zaterdag, augustus 27, 2016

Energie Update - Kolossale Plasma Energie Verergert Iedere Vervorming van de Menselijke Geest - 26 Augustus 2016 / Lisa Brown


Energie Update
Kolossale Plasma Energie Verergert Iedere Vervorming van de Menselijke Geest
26 Augustus 2016 / Lisa Brown

Gisteren gingen wij weer door een volledige variëteit aan activeringen heen. Kolossale plasma energie verergert iedere vervorming van de menselijke geest. Sjabloon opruiming, cellulaire reinigingen, nulpunt/lege ruimtes … alles in & uit, activerend, verankerend, opruimend, verschuivend … dan ogenblikkelijk, zoom, zoom, zoom naar het volgende … Het is het snelste cyclussen dat is tot dusver gezien heb en we gaan door alles te verhogen…
Voor  mij was het het opruimen van overblijvende tweelingziel energieën die nog steeds gevangen zaten in mijn eigen cellen, wat voor oude koorden van gedachten dan ook doorsnijdend, iedere overgebleven emotie her/erkennend, want onze verbinding is zo sterk, dat wanneer het door dingen  heengaat, ik het hier zie/voel en weet. Om dit te herkennen en dit te eren, hoeven deze dingen ons niet aan wat dan ook nog maar gebonden te houden. Wij kunnen de koorden doorsnijden, de vervormingen opruimen, uit wat voor overblijfselen dan ook vandaan gaan en we kunnen verder gaan. Dit aldus te doen opent je voor de hogere vibrationale werkelijkheden, om hoger in staat te zijn om opnieuw uit te lijnen.
Als zielen zijn wij allemaal hier om heel veel dingen te doen. Er voor elkaar te zijn, als familie, is een enorm groot proces geweest om te creëren en erin gebalanceerd te blijven. Waar er onevenwichtigheden zijn, kunnen wij ofwel samen door deze heen werken, of andere ruimtes/andere paden kiezen … voor een poosje … WIJ stromen in en uit elkanders werkelijkheden en synchroniseren met hogere frequentie en nieuwe werkelijkheden, iedere keer dat we dat doen. (zolang als het passend/geschikt is, want soms is het “nog” te uit evenwicht om in dezelfde ruimte te zijn, en waar anderen vandaan komen mag niet totaal zuiver zijn. Het is aan ons dit te zien en te kiezen wat geschikt/passend is en of hulp gunstig is of gebrek mogelijk maakt. “Nee, als liefde” zeggen, staat de ander toe te kiezen wat voor hem/haar het meest belangrijk is.
Velen begrijpen dat niet, want als echte zielfamilies zijn wij altijd verbonden via onze zielharten en werken in andere dimensies samen, niet slechts de onmiddellijke fysieke dimensie. We kunnen elkaar ondersteunen, van elkaar houden, er voor elkaar zijn … wanneer/als het gepast/geschikt is, nochtans doen wat we voor onszelf moeten doen, ondertussen onze huidige doelstellingen hier vervullend, wat die ook maar mogen zijn.

Voor velen, is het gewoon te ontwaken, gewoon te beginnen te begrijpen, gewoon te beginnen heel veel andere dingen te beseffen, en aan ieder moet de ruimte gegeven worden om hun eigen reis te doen hoe het ook maar is dat zij dat aldus kiezen... Soms is het moeilijk, om anderen een moeilijke tijd te zien hebben, door dingen heen te gaan die “gemakkelijker zouden kunnen zijn”, nochtans begrijpen wij “hoe & waarom” alles gebeurt en bovenal, eren wij dit.
Voor de afgescheiden mens, zal oordeel binnenkomen. Hier oordelen wij niet, wij geven er in feite niet om … Niet dat we er niet om geven, omdat we diepgaand erom geven, vanuit de dieptes van onze ziel, niettemin houden wij niet het gebrek vast, hoeven wij niet te redden, hoeven wij onze inzichten niet op te dringen aan wie anders dan ook … want dat was van het oude.
Voor anderen, zij focussen zich eindelijk op hun eigen zelven voor de allereerste keer. Leren hoe in ere te houden, HERINNEREN zich respect voor zelf, HERINNEREN zich wat er werkelijk belangrijk is, HERINNEREN/VOELEN de PURE LIEFDE welke diep binnenin verborgen was, komen ertoe om hun eigen kracht van binnenuit op te bouwen, om zichzelf daar buiten te krijgen, om te beginnen een groter verschil te maken, bij te dragen en meer te ondersteunen … omdat het er in feite toe doet en het iets voor hen betekent.
De mens ertoe te krijgen eerst op te houden zich te focussen op de dingen in de wereld, te stoppen de energie van gebrek te voeden, te “denken” dat zij minder zijn, de oude verhalen te geloven die niet langer meer waar zijn … dit duurt een tijdje … en doet zich voor als elkeen “dat moet”. WIJ hebben geduld, wij vertrouwen en wij weten … alles zal zich precies voordoen zoals het bedoeld is … en wij staan een ieder toe om diens eigen reis te kiezen … want alle paden leiden naar dezelfde plaats.
Alles zal naar ieder diens ziel leiden, hoezeer zij dit waarderen, hoezeer zij bereid zijn zich open te stellen, te luisteren en vanuit Heilige Eer, Integriteit, Liefde en Respect te leven ... Dankbaarheid en waardering hebbend voor absoluut alles, neemt het vestigen van die verbinding met zelf-als-bron … PUUR BRON LICHT … van binnenuit … en het de gehele tijd vast te houden … als een natuurlijke en organische manier van zijn/bestaan.
Onszelf toewijden ... dit neemt ook herhalende ervaringen. Want het hart moet toegewijd zijn en voor de mens, is het alleen hun hoofd. Te BESTAAN vanuit het hoofd en naar het hart te verhuizen … is een doorgaand proces … waar ingewikkeldheid en eenvoud beide op van toepassing zijn. Waar we ontkoppeld zijn (niet toegewijd), dan is dit afscheiding binnenin … alle gebeurtenissen gebeuren om deze afscheiding te triggeren, zodat het zichtbaar kan worden, zodat het gevoeld en gereinigd kan worden uit ons fysieke lichaamssjabloon, rasterwerk en cellen vandaan.
Wat belangrijk is verandert als we onophoudelijk verschuiven. Levendigheid, geluk, liefde, vreugde en magie … iets waar iedereen tot toe in staat is en nu de capaciteit voor heeft. Een ieder moet gewoon deze dingen toestaan en wensen, meer dan de dingen van het oude…
Een bijdrager zijn zal je ziel aansturen een verschil te maken, het Licht in anderen te voelen, mee te delen om opnieuw te onderwijzen via Liefde, anderen te laten zien dat het oude niet meer waar is, schoonheid te brengen, Licht te activeren, andere zielen te inspireren te ontwaken ... deze zijn onze werkelijkheden hier. Het verbinden met andere ZIELEN … communiceren via energie hetgeen geen uitgesproken woorden nodig heeft.
Jezelf in ere houden zodat je alle anderen in ere kunt houden, van jezelf houden zodat je zuiver lief kunt hebben, jezelf respecteren zodat je anderen kunt respecteren ... je begint te beseffen dat je alleen dat kunt delen/meedelen wat je al vasthoudt … dus focus jij je op jezelf totdat je dit bereikt … en dan … kan je deze dingen delen/meedelen zonder te proberen … als een natuurlijke manier van zijn … om de frequentie te verhogen van alles waar jij je mee verbindt en dat je aanraakt …. Vanuit je eigen wijd open en blootgestelde ziel … want jij verbergt je niet meer…
Dit proces betekent dat je kwetsbaar bent zonder kwetsbaar te zijn ... want het blootstellen van je hart betekent dat je eindelijk begrepen hebt dat dit is waar je ware kracht vandaan komt. De muren zijn eindelijk verdwenen, je hoeft jezelf niet langer meer in gebrek te beschermen, want iedere barrière die je optrekt, blokkeert je van het ontvangen van de schitterende overvloed van de NIEUWE Aarde…
Je begint te beseffen, dat als je wenst om iets te ervaren dat je dan die frequentie van DAT TE DOEN EERST moet uitzenden ... aangezien je niet dat op een overvloedige basis kunt ontvangen wat je niet bereid bent om te doen … dat je eigen acties de fysieke werkelijkheid triggeren te beginnen te gebeuren … want jij … want alles IS EEN BEANTWOORDING.
Als je wenst om ondersteund te worden, moet je ondersteunen. Als je generositeit van anderen wenst, moet je genereus zijn. Als je zuiverheid wenst moet je zuiver zijn … als je een open liefdevolle respectvolle communicatie wenst, moet jij degene zijn om die vibratie vast te houden. Wanneer je begint de frequentie overvloedig TE DOEN, DAN IS HET DAT JE HET NAAR JOU VOORT ROEPT … niettemin zal het net zo lang nemen als jij afgescheiden bent van jezelf binnenin … dus ruim je deze afscheiding zelf op … je herkent je eigen programma’s, waar je terugkwam vanuit gebrek … je beseft dat JIJ IEDER BEETJE VAN “DAT” CREËERDE…..
Het omkeren van werkelijkheden, transformeren van werkelijkheden, creëren van werkelijkheden … is helemaal aan jou … eerst moet je bewust zijn/worden … dan moet je kiezen.
Pak flink aan lieverds ... het is altijd tijd om jezelf uit te dagen, altijd tijd om oude onbewuste werkelijkheden te verwijderen, altijd tijd om meer geweldige dromen hier te verankeren, altijd tijd om je hart meer te openen en altijd tijd om ermee op te houden wat voor oude rommel dan ook toe te staan … dit is jouw werkelijkheid en je creëert alles dat je NU ervaart.
Het is tijd om te GENIETEN, gelukkig te ZIJN, tot bloei te komen en te creëren … het is tijd om ALLES WEER volledig te VOELEN … Je ziel zal niets minder accepteren … het kwam hier om jouw Hemel hier voor jou te verankeren. Eer jij jezelf zodat je alle anderen ook kunt eren? Ben je vol van Licht binnenin en geïnspireerd om naar buiten te gaan en een verschil te maken, geïnspireerd om anderen ook aan te steken tot verbazingwekkendheid? Ben je en Doe jij je hoogste potentieel in ieder moment dat je niet hoeft te slapen om tijdlijnen op te ruimen en deze hogere Lichtfrequenties te integreren in je eigen Heilige Kristallijnen LichtLichaam Voertuig/Structuur, of trek jij je terug om je af te stemmen … want deze zijn zeer belangrijk … dan zal je in staat zijn om de rest te doen en “GEMAKKELIJKER” zal naar je toekomen!!!!
Ik houd van jullie. Maak je dag magisch door alles te openen!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe
Author, Transformational Speaker… Mastery – It’s all Energy! ∞

www.AwakeningToRemembering.com

3 opmerkingen:

 1. leuk om hier nu ook iets van lisa brown vertaald te zien, ik volg haar al een tijdje op facebook :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben momenteel bezig te zoeken naar 'frisse' kanalen of Lichtwerkers om hun boodschappen te vertalen. Ik kom heel, heel veel tegen dat niet met me resoneert, maar Lisa deed dat wel. En zo hier en daar kom ik er al meer tegen. Ik zeg niet dat het andere dat ik vertaal of vertaalde dat niet meer met me doet, maar er zijn nog zoveel meer die hun best doen om hun waarheid naar buiten te brengen, of kanalen die gebruikt worden door onze broeders en zusters om ons bij te staan met deze Ascentie. Zaak is om je onderscheidingsvermogen te gebruiken en goed te voelen of het met je resoneert of niet....

   Soms is het gewoon tijd, maar ook zinvol om je blik te verruimen en te zien wat er 'daarbuiten' allemaal gepresenteerd wordt nietwaar? Open blijven staan voor nieuwe inzichten, inzichten waar je klaar voor bent om in je op te nemen, niets is statisch...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 2. ja inderdaad, ik was vorige week ook op zoek gegaan en wat nieuwe aansluitingen gevonden en ik kijk net weer hier en tot mijn blijde verrassing zie ik daar een vertaling van andrew martin, van hem had ik vorige week wat gevonden en voelde ook meteen goed.

  liefs van jolanda

  BeantwoordenVerwijderen