woensdag, juli 27, 2016

Een Akashic Perspectief over… “Psychische Relaties” - 24 Juli 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief over…
“Psychische Relaties”
24 Juli 2016 / Jen Eramith MA

Zijn er zulke dingen als psychische relaties? Kunnen wij intieme relaties hebben met mensen op een psychisch niveau, zelfs als wij niet met hen spreken in de derde dimensie?
Jullie allemaal hebben psychische relaties die de gehele tijd plaatsvinden, maar het is niet mogelijk om een intieme relatie te hebben zonder een driedimensionale verbinding. Intimiteit is uniek menselijk, en zijn in de derde dimensie is een noodzakelijk component van het mens zijn.
Jullie hogere zelven zijn voortdurend in relatie met mensen die je in persoon ontmoet hebt en sommigen die je niet in persoon ontmoet hebt. Er zijn mensen die bestaan in de wereld met wie je een ziel verbinding hebt of waar je het één of andere zielpotentieel mee hebt maar die je nog niet in de derde dimensie ontmoet hebt. Je onderbewuste geest tapt in op deze conversaties en brengt het soms naar je bewuste geest. Zo nu en dan zul je bij jezelf gewaarworden na te denken over iemand of je zult een droom hebben die zeer levendig is over een persoon die je nooit eerder ontmoet hebt. Er zijn verschillende manieren waarop je onderbewustzijn het naar boven zal brengen naar je bewuste geest en je zult je er bewust van worden dat deze conversaties en relaties de gehele tijd gaande zijn.
Deze soorten van psychische relaties zijn zeer, zeer algemeen en zeer bruikbaar. Je ziel kan met andere zielen onderhandelen om vast te stellen wanneer elkaar te ontmoeten of hoe elkaar te dienen. Als je deel uitmaakt van een gedeelde zielgroep, zou je hetzelfde werk kunnen doen maar in andere delen van de wereld. Dus jullie zielen coördineren gezamenlijk voortdurend over hoe jullie boodschap naar een ander deel van de wereld te brengen, wetend dat op een hoger niveau iemand anders die boodschap brengt of dat werk voor een ander deel van de wereld doet.
Maar de vraag over intieme relaties brengt een andere dynamiek en een ander antwoord. Intieme relaties zijn inherent driedimensionaal. Intimiteit is gebaseerd op het maken van een diepe en diepgaande verbinding met iemand anders. De definitie van intimiteit is dat. Die definitie is gebaseerd op de ervaring van afgescheiden te zijn en de ervaring van afgescheiden te zijn is het meest duidelijk in het feit dat jullie in verschillende fysieke lichamen bestaan. Om intimiteit te hebben, wat gebaseerd moet zijn op afscheiding, ervaar je intimiteit zeer intens wanneer je een lichamelijke ervaring hebt met iemand. Wanneer je bij elkaar zit en praat en jullie hart met elkaar deelt. Het is een inherente driedimensionale ervaring om intimiteit te hebben.

Het idee van intimiteit maakt werkelijk geen enkele zin vanuit een hoger dimensionaal perspectief, omdat vanuit de vijfde dimensie of alles hoger dan dat, jullie al gewaarworden dat jullie volledig verbonden zijn. Op een bepaalde manier, is er zoveel intimiteit dat er helemaal geen is. Zoals wanneer er zoveel zonlicht is, je echt geen zaklamp op wat dan ook kunt schijnen. Het maakt geen enkele zin; het is niet zichtbaar. Intimiteit bestaat alleen en het maakt alleen zin wanneer er afscheiding is. Als jij je psychisch met iemand verbindt, ben je al in de vijfde dimensie of hoger. Je bent al in een psychisch gebied waar het deel van jou die deze psychische verbinding maakt en het deel van de andere persoon die de psychische verbinding maakt, al volledig bewust zijn dat jullie verbonden zijn. Dus is er geen afscheiding dat een fundering voor intimiteit zou geven.
Intimiteit kan echt alleen maar bestaan in een driedimensionale relatie door het delen van je lichaam, geest en spirit. Het hoeft niet altijd romantisch of seksueel te zijn, maar het moet wel fysiek zijn. Je moet welzeker de één of andere driedimensionale verbinding met elkaar hebben om ware intimiteit te bevestigen. Intimiteit is een wezenlijk belangrijk onderdeel van een gezond volwassen menselijk leven. Het is een wezenlijk belangrijk onderdeel van de expressie. Een deel van de reden dat je instemde om mens te zijn is, zodat je de driedimensionale verbinding zou kunnen ervaren. Als je dat niet in de derde dimensie doet, lijdt dat deel van jou. Het gebrek van expressie creëert een leegte in jou.
Het is belangrijk dat als je opnieuw ontwaakt jegens je eigen psychische verbindingen, als je bewuste geest zich steeds meer open wordt voor en bewust wordt van hoe jij psychisch communiceert met mensen overal, is het belangrijk dat je deze psychische verbindingen niet de plaats in laat nemen van je echte driedimensionale leven rommelige menselijke verbindingen. Om een gezond volwassen menselijk leven te leven, moet je betrokken zijn bij driedimensionale verbindingen. Je moet verbonden blijven met echte mensen en je moet betrokken blijven in het rommelige, maar vervullende proces van door je gebreken met andere mensen heen te werken en hen te helpen door die van hen heen te werken. Zolang als jullie dat op een concrete manier doen in jullie driedimensionale levens, is het dan ook zeer gunstig om je ook open te stellen voor je psychische communicatie en je psychische verbindingen.  
Zullen psychische verbindingen of psychische relaties meer heersend worden als we door verlichting heengaan?
Ja, jullie zullen hen ervaren meer heersend te worden, maar het is niet dat jullie het vaker of intenser zullen doen -- Het is dat jullie er meer bewust van zullen worden. Als jullie bewustzijn ontwaakt en de bekwaamheid ontwikkelen om psychische relaties te begrijpen, zullen jullie hen meer zien, zullen jullie hen meer opmerken en zullen jullie in staat zijn om hen bewust beter aan te wenden. Dat zal groeien met verlichting. Het feit is, dat jullie al zoveel psychische relaties hebben met werkelijk ieder persoon die jullie kennen, en jullie hadden een psychische verbinding voordat jullie elkaar ontmoeten. Dat is hoe je elkaar ontmoet. Dat is wat jullie naar dezelfde tijd en dezelfde plaats bracht dat jullie op de eerste plaats met elkaar verbond.
Het is bezig veel meer heersend te worden voor mensen om bewust te zijn van hun psychische verbindingen en om bewust een verbintenis aan te gaan in hun psychische verbindingen. Dit zal een hele wereld van plezier openen. Op een bepaalde manier is het internet zoals jullie trainingswielen hiervoor. Het internet is zoals het verstrekken van een gereedschap waardoor jullie geesten leren hoe de grootsheid van de menselijke verbindingen te begrijpen, de grootsheid van de menselijke kennis en hoe jullie je ogenblikkelijk met iemand kunnen verbinden en een idee kunnen delen, zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent. Als jullie geesten dat bevatten, als jullie je minder verplicht voelen aan tijd en ruimte in jullie verbindingen, nemen jullie in essentie een stap richting in staat te zijn om jullie psychische verbindingen meer bewust te herkennen en ermee te werken. Niettemin een ander ding dat het internet hier verstrekt, is jullie een mogelijkheid te geven om enige grote vergissingen te maken en enige grote lessen te leren voordat jullie feitelijk met de psychische verbindingen gaan werken waar jullie meer schade aan kunnen richten.
De vergissingen en de lessen omvatten het belang van het handhaven van het echte, alledaagse driedimensionale leven. Jezelf niet verliezend aan het psychische leven waar jullie je bewust van worden. Nogmaals, het is niet mogelijk voor wie van jullie dan ook om een gezond, functionerend leven te handhaven als je volledig je driedimensionale verbinding loslaat en alleen in het internet of psychische verbindingen investeert. Dus velen van jullie zijn dit aan het leren en als hele maatschappijen komen jullie ertoe een evenwicht met het internet te vinden.
Mensen herkennen hoe het te gebruiken als een gereedschap om jullie driedimensionale leven te verbeteren in plaats van een afleiding te zijn van jullie driedimensionale leven. Als jullie dat leren, zijn jullie beter toegerust om die lessen toe te passen op jullie psychische relaties. Het zal doorgaan te ontwikkelen dat mensen hun psychische relaties zullen herkennen en hopelijk de geleerde lessen met het internet toe zullen passen op die relaties, aldus jullie jezelf niet verliezen aan het psychische gebied. Op een bepaalde manier, de controle verliezen over jullie driedimensionale menselijke leven. Het is wezenlijk belangrijk dat jullie deze psychische relaties jullie besef binnen laten komen, jullie gevoel van Liefde, Licht en verbinding uit laten breiden in de wereld zonder jullie af te leiden van of afbreuk te doen aan wat jullie zouden noemen jullie echte leven of het driedimensionale menselijke leven waar jullie aldus hard voor gewerkt hebben om in geboren te worden. Vergeet niet de schoonheid en ingewortelde kracht in de beperkingen van het mens zijn!
Soms zien wij mensen voor het potentieel van wie zij zouden kunnen zijn zonder echt te erkennen wie zij echt zijn of wie zij gekozen hebben om in dit leven te zijn. Hoe kunnen wij gewaarworden of een ander persoon geschikt is om in relatie mee te zijn? Hoe kunnen wij zeggen of iemand werkelijk energetisch en spiritueel met ons overeenkomt?
Het antwoord op deze vraag ligt in één duidelijke verschuiving in het perspectief, wat is dat zolang als je zoekt naar informatie over die persoon of probeert iets over die persoon te ontdekken, je doorgaat om je hier verward over te voelen. Het antwoord ligt in het verschuiven van je aandacht naar jezelf. In plaats van deze vragen te stellen: “Is deze persoon juist voor mij? Is deze persoon passend voor mij? Is deze persoon werkelijk authentiek of niet?” Stel een andere vraag.  
Stop te proberen uit te vogelen wie de andere persoon is en in plaats daarvan wend je aandacht naar jezelf en stel jezelf deze vragen: “Hoe hoop ik dat zij zullen zijn? Waarom ben ik daaraan gehecht? Waar zoek ik naar in andere mensen dat nog niet binnenin mezelf vervuld is? Wat is het aangaande deze andere persoon die naar mij signaleert om het één of andere gekwetste deel van mijn psyche te herstellen of te genezen?”
In wezen maken jullie allemaal (en de meesten van jullie hebben dit probleem op het één of andere punt, dus is er niets verkeerd met jou voor deze ervaring te hebben), ongepaste verbindingen met andere mensen, gebaseerd op wat jullie nog niet uit kunnen vogelen of genezen of fiksen binnenin jullie zelf. Wat jullie vaak als aantrekking ervaren is feitelijk het magnetisch aantrekken richting het opvullen wat gebroken of leeg is binnenin je. Zolang dat wat jou aantrekt niet opgelost is, zal je gewaarworden dat je aangetrokken blijft worden tot mensen die uiteindelijk niet goed voor jou zijn. Zij komen niet goed overeen met je volledige spirituele zelf. Zij komen wel goed overeen met het gat of de leegte binnenin jou.
Als je dit uitzoekt, stop met jezelf vragen te stellen over de andere persoon. Stop met zoveel na te denken over de andere persoon. In plaats daarvan, draai de vraag naar jezelf om en vraag, “Wat is binnenin mij dat genezen moet worden? Wat is het binnenin mij dat gehecht is aan het idee over wie die andere persoon zou kunnen zijn of zou kunnen worden? Als je zult beginnen deze vragen te adresseren, zal je een pad van genezing beginnen welke veel moeilijker is, omdat je moet worstelen met de werkelijke pijnlijke plaatsen binnenin jou in plaats van slechts te proberen weg te rennen van hen door je aan andere mensen te hechten. Het is een veel moeilijker pad, maar het is het enige pad dat jou zal leiden om heel te worden en jezelf te bekrachtigen en daarom in staat te zijn om aangetrokken te worden naar mensen die energetisch goed bij jou passen. De enige manier hieruit vandaan is om om te draaien en te beginnen te werken doorheen de delen van jou die bezig zijn overdreven gehecht te raken aan andere mensen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten