donderdag, juni 16, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Een Moment Creëren” - 16 Juni 2016 / Jamye PriceDe Wekelijkse Lichtstraal
“Een Moment Creëren”
16 Juni 2016 / Jamye Price

Machtig Wezen, jij bent Liefde in de menselijke vorm, het Leven in de veranderende vorm. Je unieke perspectief, je focus en je keus creëren een volmaakt pad van evolutie. Je levenstempo is voor jou uniek, want de Tijd reageert op jou.
Je Levenspad is voor jou volmaakt, want het is een convergentie van je innerlijke en uiterlijke werelden die elkaar in de Tijd en vorm ontmoeten. Je wordt door het Leven gekoesterd. Je volmaaktheid wordt door de tijd omhelsd en door de vorm verbeterd. Jij bent schitterend.
Je elektromagnetische uitstraling is een vibrationale bibliotheek van informatie dat het leven volledig begrijpt.
Vanuit je menselijke perspectief van lineariteit, leer je om de grootsheid van het Zelf en je wisselwerking met het onzichtbare te begrijpen om de zichtbare toekomst te vormen. Dit is jouw proces van Ascentie, een opwindend punt in je doorgaande evolutie, terwijl de mensheid meer bewust interactief wordt met de subtiele rijken.
De grootsheid van jou is in ieder moment geschreven. Je verleden, je toekomst, de eindeloze natuur van het Leven is in jouw Nu moment. Wat binnenin jou verblijft is Allemaal potentieel. Jouw keuze is diens voertuig in/naar de vorm. Wat zal je kiezen?


Alle creatie begint in het subtiele rijk, het onzichtbare, het ongevormde, het potentieel. Jouw brug naar dit subtiele rijk zijn jouw gedachten en emoties, je subtiele natuur. Als jij je verbeeld en in je creatieve verlangens/wensen voelt, creëer je een momentum die in het moment onzichtbaar is. Dit momentum, dit moment, is de brug naar de nieuwe vorm. De Wil van Liefde, de passieve kracht - spiralen buitenwaarts eindeloos, zonder de banden van ruimte en tijd, want het is vormeloos.
Je macht verblijft binnenin jouw Nu moment.
Je unieke perspectief, je focus en je keus Creëren jouw Moment. Dit creëert een momentum welke voor verandering oproept. Je geduld (vrede in actie) met het vormen creëert een vloeibare en reagerende staat - een  meer gemakkelijke verandering als je de hints leest van het leven dat jou uitlijnt met Liefde. In je huidige moment zijn de getijden van de vorm aan het veranderen. Het is je focus op je innerlijke rijk, je subtiele brug - die jouw vibratie creëert welke naar buiten uitstraalt. Dit moment dat jij gecreëerd hebt veroorzaakt verandering. Focus jouw unieke perspectief en kies. Het leven wacht onvoorwaardelijk op jouw actieve keus met de passieve kracht van Liefde.
Terwijl wij zitten om Een Moment Creëren uit te stralen, intensiveren wij onze verbeeldingskracht met de eenwording van Liefde. Wij maken een keuze in een moment om onze intentie buitenwaarts in/naar onze wereld te focussen met een momentum van Liefde dat het Leven op Aarde verandert. Wij worden de heersende kracht in onze levens, onze Vrijheid toestaand te stromen in/naar onze keuze als het Leven ons naar de moed oproept om het te leven. Wij zijn een getijde van verandering aan het creëren in dit moment, want elke getijde is een kans om de kracht van Liefde te ontdekken welke binnenin stroomt.
Straal het voort!
******
Opmerking van Cobie: Deze Engelstalige Video voor de Maand Juni van Jamye Price is zeer zeker het beluisteren waard, en zij legt precies uit waar we ons op moeten focussen….


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten