vrijdag, juni 10, 2016

Vanuit de Boodschappen van God - 6 & 9 Juni 2016 / Yael en Doug Powell


Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
6 Juni 2016 / Yael en Doug Powell

Er is geen antwoord en geen geluk in het rijk van het ego of de wereld welke het collectieve bewustzijn is van de afscheiding van Mij. Wat kan gebeuren en gebeurd is, is dat het ego-verstand deze levende energie omverwerpt en het vertaalt in/naar iets dat aldus goed klinkt, maar immer kopschuw is van de waarheid.
Bijvoorbeeld, en luister alsjeblieft nauwkeurig, het is de gemeenschappelijke overeenkomst dat jij je vreugde na moet jagen, dat je een leven moet vinden dat jou vervult en jou geluk brengt. Zien jullie de onjuistheid? Als je deze vreugde najaagt in de verwachting dat het je dichter bij naar je spirit zal brengen, dat het jou de opening zal brengen naar de dienstverlening van je hart, wordt je door het ego misleid. Tenzij je naar je hart zo volledig en diepgaand kunt verschuiven, dat je de gehele ervaring van de beloningen loslaat welke je ego gelukkig zullen maken … en Ik weet dat dit tegenstrijdig mag klinken vergeleken met alle dingen die gewoon zijn in de tijd welke spirituele waarheden en zelfs resultaten aan jullie schijnen te geven….

9 Juni 2016
De verschuiving naar het hart is de enige manier om de gehele “kwestie” los te laten en direct op te stijgen in/naar het vibrationale rijk van God Ik Ben. Het is de enige manier om deze eeuwige Liefde te worden welke niet aangedreven wordt ten behoeve van wat voor beloning dan ook op het ego niveau. Wat dit betekent is, dat jullie, gedurende een tijdje, dat wat het ego wil los zullen moeten laten, inclusief die dingen die aldus goed schijnen te zijn zoals genezing, overvloed, relaties … totdat je stevig gefocust bent via je hart en de werkelijkheid van God ervaart, voortdurend gebaad wordend in de golven van Liefde, opzettelijk bewust van de ware euforie of extase van de eindeloze waarheid van God, voorbij de verwachtingen en wensen van het ego, hetgeen het krachtig kan proberen te versterken.
Dit omvat jou ervan te overtuigen dat je spiritueel bent door te proberen het ego een groter leven te geven door de ervaring van het lichaam op een manier in stand te houden dat het ego gelukkig/blij maakt. Wederom, zeg ik tegen jou dat Ik de Bron Ben en als mijn Hart, ben jij voornamelijk de actieve kracht van creatie welke Bewustzijn en Liefde is. Maar alleen vanuit de rijken van God, vanuit het vibrationale gebied van volmaakte Liefde, vanuit de eindeloze rijken van alleen het goede kan je waarheid creëren, de expressie creëren van eenheid en de wereld van symbolen creëren die de waarheid van Liefde representeren als ondeelbaar, standvastig, eeuwig en volledig aanwezig.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
6 & 9 Juni 2016 | Circle of Light www.circleoflight.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten