vrijdag, juni 10, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “De Wil van Liefde” - 9 Juni 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“De Wil van Liefde”
9 Juni 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, jij bent Liefde in de menselijke vorm. Al het Leven, al het Bewustzijn, is gebonden door onuitwisbare wetten van verbinding via de fundering van Liefde. Het schijnt verheven en louter woorden voor sommigen te zijn. Het stoot zelfs diegenen af die Liefde niet gemakkelijk zien of voelen. Nochtans is het een kern Waarheid dat Liefde de bindende en onweerstaanbare kracht van het Leven is.
Liefde is een passieve kracht. Het overheerst niet, het biedt zichzelf aan voor verbinding. Het wacht geduldig op resonantie, want het Weet dus volledig dat Alles Goed is. Er is geen pressie van de tijd, want alle tijd is binnenin. Als het zichzelf aanbiedt voor verbinding, is er geen wanhoop of een noodzaak voor verbinding, want alles dat zich er niet mee verbindt is Gekend volmaakt te zijn in diens eigen verbindingen.
Resonantie, dat wat gelijk is, wordt aangetrokken in/naar de perfecte verbinding.
Wanneer de verbinding niet langer meer resonant is, breekt het, om zich slechts te herverbinden met diens perfecte aanvulling. Dit proces is wiskundig, geometrisch, harmonisch en kleurrijk. Je kunt het op vele manieren definiëren, het is nochtans in diens kern louter De Wil van Liefde. Het vormt het Leven.

Als een bewuste schepper, vorm jij je Leven via je unieke perspectieven en keuzes. Het Leven zelf wordt Onvoorwaardelijk aan jou aangeboden. Jouw condities geven het vorm, want het rijk van de vorm is het rijk van condities. De conditie? Resonantie.
Net zoals een cocon is het de volmaakte resonantie voor de muterende pop, het wordt een inperkende gevangenis voor de vlinder die gereed is om te vliegen. In plaats van gepikeerd te zijn over de beperking, wordt het het platform van het opbouwen van kracht zodat de vleugels de vlinder in/naar de vlucht kunnen dragen.  
De volmaaktheid van het Leven dat uitbreiding ondersteund is ingebouwd in alles dat je ervaart. Je keuze is wat je zult doen met je ervaringen. Hoe neem jij je ervaringen gewaar? Wat voor resonantie creëer jij binnenin jezelf in reactie op je ervaringen?
Terwijl jij je innerlijke wereld vorm geeft, creëer jij jouw resonantie. Als jij je gezonde grenzen handhaaft, jouw bekrachtiging groeit, en de behoefte loslaat om de buitenwereld te controleren, ontdek je dat De Wil van Liefde je ervaringen bindend maakt. Je zult het beginnen te zien in alle wisselwerkingen. Je zult Liefde in alle wezens, al het bewustzijn her/erkennen. Je zult de heilige glorie beginnen te zien dat binnenin ieder moment verblijft, nieuw leven naar de vorm roepend.
De Wil van Liefde is de passieve kracht die transformeert
De actieve kracht zijn jouw ideeën, jouw idealen, jouw verlangens/wensen. Als je deze verlangens/wensen toestaat tevoorschijn te komen in de wereld, biedt De Wil van Liefde diens Levenskracht aan jou aan, een versterking creërend welke een resonante vibratie voortroept. Je creëert een momentum die de nieuwe vorm bindt. Actie zal bekend raken door de fluistering van nieuwe potentiëlen. Onderneem actie met een open hart, want het maakt allemaal deel uit van het pad van de nieuwe vorm dat zich vormt.
Terwijl wij zitten om De Wil van Liefde uit te stralen, openen wij onze harten voor ons voorstellingsvermogen, gebruik makend van onze krachtige elektromagnetische samenhang van een verbonden hart en geest. Wij zijn opgewonden en creatief, kennen geen grenzen anders dan de perfecte binding van Liefde. Wij balanceren het innerlijke en het uiterlijke, staan Onvoorwaardelijke Liefde toe om tegemoet te komen aan de condities van de vorm en creëren opnieuw. Wij hebben stoutmoedig Lief, zelfs te midden van chaos, want de potentiëlen van het Leven wachten stil/rustig op de mensheid om Liefde boven angst te kiezen!
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten