donderdag, juli 21, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Focus en Afleiding” - 21 Juli 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Focus en Afleiding”
21 Juli 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, je vrijheid is een aspect van de onvoorwaardelijke natuur van het Leven. Je bent vrij in een moment Liefde of haat te kiezen, en het leven omhelst je volledig. Je bent vrij om binnenin je subtiele brug te kiezen, en het Leven reageert op je keus zonder oordeel. Je werk in dit fysieke rijk van condities is om je subtiele keus te vermengen met je fysieke actie en Leven te creëren.
Deze tijd van Ascentie is jullie evolutie in/naar een soort dat de fysieke focus vermengt met het subtiele, het onbekende, het ongeziene potentieel - de inspanning van het onzichtbare versterkend. Dit staat jullie toe zonder fysieke inspanning te creëren, met meer synchronistische verwondering. Dit begint jullie begrip van het onbekende, jullie verbinding met de kosmos, en jullie wisselwerking met de niet-lineariteit van de tijd te vestigen.
Als je begint te wisselwerken met het onbekende, mag het eerst meer bezorgdheid aansturen over niet voorbereid, capabel te zijn of de juiste actie te kennen. Het mag eerst overweldigend toeschijnen, alsof er zoveel onbekend is dat je gewoon meer informatie nodig hebt voordat een actie gekozen kan worden. Het mag overweldigend voelen als je begint te focussen op je ongecontroleerde gedachten, ernaar strevend om alleen positieve gedachten toe te staan, en niet zeker zijnde over wat te doen met je vage frustratie met het systeem, aangezien het niet schijnt te werken.

Wat er in feite aan het gebeuren is, is dat jullie in de beginstadiums zijn van voorbij de dualiteit te gaan, in/naar een meer volledige verbinding met het Leven.  
De dualiteit van jij en de wereld (innerlijk en uiterlijk) de onzichtbare verbinding van Liefde ontmoetend in plaats van slechts regels. Het is waar je voorbij de regels gaat van het fysieke alleen en in/naar de onzichtbare richtlijnen van Liefde jou vermengend met de fysieke wereld.
Hier arriveren wij bij Focus en Afleiding. Twee tegengestelden naar het schijnt, de één productief, de ander misschien niet? Wij combineren deze twee tegengestelden om jullie te helpen zien de verbinding welke Liefde brengt. Dit mag helpen jou te openen voor de Focus van Afleiding zodat je mag beginnen je staat te waarderen van toe te staan, te spelen, ontspanning, en gebrek van zorgen. Het is een belangrijke energie om jullie fysicaliteit de open staat van Afleiding toe te staan.
Je Focus is een directe en mannelijke energie. Het brengt detail naar de creatie en is belangrijk/onontbeerlijk voor het ontdekken van je ware natuur. Zelfobservatie, je leven observeren, logische mogelijkheden observeren - deze zijn waardevolle aspecten van je Pad van Ascentie.
Je afleiding kan een open en ontvankelijke vrouwelijke energie zijn. Je Afleiding is niet slechts spel, hoewel het soms die vorm aanneemt. Het is een openheid, een toestaan van de vreugde van het Leven, een niet versterkte verbinding in plaats van slechts een inwendige keus. Het is een verbinding met de buitenwereld. Hoe leid jij je aandacht af? Verbind jij je met de natuur, lees je een boek, praat je met een vriend(in), of kijk je naar een film? Wat dit brengt is vernieuwing, nieuwe ideeën, een geruststellen van het zelf.
Om Af te Leiden is om een verbinding te openen, om je focus toe te staan zich te openen voor een ander inzicht, voor verbinding.  
Je Goddelijkheid, je duale natuur, dat je Eén en Alles bent, is een niveau van bekrachtiging en begrip aan het bereiken welke gereed is om uit te reiken, te verbinden en een nieuwe fractal te vormen dat van binnen en buiten uitbreidt. Het geheel is altijd met jou verbonden geweest en zal altijd met jou verbonden zijn. Nu wordt je Focus afgeleid naar een uitgebreide verbinding, eerst onzichtbaar, maar als jij je focust wordt het bekend.
Je bent veilig om je met het Leven te verbinden. Streef ernaar om je aandacht te Focussen op het zelf, verbindend met het leven en je zult het antwoord vinden dat ernaar streeft jou te versterken, jou te omhelzen, en misschien zelfs jou weer af te leiden. Maak je geen zorgen over de reactie van anderen; het is allemaal een geschenk. Focus je Liefde en Leid dan je aandacht buitenwaarts Af. Begin de onzichtbare verbinding van een nieuw Licht verankerend aan de Aarde. (steeds weer opnieuw).
Terwijl wij zitten om Focus en Afleiding uit te stralen, Focussen wij ons in onze subtiele rijken terwijl wij onze Liefde intensiveren. Wij Leiden onze aandacht af naar de schoonheid van het Leven, en brengen nieuw Licht naar de Aarde. Wij houden een nieuwe ruimte van Liefde vast dat mettertijd zal verankeren, want wij weten dat de kern van Al het Leven de creatie van Liefde binnenin geboren wil laten worden. Wij zijn zo sterk in onze Liefde, dat wij de sterkste kracht in onze levens zullen zijn, de oefening waarderend die de tegenstelling aangeboden heeft. Wij focussen ons zo geestdriftig op de Liefdevolle potentiëlen van de Mensheid, dat het Leven een spel van creatief stromen wordt.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Cobie, wat mooie boodschappen!! IHeel fijn om iets te lezen dat op en ander manier verwoord wat ik voel en mee bezig ben. Ik begeleid, nu 10 jaar, help mezelf en mijn drie huisgenoten, mijn ouders, kinderen en volwassenen die op ons pad komen in een overgang van onrust, verwarring naar rust en vertrouwen. Heel fijn om mee bezig te zijn, zie www.contactmuziek.nl en mijn weblog Leonoor deelt https://leonoor-deelt.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Leonoor,

  Ik ben blij dat het zo prachtig met je resoneert. En waar je mee bezig bent is zeer nodig natuurlijk, en ik wens je heel veel plezier en ook sterkte toe met waar jij mee bezig bent. Ik ben ervan overtuigd dat de mensen zich aan jou 'op kunnen trekken' zoals dat heet.

  Ik heb even naar je blogspot gekeken, en heb Leonoor Deelt bij de favoriete sites op mijn Blog geplaatst. Mooie artikelen, veel waarheid, ogenopeners!

  Zegeningen naar jou!!
  In Liefde,
  cobie

  BeantwoordenVerwijderen