zaterdag, juli 30, 2016

Sandra Walter - Tijdlijn Verschuiving: De Derde Golf van 2016 - 29 Juli 2016


Sandra Walter
Tijdlijn Verschuiving: De Derde Golf van 2016
29 Juli 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De energieën voor de September golf, onze derde versterking van 2016, arriveren al. Om te recapituleren: de eerste golf (laat December - Januari) was gericht op het ontbinden van lusvormende programma’s welke tussenbeide kwamen met de Menselijke waarneming van de Verschuiving in het bewustzijn. Deze programma’s, welke de mensen dezelfde dingen liet blijven doen, dezelfde gedachten liet denken, dezelfde overtuigingen herhaalde werden ontmanteld. Zoals altijd, creëert het collectief oude patronen vanuit gewoonte, dus is er een vertraging tussen wat zich voordoet en wat het collectief waar kan nemen, wat verschuldigd is aan onze ervaring van de lineaire tijd. Dat is de Vrije Wil keuze van Schepper-geïncarneerde Mensen, met krachtig DNA die in staat zijn om collectief werkelijkheden te creëren.
De tweede golf (Maart-April) was gericht op de schaduw; de niet-complimenteuze wezens, programma’s, gedachtevormen, emoties en overtuigingen welke diep ingeworteld zijn in het collectieve onderbewuste. Dit niveau van Licht was (en is) een beetje martelend voor onharmonieuze wezens, zowel Mens als niet-Mens. Vele Lichtwerkers voelen de impact van deze wereldwijde zuivering van disharmonie, omdat de effecten van toepassing zijn op ieder op zichzelf staand wezen op deze planeet. Geen steen is onomgekeerd gelaten tijdens een dimensionale verschuiving. Dankbaarheid naar de Lichtwerkers die het inzicht en de intuïtie hadden om zich voor te bereiden op deze fase. Jullie hebben de gereedschappen, het mededogen en het begrip om in jullie kracht te staan, ongeacht hoe moeilijk het wordt om deze reiniging van het collectieve bewustzijn waar te nemen en te ervaren.
Herinner je dat deze golven een diepe reden hebben met de voorbereiding en het lanceren van ons in/naar het Nieuwe. Deze energieën zijn een meer zuivere frequentie van het fotonische Licht; frequenties die doorgaans ervaren worden door de hogere werkelijkheden. Werkelijkheden gebaseerd op bandbreedtes van vibratie. Jouw resonantie bepaalt je uitwendige geprojecteerde werkelijkheid - je persoonlijke werkelijkheid, alsook het collectieve. (Vibratie = vibratie). Fotonisch Licht gericht op ontbindende bandbreedtes die niet langer meer de Goddelijke Wil dienen (het Universele herschrijven) gaan door ons Zonnesysteem, Gaia en ons individuele bewustzijn te penetreren.

Verslag van Onze Vooruitgang: De Hogere Rijken wensen jouw/jullie Verbinding
Jullie lichamen zijn nog steeds aan het proberen om een enorm groot bewustzijn in een piepkleine vorm vast te houden. Het kan pijnlijk, ongemakkelijk, uitputtend, stimulerend zijn … wat er ook nodig is om dit nieuwe niveau van Licht in het Collectieve Bewustzijn te verankeren. Dit is waarom zoveel voorbereiding gedaan werd om het lichaam te reinigen en op te waarderen en het te helpen in/naar de Kristallijnen transformatie. Houd je lichamelijke voertuig schoon en in beweging, stromend in/naar deze nieuwe stroom van Licht.
Denk eraan om verslag uit te brengen van alle effecten op je Hogere niveaus. De nachtelijke check-in met je Team en achterwaartse terugblik helpt met de aanpassingen in de droomstaat (dit heeft gedurende verscheidene jaren goed voor mij gewerkt, probeer het.) Een geheugensteuntje is, dat jullie individueel en als een collectief in de gaten gehouden worden. Klagen over de externe werkelijkheid of de inwendige symptomen vertragen het collectieve proces. Wij zijn compleet capabel voor deze evolutie, Geliefden. Als de belichaming en het contact voor velen intensiveren (of begint), kan de vermenging van energiegebieden ervoor zorgen dat het lichaam geëlektrificeerd, uit elkaar geblazen, gelukzalig, of niet-bestaand aanvoelt.
Sommigen voelen zich niet gehoord, geïsoleerd of alleen in deze reis. Laat deze noties van afscheiding achter je, geliefden. De nieuwe ervaring is vreemd voor de lagere niveaus (geest, ego, emoties). Zorg voor hen, train hen om geduldig te zijn met de transformatie. De Hogere Teams horen alles, geliefden. Al jullie emoties, gedachten en woorden gaan in/naar het collectieve uitsorteren van wie-wat-aan-kan, en wanneer. Dus als wij de volledige beschikbare versnelling met deze golven wensen, moeten wij Menselijke Meesters zijn - Nu. Dat is geen controlerende positie, het is er één van goedgunstigheid, mededogen en acceptatie van de rol van de Wegwijzer.  
Zelfs met de intense inwendige hitte, de sensaties van geëlektrificeerd te zijn, de vagus zenuw activeringen (een artikel hierover komt spoedig), en de nieuwe klieren die zich ontwikkelen om deze overgang aan te kunnen, volharden wij in gratie. Schepper Ademhaling: Wij ademen vrede in en uit, om de diepe onrust die naar boven borrelt in de wereldwijde bevolking te balanceren.
Augustus: Neem de Inventaris op van de Gezondheid, het Lichtwerk, de Creativiteit
Onze derde golf begint al te arriveren. Een vibrationale overeenkomst zal duidelijker worden als de Hoge Vibratie Stam de frequenties van vrijheid verankert. Jullie hebben dit gedurende een tijdje bespeurt; de vrijheid, de voltooiing, het geleidelijke loslaten van de lagere werkelijkheid. En toch gaat jullie spirit door met uit te breiden in het lichamelijke voertuig. Vandaar de term *belichaming*. Laat het Licht binnen, laat het Hogere Zelf naar voren treden. Creëer net zoveel vrijheid als je kunt door routine; je zult in het moment moeten spelen met dit nieuwe niveau van Licht.
Het multidimensionale besef intensiveert in Augustus, samen met overzichtelijkheid, richting en creativiteit na de zuivering van de laatste golf. Gebruik wat je geleerd hebt, negeer niet de nieuwe richting. Velen van jullie zullen gaan verhuizen, reizen en rondtrekken om zich voor te bereiden op de golf van September. Gebruik het momentum van deze fase om verder te gaan en weg te treden van het oude Zelf. Je stapt weg van nochtans een ander niveau van de oude werkelijkheid. Weerstand kan depressie, verwarring en disharmonie in het lichaam brengen. Volg de begeleiding van het hogere Zelf; vertrouw je hart als het vermengt met de Gechristende staat van bewustzijn. Neem nota van, je meer zoals het Ware Zelf te voelen. Glimlach, haal adem, alles is goed.
De lagere vibratie is wat het is; laat het diens ervaring hebben. Wat er zich uitspeelt op het kleinere podium van de lagere werkelijkheid heeft geen impact op de overkoepelende missie van Ascentie. Er liggen vele verrassingen verderop voor de lagere werkelijkheid, alsook de hogere. Hoge Vibratie Stam, jullie weten wat er op het punt staat te ontvouwen. Vertrouw die innerlijke begeleiding met jullie persoonlijke reis. Blijf in dienstverlening aan Goddelijke Liefde. Neem deel aan creatieve, speelse, reinigende, gezonde activiteiten als de energieën in Augustus verschuiven. Vier de lichtere, heldere, gelukkigere plaats van het stralende hart.
Keerpunt: Augustus Huiswerk, September Verschuiving
Eenheid is de sleutel in het Eenheidsbewustzijn. Dat is van toepassing op je gedachten, energiegebieden en emoties, meer dan de fysieke omgevingen. De meesten van jullie zullen de ondersteuning en kameraadschap van anderen nodig zijn gedurende deze fase. De Woensdag Eenheid’ Meditaties zijn er voor jullie om je etherisch te verbinden met de Licht Stam en de Hoger Rijken. Wij verbinden ons op deze manier om vele redenen: Om het ware/nieuwe niveau van de Gechristende Vrede te ervaren, om onze collectieve kracht/macht te voelen, om het collectief en onszelf te genezen, om met de belichaming te helpen, om de vibratie van het Menselijke Hart Raster te verhogen, en om met elkaar te verbinden als wij onze zorgen afschudden over de fysieke locatie of de fysieke uitputting met het nieuwe niveau van Licht. Het is een hoogst ondersteunende activiteit; als je niet deelneemt, neem een kijkje naar waarom je het weerstaat om je met andere Lichtwerkers op deze manier te verbinden.
Aankomende Triggers
Er is veel aan het ontvouwen op het moment om de vibratie te verschuiven voordat de volgende golf binnenkomt. Het schijnt dat we een ruwe passage hadden met de tweede golf, wij zullen echter een veel hoger platform creëren om op te staan in Augustus. Wegwijzers, volg de persoonlijke richting voor locatie, uitlijningen en cocreaties. Veel van deze fase zal aanvoelen als een nieuwe golf van ontwaking - zelfs voor de Licht Stam - als het Hogere Zelf binnentreedt. Er is een beetje van reorganisatie, het geschuifel van locaties en plichten die zich presenteren. Schenk aandacht aan de nieuwe richting, wij richten op een zeer krachtige toevloed om de Mensheid in uitlijning te brengen met hun harten.  
De Leeuwenpoort (8 Augustus) en 21 Augustus zijn onze collectieve triggers deze maand. De September golf begint rondom 9-11 September met de piek van de golf stromend naar 26-29 September. Dankbaarheid voor jullie uithoudingsvermogen, dierbare harten. Jullie worden waargenomen, jullie worden gekoesterd. Verwacht helderheid/luister, geliefden!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

2 opmerkingen:

 1. Bedankt voor deze prachtige tekst. Ik ben een pas ontwaakte lichtwerker. Ik weet niet wat we allemaal overkomt, maar het is een prachtig avontuur. Ik heb al veel van Denk met je hart gevolgd en veel heeft mijn ziel weer in beroering gebracht en ook eigen teksten voort gebracht. Dit is voor mij een soort handleiding en ik zou graag aan de wekelijkse meditaties deelnemen om zo te groeien in mijn nieuwe zijn. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Swanica,

   Dat hebben we allemaal in het begin gehad, dat we niet weten wat ons overkomt, maar langzaam maar zeker zal je de 'puntjes' met elkaar weten te verbinden. Blijf gewoon je hart volgen en van daaruit leven.

   Iets meer gegevens over de meditaties van Sandra kan je helemaal onderaan dit artikel van haar vinden: http://denkmetjehart.blogspot.nl/2016/06/sandra-walter-het-nieuwe-zelf-eenheid.html

   De link in het artikel die doorverwijst is wel Engelstalig, dat heb ik namelijk niet allemaal vertaald.

   Het zijn fijne meditaties, en niet moeilijk om te doen ...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen