin is dit ook gecombineerd met onze spirituele ziel EN gaat dan verder terug naar onze eerste incarnatiekwetsuur … dat is waarom dit zoveel “groter” en “anders” is.
Hoe je door kunt breken
Voor deze diepe, diepe oeroude kern-ziel-kwetsuren die zielen opnieuw voelen, een manier om hier voor jezelf “doorheen te breken”, is door erin te voelen wanneer iets gewoonweg zich niet “settelt” binnenin jezelf.
Voel recht diepgaand in de “onrust”, breng het naar boven in/naar je bewustzijn (of wat anders dan ook dat er gevoeld of opnieuw gevoeld wordt) aangezien we nu veel sterker zijn.
Dus aan de ene kant voelen we ons sterker in onze fundering en dan voelen we ook opnieuw de “oude” frustratie/kwaadheid/rancune of wat dan ook maar dat het voor jou is, tegelijkertijd.
Een Eindpunt bereiken
Als we doorgaan hierin te voelen, volledig, bereik je een eindpunt ... van waaruit we dit eenvoudigweg niet “meer kunnen doen” - op deze manier … en dus is er een nieuwe manier nodig “gevonden” of gecreëerd te worden om met wat onze situaties ook maar is “om te kunnen gaan”.
Om dat eindpunt te bereiken kan aanvoelen alsof iemand “gek” of waanzinnig” aan het worden is (en denk eraan dit gebeurt ook met onze spirit alsook met onze Menselijke Ziel), en het kan hen echt naar hun grenzen duwen … aangezien dat is wat er voor ons soms nodig is om te beseffen, “Ik heb hier echt, echt helemaal genoeg van gehad”.
Wanneer je dit punt bereikt, dan kan een gebed en het overhandigen helpen van zoiets als: Ik/wij moeten een andere manier vinden”, (als in jij en het Universum) ... en wanneer je dit gevoeld hebt tot het extreme breekpunt en dit volledig energetisch en emotioneel overhandigt met dit echt te voelen, zie dan het verbazingwekkende wonder gebeuren.
Als na het voelen en dit te doen, de kalmte en vrede en het grotere inzicht komen ... de doorbraak van een oude muur/barrière/manier van zijn … terwijl we onze ziel en spirits energie uitbreiden.
Dit is voor diegenen die mogen resoneren met deze manier en methode van wat ik meedeel vanuit mijn persoonlijke ervaringen gedurende de laatste vier dagen - inzicht aangaande het grotere plaatje van dat dit gaande is, niet alleen in het menselijke en in Spirit, maar van ook onze Oeroude Zielkwetsuur te zijn … aangezien dit zoveel “groter” is dan “slechts ons” hier en nu in het menselijke bestaan … aangezien dit aan onze overvloed gelinkt is.
Het is zeer uitdagend, ja, echter, wanneer het deel uitmaakt van je ziel om “op te stijgen”, graven wij zeer diep en vinden de moed om door te breken naar het nieuwe voor ons … aangezien dit ook deel uitmaakt van een Spirituele Strijder Diens reis.
Heel veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid ... Vrede, Vreugde en Vrijheid.
Anastacia
*****
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten