maandag, juni 06, 2016

Ik ben Hier, Ik ben Duidelijk, Wen er Maar Aan! - 5 Juni 2016 / Maria Chambers


Ik ben Hier, Ik ben Duidelijk, Wen er Maar Aan!
5 Juni 2016 / Maria Chambers

Steeds meer mensen op onze prachtige planeet zijn aan het ontwaken jegens hun eigen luister. Het is echter nog steeds een klein percentage van de wereldbevolking die op de voorgrond is. En je weet nu zo onderhand wel dat jij eentje bent die op de voorgrond is. En als je niet zeker bent, check je leven. Als de dingen uiteen vielen, en je steeds gevoeliger werd voor dingen, voor energieën, als je minder te maken hebt met overvloedig veel mensen in je leven te willen hebben, niet echt meer geïnvesteerd bent met wat er gaande is met de rest van de wereld, dan ben jij op de voorgrond.
Als je meer onderscheidend bent over wie je in je leven wilt of in je energie, ben jij op de voorrand. Je begint te her/erkennen dat je niemand van buitenaf nodig hebt om jou te voorzien van Liefde, aandacht of ervoor te zorgen dat jij je waardevol voelt.
Je houdt ervan om mee te delen wie je bent aan diegenen die ermee beginnen hun eigen waarde te zien.
Je raakt OK met je pad zijnde onpopulair. In feite, ben je trots op het feit dat je opvalt anders te zijn! Het is het kenmerk van een echte pionier, een uitvinder van nieuwe ideeën … een pionier van het nieuwe bewustzijn!

Dus je website of YouTube kanaal mag geen miljoen hits krijgen (tenzij je verslag doet van een schattig jong hondje of jonge kat die telefoneert). Je ebook mag voor de verkoop niet van de planken afvliegen. Niettemin, als je niet aantrekkelijk bent voor de massa’s, doe je het goed! Een zeer wijs persoon zei eens, “Er is nooit een menigte aan de voorrand”.  
En dat is waarom je ernaar neigt om heel vaak te aarzelen. Je zult je afvragen of wat jij aan het doen bent van waarde is. Omdat je het vergelijkt met wat de maatschappij en cultuur als waardevol achten. Het is geen wonder dat het een eenzame en frustrerende weg wordt. Doch, als het niet was voor het standvastige innerlijke werk dat wij gedaan hebben, zou deze Planeet hier nu zelfs niet zijn.
Maar je ontdekt ook dat, als je steeds meer van jezelf houdt, precies zoals je bent, die energie uitnodigt in je uitgebreide zelf. En in die energie, zoals je aan het ontdekken bent, doet sowieso niets van die andere dingen ertoe. Je bent niet vreselijk geïnteresseerd in die beroering daarbuiten of zelfs de beroering in je eigen hoofd. De beroering die jou vertelt dat je een ondoeltreffend menselijk wezen bent. Dat misschien anderen belangrijker werk doen, of dat zij gelukkiger zijn omdat zij meer druk bezet zijn met het leven. Specifiek als dat presteren en uitblinken omvat. Niet dat niets daarvan niet prachtig is, en toepasselijk voor hen, maar jij, mijn vriend(in), bent op een totaal ander traject. Jij bent, zoals je opgemerkt hebt, in een andere werkelijkheid dan de rest van de wereld.
En, tussen haakjes, heel veel mensen proberen die staat van bewustzijn te bereiken, die voor jou vanzelfsprekend is, door allerlei soorten van kruiden en drugs in te nemen. Zelfs meditatie is beperkend. Nu zijn wij spirit in onze lichamen en alledaagse levens aan het incorporeren, niet slechts wanneer wij kunstvormen creëren, of mediteren of channelen.
En wij nodigen niet alleen het Licht binnen, maar alle delen van ons, onze zo-genaamde duistere, onze gewonde/gekwetste aspecten, zelfs ons verstand, zelfs ons ego, niets wordt weggelaten.
En dan, op deze manier, laten wij de sterke houvast die de 3D op ons heeft los … we bevechten het niet langer meer.
Het mag passief toeschijnen, maar het is alles behalve dat. Het is het meest verbazingwekkende en dynamische proces dat je je voor kunt stellen. Het is spirituele alchemie. Zogenaamde tegengestelden nemend … duister en licht … en hen te smelten om nieuwe energie te creëren.
En ja, we raken klem, hetgeen gewoon weerstand van ons verstand is. Het wil de controle niet opgeven. Maar terwijl we voortgaan in dit proces, merken wij op dat ons Hogere Zelf begint diens eigen momentum op te bouwen, en het verstand diens invloed begint te verliezen. Een kritieke massa is bereikt. Dan neemt het verstand en alle gedachten en emoties die daarmee geassocieerd zijn langzaam diens plaats in, als achtergrond geluid. Het verstand is er nog steeds wanneer we het nodig zijn, maar niet om onze gezondheid, onze financiën, onze creativiteit te orkestreren, en specifiek niet om onze ascentie te besturen.
Dus feliciteer jezelf voor je plaats onder die paar die de moed en bekwaamheden hadden om hier in deze tijd te zijn en om de eerste golf van nieuwe energie pioniers te zijn.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright © 2015-2016, Maria Chambers, All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, your Facebook page, etc, but maintain this article’s integrity by including the author and source website link: Maria Chambers at http://www.soulsoothinsounds.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten