zondag, juli 17, 2016

Vader en Moeder God - De Weg Is Altijd Richting de Waarheid - 8 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Vader en Moeder God
“De Weg Is Altijd Richting de Waarheid”
8 Juli 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Alsjeblieft neem hier nota van: De volgende boodschap is een uittreksel van een persoonlijke lezing (Ultimate Guidance Reading) waarvan ik wilde dat Jocelyn Joy Thomas dit voor mij uitvoerde. Het werd opgenomen dus nam het mij ongeveer een week om het over te schrijven, en toen besefte ik dat dit gedeelte van de boodschap voor mij, van Vader en Moeder God, bedoeld was om met al diegenen te delen die naar mijn website komen. Dus deel ik het, zoals ik geloof dat het bedoeld was om te zijn. We zijn allemaal moe en vermoeid … dat jullie verheven en geïnspireerd mogen worden zoals ik dat werd door de boodschap. Ik zal deel 2 met Metatron’s boodschap volgende week publiceren.  
Met Liefde vanuit mijn hart,
Marlene
* * * * * * * * *
Hallo Kind,
Wij zijn zeer vereerd en blij om met jou te spreken … je bent een dappere ziel die naar de planeet gekomen is om anderen te helpen, om de weg te leiden, om aan te sturen. Je mag bij tijden denken dat jij je weg vergeten bent, maar dit kan niet zijn en wat je moet doen is om binnenin te checken en je zult je weg wederom vinden. Je innerlijke begeleiding is sterk en het is op deze manier gemaakt omdat je bedoeld bent om anderen te leiden. Als je achter je zou kijken, zou je een zee van Licht zien, alle zielen representerend die je geholpen hebt en zult helpen.
Het is alsof je hen mee neemt op een lange reis, hen de richting naar huis zien latend. Dit maakt deel uit van je levenswerk, om de weg te leiden. Maak je geen zorgen; je hebt vele gidsen die je zullen helpen te weten welke weg te gaan. Het is belangrijk dat jij je niet belast voelt met dit levenswerk, dat het iets is dat je wilde doen, en waar je ziel mee doorgaat te willen doen.
De beste manier om met werk zoals dit om te gaan, is om jezelf eruit vandaan te halen zo veel als mogelijk is, dus probeer in plaats daarvan eraan te denken alsof je in een groep bent, en je bent in een groep van Lichtwerkers die allemaal de weg laten zien. Deze groep waar je in bent is kleiner dan de groep die je leidt, maar het is desalniettemin nog steeds een groep. En in deze groep zijn daar diegenen van jullie die nog steeds jullie weg aan het vinden zijn, en dat is prima.
Het ding om te herinneren is gewoon om je innerlijke richting te blijven volgen omdat je welzeker de weg kent. Het is in je wezen ingeworteld. Je kunt niet verloren raken maar je kunt wel pauzeren, omdat, als je ooit een onderbreking wilt nemen, als je ooit langzamer aan wilt doen, als je moet stoppen en reflecteren, word dat toegestaan. Het werd voorzien, maar je wilt het je herinneren om jezelf terug op te pakken en door te gaan omdat er anderen zijn die jou volgen.

Wij willen dat je weet, dat terwijl jij je leven leeft en terwijl je door de dingen heen werkt die je ervaart, de verschillende levenslessen, de verschillende mensen die komen en gaan, je besef steeds meer verhoogd raakt en wij willen dat je dit besef gebruikt in je werk, zodat je schijnt te denken dat je in staat bent om hier in een nieuw Licht naar te kijken, op een nieuwe manier.
Pas het alsjeblieft op je werk toe, je zou kunnen denken dat iets alledaags is en niet hoeft te passen in je werk, maar in werkelijkheid, is alles dat gebeurt bedoeld in je werk te gaan - zelfs de eenvoudigste dingen, dus weet alsjeblieft dat alles dat in jouw wereld gebeurt bedoeld is om je op je pad te helpen, en in een grotere betekenis, om iedereen te helpen.
Eén van de grootste lessen die we jou kunnen geven is om je te herinneren dat er absoluut geen afscheiding is tussen jou of ieder ander en als zodanig, alles dat je voelt of waar je doorheen gaat wordt gedeeld door het collectief. Dit betekent dat alles dat jij leert, zij ook leren - maar het kan behulpzaam zijn als je het hen nu laat zien, het kan behulpzaam zijn als je hen meeneemt en hen de weg laat zien en dus is dit het hart van waar je levenswerk over gaat. Te zijner tijd, zal het werk dat je doet zich verhogen, het zal iets worden dat meer te maken heeft met het spreken van een taal van hogere waarheid in plaats van het te moeten onderwijzen.
Het is alsof je iemand onderwezen hebt hoe Engels te spreken en dan plotseling worden zij er vloeiend in en ben je in staat om een volledige discussie te hebben, en dat is hoe het zal zijn met de mensen in je leven die je aan het onderwijzen bent. Dus misschien zal het meer één op één zijn in het begin en in groepen later en als je naar buiten naar groepen reikt, spreek je vloeibaar in deze taal en mensen ontvangen het en zij begrijpen het collectief en dan wordt de gecombineerde frequentie van de groep, inclusief jezelf, verhoogd, wordt steeds weer opnieuw verhoogd. En hoe meer mensen je bereikt op deze manier hoe beter. Sommigen van hen mogen nog niet gereed zijn, maar je zult zaden voor toekomstige levensspannen planten en de meesten die naar jou toekomen zullen gereed zijn. Het zal hun tijd zijn om te horen, te ontvangen en te transformeren.
Je vroeg over de Tempel van Waarheid. Dit is een project dat je ziel gepland heeft voor aldus zeer lang en met dat, ook vele andere zielen. Het is belangrijk dat je er groot respect voor hebt en ook een grote passie en opgetogenheid. Wat zal dit zijn en hoe zal het tevoorschijn komen en wat zal ik doen en hoe zal het allemaal samenkomen? Inderdaad, zelfs wij weten het niet precies omdat het af zal hangen van vele, vele stemmen en het zal afhangen van de acties, de keuzes van deze mensen. En er zal geen verkeerde manier zijn. Ja, dat is een goed iets om te weten. Er is geen verkeerde manier. Wij willen dat jullie weten dat iedere creatie een ding van schoonheid is. Stel je intentie in en stel het zeer duidelijk in en het zal een ding van schoonheid zijn.
De Weg is altijd richting de Waarheid, richting het Licht en richting je passie. Het is ook richting die mensen die bedoeld zijn om jou te helpen, omdat het altijd een collectieve inspanning is. En mensen zullen je op verschillende manieren helpen. Ben open tot hoe dat binnen mag komen. Zij mogen je helpen op manieren waarvan je denkt die niet zeer behulpzaam zijn, maar mettertijd, wanneer je terugkijkt, zal je het begrijpen. Wij willen dat je kijkt naar iedere conditionering die je hebt die jou terug mag houden, wat voor twijfels of beperkingen dan ook, wat voor angsten of weerstand dan ook. Ben er alsjeblieft zeker van deze op te ruimen.
Wij willen dat je een voertuig bent, eentje die Licht vast kan houden, eentje die Licht kan delen. Wij willen ook dat je weet dat je werk gedaan hebt dat in moeilijkheid toegenomen is en dat dit ook voor een reden is. Dat is een manier van jou te onderwijzen en voor te bereiden, omdat Spirit altijd weet wat je verondersteld wordt te doen, wat je volgende stap is, wat je ziel diens intentie is.
Dus het werk dat binnenkomt en de ervaringen die binnenkomen ondersteunen welzeker precies dat en dit eindigt nooit. Je wordt altijd voorbereid, altijd wordt je voorbereid op de volgende stap. Hoe meer je in staat bent dit waar te nemen, hoe gemakkelijker het zal zijn en je zult zien dat het leven aangenaam ineen past, hoe alles gebeurt, en niets gebeurt, zonder een goede reden. Het mag zijn om jou vergiffenis te leren of hoe los te laten of dingen in een ander perspectief te zien, maar er is altijd een reden.
Mensen hebben het daar moeilijk mee, zij denken dat soms de dingen gewoonweg gebeuren en inderdaad, er kunnen dingen zijn die gewoonweg gebeuren, maar het is jouw reactie op deze soorten van dingen dat ertoe doet en dat is wat het punt is van te zeggen dat er altijd, altijd een reden is, er is altijd wijsheid. En dus ook in deze tijd, zal je opmerken dat je bekwaamheden aan het veranderen zijn, dat zij aan het groeien zijn, dat wat je kunt doen iets is dat door transformatie heengaat. Dit ook, maakt deel uit van het plan en alles is goed.
Vertrouw alsjeblieft op deze veranderingen, stroom alsjeblieft met hen, beweeg met hen, ga met hen! Weet dat zij op het juiste tijdstip en voor de juiste mensen en voor het juiste doel binnenkomen. En dat hoe meer jij je aan het volledige proces overgeeft, hoe gemakkelijker het zal zijn en hoe hoger je vibratie zal gaan en hoe meer je zult bereiken in dit leven. En de vrede die volgt is een indicatie van gewoon dat te doen.
Dus weet dat alles dat je gedaan hebt, alles dat je gedaan hebt en dat je zult doen, deel uitmaakt van het Goddelijke Plan, deel uitmaakt van jouw Plan, deel uitmaakt van het Plan dat je wilde doen voorafgaand aan het komen en deel uitmaakt van het Plan dat andere mensen ook incorporeert, aldus jullie dat collectief bereiken. Deze dromen, deze doelen, deze inspiraties, zij komen nu allemaal naar je toe, het is tijd! De tijd is NU! Er is geen wachten meer. Er is niets anders dan NU. Omhels dit en loop trots op je Pad, want het is met grote inspanning dat je hier gekomen bent. Verspil deze inspanning niet. Verspreid de boodschap. Jullie allemaal, elkeen van jullie! Wijd jezelf toe aan het Licht en dit werk. Het is met grote inspanning, zie dat alsjeblieft.
Welnu, ga verder met die inspanning en maak dat het iets betekent - verandering; verander en transformeer, inspireer - inspireer elkaar, inspireer jezelf! Dit is wat je bedoeld bent om te doen. Dit is in het hart ervan. En het is een vreugde om in staat te zijn het te doen! Voor zo lang, kon dit type van expressie niet gehandhaafd worden terwijl geïncarneerd, alleen fragmenten ervan, alleen tijdelijke glimpen, NU, zijn jullie allemaal getuige van een grote, belangrijke transformatie. Dus geniet ervan! Neem er deel aan! En bovenal: rol jullie mouwen op en raak zeer, zeer druk.
Wij zijn Vader en Moeder God.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten