maandag, juli 18, 2016

Hilarion - Het Licht Is Hier, Het Licht IS Diens Werk aan het Doen - 17 Juli 2016Hilarion
“Het Licht Is Hier, Het Licht IS Diens Werk aan het Doen”
17 Juli 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Op de hogere vlakken van het bestaan daar is veel activiteit, veel dat er aan het plaatsvinden is. De wereld zoals jullie het kennen gaat op alle niveaus door een zuivering heen. Het omvat het door vele lagen heen filteren, erdoorheen werken en het oplossen ervan dat door generaties heen teruggaat. Voor de niet geïnformeerde waarnemer, schijnt het dat de wereld gek aan het worden is, maar dit is niet het geval, er is een hoger doel aan het werk en dit is wat jullie, de Lichtwerkers zich moeten herinneren en op geconcentreerd moeten blijven. Het is een teken dat het grotere Licht diens aanwezigheid gevoeld maakt op jullie wereld. Er zijn, echter, andere krachten aan het werk welke proberen om de effecten van deze hogere frequenties en energieën tegen te werken door verwoesting, pijn en lijden te creëren onder de mensen van de wereld.
En dus hebben jullie twee opvallende polariteiten die wedijveren voor de controle over deze wereld. Diegenen van het Licht, die het Licht vasthouden zijn zich zeer goed bewust dat hun deelname cruciaal is en het is een deelname op een niet-gewelddadige basis, zij begrijpen dat hun deelname op een energetisch niveau is, op een niveau van intentie zodat het Licht en het Goddelijke Plan kunnen zegevieren. Terwijl de lagen van reiniging zich voordoen, komt veel dat vastgehouden wordt in het DNA en de harten van iedere persoon op deze planeet naar de oppervlakte, wordt naar boven gebracht, gereinigd, gezuiverd en is zeer oncomfortabel. Het is soms slopend, maar altijd, is het na-effect er één van een grotere vrijheid binnenin.

Ben niet bang, Geliefden, van jullie harten wijder te openen. Dit is de tijd, dit is het moment wanneer alles dat jullie zijn, door moet komen. Er zijn velen onder jullie die zich moe voelen, die uitgeput en cynisch worden over dat er ooit wat voor verandering dan ook plaats zal vinden op jullie planeet, en wij zeggen tegen hen, houd alsjeblieft jullie Licht vast, houd de visie van een wereld van vrede vast. Het kan in een ogenblik komen als er een verenigd niveau is van deze visie van een vreedzame wereld te handhaven, het zal gebeuren, het zal zich voordoen. Verlies de hoop niet, verlies het vertrouwen/het geloof niet. Het Licht is hier, het Licht IS diens werk aan het doen.
Ieder persoon op de planeet is naar antwoorden aan het zoeken binnenin hun eigen hart, in vraag stellend, vragend, een beter leven en een betere manier wensend en dit zal toenemen in diens intensiteit en gebeurtenis doorheen alle mensen van de planeet. Dit leidt naar een grotere intensiteit van de emotionele lichamen van de mensheid over de gehele wereld heen, dus is het een tijd dat een proefterrein is. Het is een tijd waarin aan ieder persoon gevraagd wordt om een keuze te maken; om of te bezwijken voor de grote afleidingen van verwoesting aangaande de gebeurtenissen in de wereld die zich voordoen, of te kiezen gefocust en geaard in de waarheid van hun wezen te blijven, de waarheid van hun oorsprong, de waarheid dat zij een kind zijn van het Goddelijke en dat ieder persoon op de planeet hetzelfde is.
Wij, van de hogere dimensies kijken naar jullie, de Geliefde Lichtwerkers, en zien dat jullie ernaar verlangen om de hoogste uitkomst te manifesteren en te ervaren, maar dat jullie ongeduldig worden, dat jullie geloven dat waar jullie vele decennia naar gestreefd hebben in feite nooit plaats zal vinden. Dit is de tijd om jullie vertrouwen en jullie geloof te handhaven dat er de hoogste uitkomst en een positief eindresultaat zal zijn van dat wat voorspeld en gedecreteerd werd door het Goddelijke. Houd niet op met jullie inspanningen. Wij staan bij jullie met dit grote werk, jullie ondersteunend en bekrachtigend.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten