vrijdag, juli 15, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Voorspellende Toekomsten” - 14 Juli 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Voorspellende Toekomsten”
14 Juli 2016 / Jamye Price

Gezegend wezen, zoals altijd, ben je op een hoogtepunt en een punt van focus de toekomst aan het creëren. Dit multidimensionale tijdstromen is de waarheid van jullie lineariteit. Het verleden is binnenin Alles, Al het verleden is binnenin jou. De toekomst vormt zich in je Nu moment, echter nog niet zichtbaar - diens volledige hoogtepunt in/naar de vorm is afhankelijk van heel veel momenten. Je resonantie is altijd culminerend en altijd creërend. Welke Toekomst zal je resonantie Voorspellen?
Dit is een opwindende tijd. Je bent aan het culmineren in/naar een verlicht wezen dat zich verbindt, dat zich informeert met een versterkt Licht van Liefde.
Je empathische (inlevende) natuur is je aanwijzing voor verbinding. Ben je sterk genoeg geworden om te voelen en te transformeren? Ben je sterk genoeg geworden om verandering te begrijpen en toe te passen? Wat is je comfortniveau met je verbindende natuur, dat je verbonden bent met diegenen die niet van jouw zelfde Liefdevolle focus zijn? Culmineert het zich in/naar een punt van focus dat voorbij het punt kijkt naar het geheel?
Je bekrachtigde Liefde is je resonantie welke jouw Toekomst Voorspelt.
Angst ontkoppelt, het dimt. Het is luid, maar niet verlicht. Volmaakt zoals het is, want het is een mechanisme van resonantie dat een individu creëert die kiest om eraan voorbij te evolueren. Alle ervaring biedt een keuze van evolutie of devolutie aan, van verbinding of ontkoppeling. De details hiervan moeten echter in een moment gekozen worden door een individu. In één moment mag een “ja” jou evolueren, in een andere - het tegenovergestelde. Vrees het “onjuiste” antwoord niet, want alle antwoorden creëren en gaan door jou op te roepen naar een meer bekrachtigde Liefde. Het is de natuur van de evolutie. Beweging creëert.

Je fysieke individualiteit is een aanwijzing dat jij, als een individu, zo in Liefde moet zijn met het leven, dat de Liefde van Zelf eerst beslissend is. Want wanneer een individu kiest voor het Zelf vanuit ware Liefde, heeft Al het Leven er voordeel van. In deze staat, zal alles dat gekozen is waargenomen zijn via je krachtige empathische verbinding met het leven. Dit creëert een wezen die verbonden, verlicht is met Liefde, en creëert een toekomst van bekrachtigde individuen - verschillend, goddelijk, verenigd.
Keuze is de deur naar verbinding, alleen een individu kan kiezen om het te open en er doorheen te lopen.
Voorspellende Toekomsten is niet langer een kwestie meer van voorspelling, om woorden van mogelijkheden te spreken alsof zij een feit zijn. Het is nu jouw tijd om de toekomst te informeren, om hardop met je Liefde, je keuze, je energie, je stromen te spreken. Dit omvat het commanderen van je eigen energie en stoutmoedig je keuzes in/naar je toekomst uit te stralen. Apathie, geen-deelname, kwaadheid of angst onderdrukking, je slachtofferschap of gevoel van machteloosheid om jezelf te domineren toestaand - deze beïnvloeden allemaal je toekomst. Met deze resonantie, Voorspel je een Toekomst van hetzelfde.
Doe eerst mee met je eigen genezing om je Innerlijke Wezen te bekrachtigen, begin dan om de buitenwereld toe te voegen aan je focus en verbind meer. Dit vereist een moed van authenticiteit met jezelf welke beslissend is voor je bekrachtiging.
Vrees je eigen authenticiteit niet. Als het aanwezig is, in plaats van je kwaadheid of angst binnenin jou te laten imploderen, zeer vaak op ongeziene manieren als een directe verbinding, sta het toe te transformeren in/naar een nieuwe doorgang voor jezelf en de keuze van anderen. Je positieve denken, met de resonantie van ontkenning en vermijding, heeft geen waarde van creëren. Je positieve denken, met de resonantie van de moed om jezelf en het leven te vertrouwen, creëert een nieuwe beschikbare doorgang. Altijd daar, niettemin nu beschikbaar, de sluier werd opgetild, je resonantie heeft zich uitgelijnd. Je toekomst reageert.
Terwijl wij zitten om Voorspellende Toekomsten uit te sturen, stralen wij stoutmoedig onze Liefde uit in/naar onze levens, ongegeneerd kiezend om met het Leven te verbinden. Wij zijn authentiek in onze gevoelens en staan de evolutie toe binnenin te beginnen en exponentieel te groeien met de cocreatie van het leven. Wij zijn bekrachtigd, versterkt, en Verlichten onze wereld, signaleren aan de kosmos dat ons Licht onze wereld heeft gewonnen. De strijd was eerst binnenin ons, derhalve vonden wij ons Licht. We laten nooit weer angst of vijand onze Goddelijkheid dimmen. Onze Toekomst is geïnformeerd.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten