vrijdag, augustus 26, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “De Geest Bevrijden” - 25 Augustus 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“De Geest Bevrijden”
25 Augustus 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, je bent een wonder van bekwaamheid die tot bloei komt. Je hart en geest beginnen zich op manieren te verbinden die het collectief van de mensheid snel laat groeien. Als je hart zich opent, voel je meer Liefde, verwondering en gelukzaligheid. Als je geest zich opent ben je op zoek naar, begrijp je en pas je het nieuwe toe op het nu.
Als jij jezelf ontdekt, ontdek je de gelukzaligheid en de pijn hetgeen je inzichten karakteriseert. Het kan bij tijden verwarrend zijn. Want het zou lijken dat gelukzaligheid alleen maar zou leiden naar het goede en dat pijn teniet gedaan zou moeten worden. Doch als jij je opent, ontdek je dat zij niet zo anders zijn, dat zij beide prachtige leraren zijn, zowel vraag als antwoord.
De open geest streeft ernaar om te ontdekken. Alles heeft diens nieuwheid, diens informatie, diens aandeel. De open geest begrijpt diens bekwaamheid en beperkingen en omhelst beide, er ondertussen aan voorbij strekkend. Het hart, de grote krachtcentrale van verbinding, leidt de geest naar altijd grotere hoogtes van Liefde.  

Als je gedachten van beperking loslaat, en hen in/naar gedachten van ontdekking verandert; breid je uit.
Als je gedachten van kwaadheid loslaat, en hen in/naar gedachten van groeiende kracht verandert; breid je uit.
Als je gedachten van onrechtvaardigheid loslaat, en hen verandert in/naar gedachten van kans/mogelijkheid; breid je uit.
Laat de frustratie los, en de mentale wolken klaren op. Weet dat Tijd je transformatie ondersteunt.
Terwijl wij zitten om De Geest Bevrijden uit te stralen, openen wij ons voor onze luister en ontdekken de Waarheid van onze Goddelijke Natuur. Wij zijn bezig onze onzichtbare uitstraling fijn af te stemmen in/naar een overvloed van het moment te houden. Wij vinden onze bekwaamheid in de uitdaging en het creëren van nieuwe win/win oplossingen die het Leven verheffen. We houden gezonde grenzen vast, terwijl we helpen door de kracht die met Liefde mogelijk is te verduidelijken. Wij zijn degenen die stoutmoedig en gelovig zijn, die potentiëlen voorzien en onze bekwaamheid vertrouwen om een Nieuwe Wereld te creëren.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten