woensdag, juni 29, 2016

Energie Update - De Cyclus van Vreugde - 28 Juni 2016 / Jenny SchiltzEnergie Update - De Cyclus van Vreugde
28 Juni 2016 / Jenny Schiltz

Met de Zonnewende en de Volle Maan energieën achter ons voelen velen zich volledig uit hun element. Mijn familie en ik zijn onlangs verhuisd en hebben onze eerste week in de nieuwe woning doorgebracht. Hoezeer ik er ook van houd, ben ik ook versleten. Spullen zitten nog steeds in hun dozen, en ik heb er geen idee van waar sommige dingen naartoe gaan, en ik wordt mezelf een klein beetje ongerust zijnde gewaar. Wanneer ik ’s ochtends wakker wordt en mijn ogen open, neemt het me een paar minuten om me aan mijn nieuwe omgeving en de andere energie van de woning en eigendom aan te passen. Hoewel ik opgetogen ben over deze woning, ben ik op het moment een beetje overweldigd. Toen drong het tot me door, dat het is hoe zo velen van ons zich ook energetisch voelen.
Je weet intuïtief dat de dingen veranderd zijn, zelfs als het buitenwaarts niet toeschijnt zo te zijn. Je mag gewaarworden dat sommige van je dingen niet passen in je nieuwe ruimte en dat je het los moet laten. Het is de weerstand om los te laten dat zoveel lijden bij ons veroorzaakt. Het is verwant aan de doos met spullen, waarvan ik niet weet waar het zal passen en waar ik mijn teen tegenaan blijf stoten. Het is tijd om gewoon los te laten. Geef jezelf de toestemming om te veranderen en te groeien zonder oordeel. Het is oké om niet te weten wie je bent en waar je op af stevent. Onderzoek jezelf zonder labels op de ervaring te plaatsen.
Je mag gewaarworden dat sommigen delen van je leven te klein aanvoelen en dat jij je werkelijkheid uit moet breiden om te complementeren wie je aan het worden bent. Dit mag eruit zien zoals het gevoel dat je vrienden nodig hebt die het “snappen”, een baan die meer in uitlijning is met wie je bent, of het eenvoudig loslaten van diegenen in je leven waar je niet langer meer mee resoneert. Je mag je ook verontrust en onrustig voelen, verstrooid zonder een richting terwijl je gewend raakt aan deze nieuwe ruimte. Voor sommigen komt deze nieuwe ruimte met opgewaardeerde blauwdrukken en nieuwe downloads, wat ook verwerking nodig is.

Wat dan ook dat genezing nodig heeft, ligt nu recht voor je en het zal doorgaan steeds luider te worden totdat je ermee afrekent. Als je werk jou spanning bezorgd, zal het erger worden totdat je beslist om te veranderen. Het zou een verandering van werk kunnen betekenen of een verandering in je perspectief van het werk dat je hebt. Evenzo, komen zaken naar de voorgrond in relaties om her/erkend en losgelaten te worden. Het is een belangrijke tijd om je waarheid te spreken, zelfs als het eenvoudig is dat je jouw waarheid in deze momenten niet kent. Je mag in staat zijn om in anderen te zien waar hun worstelingen meer duidelijk aan het worden zijn, volstrekt misgaan, en moeilijker om te ontkennen. Het is een geweldige kans om te zien waarom dit aan jou getoond wordt en waar het in je leven naar verwijst. Het is altijd gemakkelijker om iemand anders diens patronen te zien, maar begrijp dat zij met een reden aan je getoond worden. Gebruik het om enige diepe introspectie te doen over je leven en je patronen. Het mag zijn dat je ziet hoe je op een gegeven moment was, zodat je kunt zien hoeveel je veranderd bent.
Je lagen en maskers worden weggerukt en dit kan ongelooflijk verbazingwekkend zijn en het kan ook echt ongemakkelijk zijn. Je mag jezelf gewaarworden te vragen, “Wie ben ik en waar ben ik?” Vanuit het perspectief van Spirit, is dit een prachtige plaats om te zijn, het is de plaats waar je uitgekleed wordt van alle rommel dat ons tegenhield van het duidelijk horen van onze ziel. Sommigen mogen zich ongemotiveerd voelen, dat dit alles zinloos is, terwijl anderen mogen zeggen dat zij het gevoel hebben dat de dingen opnieuw ingesteld werden en zij een gebrek aan richting hebben. Dit alles is normaal. Nu is het de tijd om op je hart te vertrouwen en uit te vogelen wie je nu bent. We hebben allemaal het gezegde gehoord, “Mensen veranderen niet”. Ik noem dat klinkklare onzin. We veranderen en groeien welzeker, zolang als we het binnenin onszelf toestaan. Anderen mogen je veranderingen niet zien, aangezien zij door oude filters, oude lenzen naar je kijken. Dat is het waarom het jouw taak is om de veranderingen te zien, ongeacht hoe klein ook en om uit te vogelen wie je nu bent.
Met het praten met een gids van een cliënt vandaag, zei zij dat mijn cliënt en zoveel anderen de “Cyclus van Vreugde” binnengaan. Wat uitgelegd werd is, dat de cliënt nu uit moet vinden wat binnenin diepe vreugde brengt. Het is vanuit deze ruimte van vreugde dat iemand diens ziel tot de hoogste graad kan belichamen. Om te vinden waar je van houd, wat er echt voor zorgt dat je hart zingt, mag je moeten zien wat jou niet langer blij/gelukkig maakt. Voor sommigen zal deze cyclus alles brengen dat niet in uitlijning is met dat wat op de voorgrond is, aldus het geadresseerd kan worden. Als je het diepe onderzoek van zelf doet met brute eerlijkheid, moet je kijken naar de overtuigingen en programmeringen die alles omringen. Als je dingen doet omdat je denkt dat je dat zou moeten en het brengt je weinig tot geen vreugde, dan moet je kijken naar welke angsten naar boven komen wanneer je nadenkt over het stoppen of veranderen van je gedragingen. Deze angsten opgraven zal de overtuigingen en programmeringen laten zien die binnenin vastgehouden worden. Wanneer zij eenmaal naar het Licht gebracht zijn, kunnen zij dan veranderen.
Zo velen zeggen tegen mij, “Ik weet niet meer wat mij gelukkig/blij maakt”. Het is een algemeen thema doorheen dit proces. Gebruik het om nieuwe dingen te onderzoeken en uit te proberen: neem dansles, probeer vliegvissen, of probeer andere soorten voedsel. Je kunt dit bekijken als iets dat binnenin verkeerd is of je kunt het bekijken als een ongelooflijke kans om iets nieuws te proberen. Denk terug aan het zijn van een kind, je wist niet dat je van iets zou houden totdat je het probeerde. De kindertijd staat de vrijheid om te onderzoeken toe, je mag sport geprobeerd hebben, dat je bij een groep jongeren hoorde, kunst of de padvinderij, blijvend bij de dingen waar je echt mee resoneerde. Je bent wederom op die plaats, geniet ervan. Als je kindertijd jou niet toestond om te onderzoeken, dan is hier de kans om het aan jezelf te geven.
Fysiek en emotioneel, is er zoveel aan het gebeuren en het is aldus zeer individueel. Wij zijn met ons lichaam aan het ascenderen, er is geen kaart van hoe wij ons zouden moeten voelen terwijl we door deze overgang heengaan. Sommigen mogen intense kwaadheid, verdriet of een herleving ervaren van angsten en onzekerheden. Observeer deze en zie het voor wat het werkelijk is. Uitputting, golven van misselijkheid, verandering van dieet, tand en kaakpijn zijn allen normaal. Sommigen mogen hoofdpijnen ervaren, kloppende slapen en druk op de holtes als de schedelbeenderen verschuiven. Het gehoor mag ook veranderen tijdens deze overgang. Ik ontdek dat hoe meer ik me op andere frequenties afstem, hoe minder ik in deze fysieke wereld hoor. De hart en hogere hartchakra’s krijgen momenteel ook een workout en velen labelen het gevoel als verontrusting. Secundaire chakra’s worden ook geactiveerd. De chakra’s in de knieën worden specifiek hard geraakt en zouden een noodzaak voor jou aan kunnen geven om los te laten en in het stromen te zijn.
Ik heb ontdekt dat in beweging zijn hiermee heel veel helpt. Het is moeilijk om te denken aan oefeningen te doen wanneer de golven van uitputting op je inslaan, maar het helpt de energie welzeker zoveel gemakkelijker door je heen te stromen. Een volgend iets dat voor mij werkt nu is de Zon. Ik wil al deze stralen in me opnemen, het schijnt mijn ziel te kalmeren. Dit is in contrast met de fase van dit proces waar de Zon specifiek ruw en helder schijnt te zijn en er de oorzaak van is dat mijn hoofd klopt. Houd in ere waar het ook is dat je bent in dit proces zonder oordeel. Houd volledig van jezelf en geef jezelf de tijd en ruimte die je nodig hebt.
Jullie allemaal veel Liefde en zegeningen sturend.❤❤❤ Dank je wel aan iedereen die dit werk deelt.
Jenny
****
De Stijging van de laatste 3 dagen van de Liefdesenergie


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Geen opmerkingen:

Een reactie posten