vrijdag, juli 22, 2016

Een Pracht van een Graancirkel! - 19 Juli 2016


Een Pracht van een Graancirkel!
19 Juli 2016
Deze graancirkel wilde ik beslist met jullie delen J
 

2 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor het delen, Cobie, en voor alles wat je deze week, (ondanks de hitte!) gedeeld hebt. Ik vind dat de eerste afbeelding van dichtbij iets liefs en grappigs heeft, en dat de tweede een beetje spooky lijkt. Maar juist daarom is het goed dat "Ze" hem gemaakt hebben en dat wij hem dankzij jou kunnen bekijken. Wie weet is het een min of meer goed gelukt 'portret' van de makers, als voorproefje, zeg maar, zodat we 'straks' niet te erg schrikken, mochten ze in dit soort gedaante voor onze neus staan. Ik moet nu echt lachen bij die veronderstelling, die best waar zou kunnen zijn, denk ik.
  .
  Nog even over wat je me terug mailde, nadat ik reageerde op je eerste aflevering van jouw Ascentieverhaal: Ik had daar weer op willen antwoorden, heb dat ook meteen geprobeerd, maar het lukte me niet goed in eerste instantie en ik schoof het op naar later als ik er meer tijd voor kon nemen. Het spijt me dat ik dat niet direct even naar je mailde, want door omstandigheden, ook door de hitte van deze week, is er niks meer van gekomen. Dat vind ik vervelend. Mijn plan nu is, volgende week beide afleveringen over jouw ervaringen nog eens te lezen, en als ik -de geest heb- zeg maar, stuur ik alsnog een reactie, als je dat oké vindt.
  Hartegroet van
  Minie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve Minie,

   Ja, dit is een leuke graancirkel, is zag het staan bij Aluna Joy op Facebook, en had onmiddellijk het gevoel het met jullie te willen delen.

   Ik denk dat we, als het zover is, als eerste mensachtigen kunnen verwachten te zien...

   En natuurlijk mag je een reactie geven, maar hoeft niet hoor. Het kan allemaal wat moeilijk zijn om te begrijpen. Toch heb ik geprobeerd zo duidelijk mogelijk te zijn, maar ja, ik zit er middenin, en dan kan het soms wat moeilijk zijn om het echt duidelijk voor een ander te krijgen.

   Afijn, zoals je aan de reacties van diverse mensen kunt zien, vind men het soms moeilijk om te plaatsen, en dus is het ook nog niet echt voor iedereen. Sommigen zullen aanvoelen dat het met hen resoneert, anderen totaal niet. We zitten allemaal op een ander punt in ons proces. Dat maakt niemand meer of minder natuurlijk...

   Ik zie het vanzelf dus wel of je nog een reactie wilt geven...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen