vrijdag, juni 10, 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal - Pijnappelklier Sterrenpoort Derde Oog - 8 Juni 2016Shekina Rose/De Blauwe Straal
Pijnappelklier Sterrenpoort Derde Oog
Het Galactische Menselijke DNA Ontwaken
8 Juni 2016

Openbaringen van de Sterrenzaad Empaat
De pijnappelklier is een sluimerende sterrenpoort in het midden van het menselijke brein, een brug van hoger dimensionaal besef en tijdreizen. Er zijn multidimensionale portalen in het menselijke lichamelijke gebied die afgestemd kunnen worden op directe communicatie met de elektromagnetische energie van het raster en het Universum. Deze menselijke sterrenpoort portalen zijn wegen om telepathisch te communiceren met de Galactics, het engelachtige koninkrijk en jullie DNA ster-essentie van soevereine macht.
De intuïtieve gevoelige empaat en sterrenzaad zijn al geneigd om zich af te stemmen op deze subtiele energiegebieden, welke deze menselijke sterrenpoort portalen kunnen laten herrijzen. Jullie zintuiglijke resonantie van het inlevingsvermogen is jullie eerste natuur van Zijn, een wegwijzer van jullie richting en pad dat jullie leidt naar de herontwaking van de Galactische Sterren Mens DNA afstamming.
Pijnappelklier Sterrenpoort - de weg naar disclosure - weten wie je bent
Het opnieuw wakker maken van de pijnappelklier 3de oog sterrenpoort kan verborgen informatie en geheime kennis openbaren die de traditionele forums van disclosure kunnen omzeilen, aangezien er informatie link-snelwegen zijn waar toegang tot verkregen kan worden via de kristallen link-straalzender in/naar een interdimensionale bibliotheek. Als je op deze manier online komt, vergroot je het Lichtrasterweb, zodat andere Lichtdragers en Sterrenzaden zich gemakkelijker collectief af kunnen stemmen en uit kunnen lijnen.

Jullie internet is een evenaring van het Lichtrasterweb dat in een hogere dimensie bestaat, waar jullie allemaal mee verbonden zijn, echter niet altijd bewust zijn van diens effecten. Het afstemmen op dit Lichtrasterweb via het sterrenpoort menselijke portaal, dient een collectief hoger doel van dienstverlening en goddelijke macht zoals in oude beschavingen op Gaia. Jullie kunnen collectief de geschiedenis, tijdlijnen en gebeurtenissen veranderen.
De Kristallen activering van de Pijnappelklier Sterrenpoort
De kristallen van de pijnappelklier sterrenpoort zijn aspecten van het kristallijnen lichamelijke energiesysteem. De activering van de pijnappel kristallen kunnen ervaren en gevoeld worden als een sensatie in het 3de oog van een hoger zintuiglijk welzijn en de uitbreiding van je volledige uitstraling in de fysieke vorm. Het linkt jullie aan de kristallijnen rasters leylijnen. Deze kristallen hebben op jullie gewacht om hen te ontdekken voor de herrijzenis van het Christus lichaam, of kristallijnen Lichtlichaam, en DNA resonanties voor interdimensionale gebieden van communicatie. Er is een kristallen resonantie gebied binnenin de Aarde dat bepaalde energiegebieden en informatie vasthoudt, opslaat, afstemt en activeert.
Manieren om de Pijnappelklier 3de Oog Sterrenpoort te ontwaken
Hoe iemand de pijnappelklier van het 3de oog ontwaakt kan variëren. De verschillende rassen van afstammingen van de sterren hebben bepaalde invloeden aangaande hoe dit portaal sterrenpoort van de pijnappelklier te ontwaken. Deze galactische informatie is afkomstig van de Blauwe Straal en Siriërs om de uiteenlopende ster-afstammingen uit te lijnen die een resonantie voelen in deze herverbinding van het menselijke sterrenpoort gebied.
Bepaalde afstammingen en stralen reageren anders op specifieke stimuli en manieren van leren, wat afhankelijk is van hun resonantie gebieden (stralen) die het Aardesysteem en de Ziel aspecten en oorsprongen binnenkomen. Dit is waarom het uitdagend kan zijn voor sommige van de verschillende stralen om op slechts één manier onderwezen te worden zoals in de schoolsystemen.
3de Oog Tonale Activering Frequenties Licht Codering van de Sterren
Eén manier waarop velen allemaal tegelijk geactiveerd worden is door tonale vibrationale frequenties van ster-resonanties. Deze zijn multidimensionale resonanties die gebeuren door het horen van een bepaalde toon die gehoord wordt in allebei de oren. Het is geen lineaire ervaring aangezien het gebeurt wanneer je energiesysteem gebied ontvankelijk is voor de multidimensionale ruimte van verbinding. Het gebeurt wanneer de energetische overeenkomst zich af kan stemmen, om een overeenkomst voor resonanties te maken.
Bepaalde geluidsfrequenties en tonen kunnen opgewaardeerd worden voor het gehele vibrationale systeem, het meer ontvankelijk makend om deze menselijke sterrenpoort portalen te activeren.
In Deel 2 van de Pijnappel Sterrenpoort 3de Oog Activering, ontdek je meer manieren waarop je de pijnappelklier kunt ontwaken. Sedona Vortex 528 Hz PIJNAPPELKLIER Sterrenpoort [Derde Oog Activering/Licht Taal


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - http://shekinaspeaks.com/index.html Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik denk dat de video daar al deel van uitmaakt, en deze boodschap is nog maar net vrij gegeven, en dus als er een tweede deel komt, zullen we daarop moeten wachten.....

      Verwijderen